visca el barca írta:én még caballerot is megvenném 20 milláért, elvégre mi van ha ter stegen meg bravo is sérült. sőt még egy 10esért vennék egy jo 4. szamu kapust, hogy párban tudjanak edzeni a srácok.
agyrém. ennyi hülyét egy helyen...
Úgy-úgy, de azért még kéne egy fiatal tehetség is pluszba, hogy Masip se érezze magát egyedül edzésen, meg a lelátón se..
Ha Bravot 15 millióért képesek leszünk idehozni, akkor ne csodálkozzunk, ha a PSG majd utána rögtön emeli a Marquinhosért kért összeget.. Magunk alatt vágjuk a fát ezzel az igazoláspolitikával, így is azért sír a vezetőség, hogy nincs pénz igazolásra, erre veszünk még egy kapust ennyiért?

Majd a PSG ezek után biztos azt fogja gondolni, hogy "jaj, szegény Barca, hát már alig van pénzük, odaadjuk olcsóbban ezt a Brazil srácot." Ja pont nem..
Na mindegy, remélem ha tényleg ő jön, akkor valami csoda folytán óccsón fog, és 2 számjegyű se lesz az összeg amit adunk érte!
más.: Most azon gondolkoztam, hogy ezek az igazolások hogy szoktak elkezdődni? Van Zubinak egy csodatelefonja, amibe benne van az összes klub elnökének a száma, aztán felhívja, hogy "csá, Zubi vagyok, figyi, xy-tól hajlandóak lennétek megválni?"

Meg az ügynökökre is rácsörög, hogy "Hali, itt a Barcelona, érdeklődni szeretnénk.."

Vagy emailben írnak nekik? Nem tudja valaki?