Jaaa, értelek. Én azon se csodálkoznék, ha egyszer csak robbanna a bomba, hogy leigazoltuk a példa kedvéért Mangalát mondjuk, volt már ilyenre precedens. Adriano, meg anno Maxwell is egyik napról a másikra jött emlékeim szerint, de biztos sok ilyen volt még. Úgyhogy ezért nem aggódok annyira Mathieu miatt, simán benne van, hogy olyan fog jönni aki még szóba se került, vagy csak említés szintjén - Mangala, Verthongen stb.. Bár ez alapján Mathieuvel járnánk szinte a legjobban..neobarca írta:Én csak azoknak a nevét vázoltam, akikkel komolyabban összehoztak minket. Fölösleges itt bárkiről álmodozni, akik még csak fel sem merülnek a vezetésben.
Am én Montoyát sem felejteném el jobb oldalon. Kedvelem a srácot, sztem van benne potenciál.

Montoyával meg én is számolnék, én bírom a srácot, a szezon végén kemény 2 meccset játszott, de azokon mindkettőn a csapat legjobbjai közt volt - talán legjobbja is -, nagyon kíváncsi lennék mit tudna hozni egy teljes szezonnyi bizalommal. Úgyhogy nálam ő lenne az első számú jobbhátvéd jövőre, elé nem hoznék senkit - szerk.: mögé viszont igen, akár egy rutinosabb, bátran bevethető játékost, vagy egy fiatal jobbhátvédet, akivel versenyeznének a posztért, vagy esetleg Marquinhost játszatnám ott is, ha még egy Benatia kaliberű középhátvéd is jön( meg ha jön egyáltalán a Brazil).