Leon írta:A Chelsea miatt nekem is erős kétségeim vannak viszont ha menni akar (2016ig van szerződése) akkor gondolom leléphet,jelenleg a piaci értéke 23 millió euró,nem egy nagy összeg...
Biztos lesz 1-2 felvillanó új játékos a VB-n de nem hiszem amiatt a pár meccs alatt amit ott lejátszanak,máris garancia lenne,hogy hosszútávon is azt az eredményt nyújtsák a Barcában.Így felesleg addig várni szerintem.
Másrészt Bartomeu is lenyilatkozta,hogy még a Vb előtt le akarja tudni az igazolásokat.
A kérdés itt az mi a valós névsor aki mehet és akit meg akarunk venni. Alexis, Song, Puyol Valdes, Alves akik ténylegesen mérvadóak és sanszos a távozásuk. Pedrot is többször emlegetik, Fabregassal egyetemben, de ők ugye nem biztos. Pinto megint a jó ég tudja, ugyanígy Masc.
Cuenca, Afellay, Bojan (Sose szabadulunk meg tőle? Mennyi van még a szerződéséből?!) Tello, Sergi Roberto, Olizabal, aki igazából perpill tök feleslegesnek tűnnek és szerintem el kell adni őket ha valaki fizet értük (akármennyit). Bár Tello-t sajnálnám, de ha megint hozunk szélre támadót akkor most sem fér be.
Amúgy jó egy két felvillanó játékos tényleg lehet és igaz semmire se garancia egy vb szereplés, de ugyanígy igaz egy befutott játékosra is. Pl. David Luis jó védő, de ő az a vezér aki kell a védelembe? Sajna ez mindenkinél akit veszünk zsákbamacska lehet.