mess2009 írta:egy dolgot nem értek: mindenki azt harsogja, mennyi esélyt kaptunk??!! és MI MENNYI ESÉLYT ADTUNK másoknak !! ha egyebet nem nézünk csak a tiszta papírfoma győztes meccsek eladása okozta hogy mások(!!) egyáltalán esélyessé léphettek elő!
nem szándékom, hogy a korábbi kritikáimat most tisztára mossam, de még ezen kívül is van egy alapos tény ami mellettünk szól: a csapatból fontos meccseken és hosszú ideje alap emberek hiányoznak : Pique, Pulyol, Alba, Neymar, Valdés és ezek Neymart kiváéve mind a védelemből!!
csak próbálok tárgyilagos lenni.... és persze újra reménykedni!
Mindentől függetlenül ugyanezt próbáltam már többeknek elmondani. Ez most nem arról szól, hogy ki érdemli meg és ki nem, ezt felejtsük el most el.
Szerintem inkább mi adtunk több esélyt, mert olyanok ellen botlottunk akik ellen senki se gondolta volna, kiscsapatok ellen. Talán egyedül a Bilbao volt az aki rangadón tudott kiütni minket. A komoly meccseket szinte mind behúztuk.
Szóval ez az "esély adás" amit mindenki előszeretettel hajtogat bőven többirányú, talán csak az Atleticóval lehet egy lapon említeni.
Azzal nem hiszem, hogy a Real "esélyt adna" nekünk, hogy megvertük őket. Dehát ezt az elvakult emberekkel nem nagyon lehet megértetni, úgyhogy már letettem róla. Csak gondoltam megemlítem
Barcaman:
Én is jobban örültem volna, ha szép játékot látok és úgy leszünk másodikok, ne adj' Isten harmadikok, csak az az igazság, hogy bármennyire is fáj ennek el kellett jönnie és örüljünk, hogy a rangadókon azért többnyire meg volt. Viszont én bevallom, jobban örülök, hogy ezeken a meccseken láttam ilyen játékot. Az jobban megviselne, ha a kiscsapatok ellen folyamatosan gálázunk a nagy meccseken meg kuka az egész csapat.
Ez most egy ilyen szezon volt, viszont azt sem mondanám, hogy az egész szezonunk flop volt. Az őszünk azért elég komoly volt és tavasszal is voltak igen jó mérkőzéseink. Persze most lehet mondani, hogy a tavasz a fontosabb, én csak annyit akarok mondani, hogy kompletten kell nézni és akkor máris nem olyan katasztrófális mint itt sokan látják.