Akárhogy magyarázod, 5 percet nem ilyenkor szoktak hosszabbítani. Hanem amikor van 5 balhé, 3ápolás, 6 csere a félidőben, időhúzás kapusoknál,stb.ferninho írta:1. GonzalezRaúl, nem kell itt hősködni...
2.nem volt???Ennyi a történet.
Hiába mondják,egy bl döntőben 5 percet hosszabbítani,úgy hogy nem volt ápolás,meg semmi, vicc.
80. perc után Gabi ellen szabálytalankodtak, aki természetesen belehalt ebbe, majd Filipe Luis is elterült, jöttek az orvosok és a többi és a pályáról alig lehetett levonszolni, hogy lecseréljék, ott keményen 1:50et állt a játék...
aztán meg pl 88:30tól 90:10ig 10 másodpercet volt a labda játékba, tehát 90 másodpercbe telt az Atleticonak elvégezni 2 szabadrúgást... és csak a 80. perctől néztem vissza a meccset tegnap este.... és emellett volt még 4 csere és már a 80. perc előtt se sürgette a játékot az Atletico, amivel nincs is baj, így szokták csinálni, csak akkor ne lepődjenek meg az 5 perc hosszabbításon.ez meg már tényleg a legalja és már a totális belemagyarázás...és hiába a 93. percben esik a gól, ha normális a bíró,nem részrehajló,akkor hosszabbít 3 percet-> teljesen más a struktúrája a hosszabbításnak...
nem akarok én itt szerepelni, átéltem milyen a másik oldalon elég sokszor mostanában és ugyanezt csináltam, mint itt a legtöbb ember, de amikor jönnek ,hogy az Atletico nem is húzott időt, meg senkit nem kellett ápolni, amikor 2 meg másfél perceket állt a játék, meg a hosszabbítás struktúrája.... azért nah.
Semmi nem indokolta az 5 percet, lovagolhatsz rajta, Simeone sem hiába reklamált.
Azt meg nem értem, hogy miért nem tudod belátni, hogy teljesen más a lélektan mindkét oldalon egy 3 vagy egy 5 perces hosszabbításnál.