Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leon írta:Ha már L.E meg Rafinha úgy is jön akkor Roberto mehetne a Celtaba!![]()
Jobb lenne minden igazolást a VB ELŐTT elintézni mert 1 jól sikerült világ esemény után felugorhat az áruk!Neymart tavaly a konföderációs kupa előtt szereztük meg ami után 10 milliót ment fel az értéke a jó játéka miatt...
Leon írta:Ha már L.E meg Rafinha úgy is jön akkor Roberto mehetne a Celtaba!![]()
Jobb lenne minden igazolást a VB ELŐTT elintézni mert 1 jól sikerült világ esemény után felugorhat az áruk!Neymart tavaly a konföderációs kupa előtt szereztük meg ami után 10 milliót ment fel az értéke a jó játéka miatt...
Orulnek neki (ha mar Hummels nem jon), top 5 kv-ben jelenleg benne van a brazil.neobarca írta:Elvileg David Luiz érkezik a VB után. Megvan a megállapodás. Bár fenntartásokkal kell kezelni a hírt, de szinte az összes sajtó lehozta ma reggelre.
zola8787 írta:Annó értetlenül álltam, hogy most komolyan ő jön fel a nagy csapatba? Kevés lehetősége volt, de azokon semmi értékelhetőt nem nyújtott, így van kölcsön kell adni és spanyol csapatnak, nem az Ajax-nak, bár lehet semmi értelme se lenne, nem tudom melyik csapatban lenne állandó kezdő az 1. osztályban :SLeon írta: S.Roberto nem egy nagy szám eddig,azonnal adnám is kölcsön egy évre vmelyik spanyol csapathoz,lehet jól jönnénk ki a dologból,mint pl Rafinha esetében.
Annó értetlenül álltam, hogy most komolyan ő jön fel a nagy csapatba? Kevés lehetősége volt, de azokon semmi értékelhetőt nem nyújtott, így van kölcsön kell adni és spanyol csapatnak, nem az Ajax-nak, bár lehet semmi értelme se lenne, nem tudom melyik csapatban lenne állandó kezdő az 1. osztályban :SLeon írta: S.Roberto nem egy nagy szám eddig,azonnal adnám is kölcsön egy évre vmelyik spanyol csapathoz,lehet jól jönnénk ki a dologból,mint pl Rafinha esetében.
Pont erről van szó, hogy nem szabad húznunk az időt, simán beszélhettek már Enriquevel arról hogy kellenek e neki ezek a játékosok.Feast4 írta:Szerintem ez egész addig kacsa ameddig nincs új edző. ( amúgy Hummelsnek örülnék igazán)Meg továbbra is azt mondom az igazolgatással meg kéne várni a VB-t.
Megint szánalmas a magyar sajtó.Feast4 írta:Ja amúgy ezt olvastátok? http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2334927
Nem tudom eldönteni, hogy ez azért van mert nem játszik és meg van illetődve ha pályára kerül, vagy azért mert sz*r, de így ez nem vezet sehova. Vagy adjuk el vagy adjuk kölcsön valahova, mert ezért felesleges egy játékost tartani. Főleg ha nyáron tényleg olyan játékosmozgás a terv, mind amilyenről szó van. Akkor soha pályára nem kerül majd.Deptusac írta:Szintén egyetértek mindkettővel.Feast4 írta:Egyet értek. Thiagon ilyenkor már láttuk, hogy Úr Isten! rajta is látjuk, hogy Úr Isten! csak az okok nem vágnak egybe... Megkapja a labdát és pánikszerűen kilövi szélre aztán néz és abban bízik, hogy senki nem kezd el ordítani vele. Nagy húzás volt!StickyFingaz írta:Sergi Roberto akkora egy alibi játékos mint a ház...Remélem nyáron eltűnik,mert csak foglalja a helyet.Nem véletlenül nevezte itt valaki Sergi "oldalpassz" Robertónak.
Szintén egyetértek mindkettővel.Feast4 írta:Egyet értek. Thiagon ilyenkor már láttuk, hogy Úr Isten! rajta is látjuk, hogy Úr Isten! csak az okok nem vágnak egybe... Megkapja a labdát és pánikszerűen kilövi szélre aztán néz és abban bízik, hogy senki nem kezd el ordítani vele. Nagy húzás volt!StickyFingaz írta:Sergi Roberto akkora egy alibi játékos mint a ház...Remélem nyáron eltűnik,mert csak foglalja a helyet.Nem véletlenül nevezte itt valaki Sergi "oldalpassz" Robertónak.
Ezzel már Xavit is megbélyegezték korábban, szerintem nincs gond vele, amíg nincs a csapat kárára. Ha kezdőként kap lehetőséget, nyílván jobban fejlődik, mint 10-15 perces cserékkel. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Xavi utódjaként hozták fel a nagycsapathoz, szerintem lehet belőle valaki, de nem ennyi játéklehetőséggel. Még lehet, hogy a visszatérő Rafinha is előtte lesz a sorban. Az Atléticből pedig Samper tör előre.StickyFingaz írta:Sergi Roberto akkora egy alibi játékos mint a ház...Remélem nyáron eltűnik,mert csak foglalja a helyet.Nem véletlenül nevezte itt valaki Sergi "oldalpassz" Robertónak.
Dehogy mond, VV se utazott sokszor, 2008ban sem ment, talán a 2010esre vitték először, 28 évesen.Rumig írta:Az azért sokat elmond Ter Stegenről, h nem utazik a vb-re..
nem azért linkeltem ki hogy veszekedjünk rajta hogy melyik gol kié volt..visca el barca írta:a 3. gól az övé volt. a kapusnak az 5ös vonalán mindent és mindenkit tarolnia kell.