Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BarcafanTomee írta:Amúgy én is nagyon drukkolok Klose ellen. Elég hihetetlen, hogy egy középszerű játékos már csak a rekord közelébe is odajut. Maradjon csak az élen a Fenomeno.
World Cup Top Scorers:S.Agüero írta:Milyen rekordra gondolsz?Game90 írta: Amúgy annak szurkolni fogok, hogy Klose ne döntse meg Ronaldo rekordját.
Az elsőt nem kommentálnám, a másodikról pedig csak annyit, hogy annak én is... Klose nagy játékos, de ő és Fenomeno ég és föld, egyszerűen nem tetszene már az sem, ha beállítaná a rekordot.Game90 írta:Falcao kihagyja a VB-t.
Amúgy annak szurkolni fogok, hogy Klose ne döntse meg Ronaldo rekordját.
És?Bob_Marley írta:Tízen x éve nem voltak világeseményen.
Tízen x éve nem voltak világeseményen. Kompanyra mondom egyedül, hogy olyan emberke, aki sokat megélt. Én nem hiszem hogy sokáig mennek a belgák, de cáfoljanak rám. Egy 20-on éves emberre, aki nem volt még se EB-n meg se VB-n ráadásul a bajnokságon kívül nem nagyon játszott nemzetközi meccset az nálam totál rutintalan. És tele vannak ilyen játékosokkal.Game90 írta:Vertonghen 27, Vermaelen és Kompany 28, Dembélé és Fellaini 26 évesek. Courtois 22, de már 3 éve az Atletico elsőszámú kapusa, Hazard meg a Chelsea egyik legjobbja. Illetve ne felejtsük el, hogy a legtöbb játékosuk már évek óta a PL-ben edződik.Bob_Marley írta:Nagyon fiatal csapat, sok tehetséges játékossal, de a VB-n mikor tényleg 1-1 bealvás eldönthet egy meccset a rutin rengeteget számít.
Vertonghen 27, Vermaelen és Kompany 28, Dembélé és Fellaini 26 évesek. Courtois 22, de már 3 éve az Atletico elsőszámú kapusa, Hazard meg a Chelsea egyik legjobbja. Illetve ne felejtsük el, hogy a legtöbb játékosuk már évek óta a PL-ben edződik.Bob_Marley írta:Nagyon fiatal csapat, sok tehetséges játékossal, de a VB-n mikor tényleg 1-1 bealvás eldönthet egy meccset a rutin rengeteget számít.
Igen, a belgákra sokan mondják, hogy ők lehetnek az egyik meglepetéscsapat. De ők nem lehetnek meglepetéscsapat, mert a meglepetéscsapatok olyan válogatottak, akiktől senki nem vár semmit, mégis szép eredményt tudnak felmutatni. A belgákat viszont már annyian emlegetik, hogy náluk inkább az lenne a meglepetés, ha semmi különöset nem tudnának felmutatni, mondjuk kiesnének rögtön a csoportkörben. Amikor pedig egy kisebb nevű csapattól ennyire várják a jó szereplést, nagyon gyakori, hogy fordítottja valósul meg.Barcaman1993 írta:Nekem van egy sanda gyanúm, hogy a portugálokkal fognak találkozni a csoportkör után és rögtön zúgnak is ki. Nyilván ez csak a privát megérzésem. Csak annyira sztárolja mindenki őket, hogy végül nehogy magas ló legyen belőle, mert onnan tudjuk, hogy mekkorát lehet esni. Ez a portugál csapat is egy nagyon erős gárda.etooka9 írta:Belgakra kivancsi vagyok nagyon, ma is jol jatszottak. Csoportelsoseg nem nagyon lehet kerdes (erosebbek mint az oroszok), utana pedig erzesem szerint elodontoig menetelnek majd.
Kulon orom szamomra pedig Eto'o mai jateka, meg ugy az egesz csapate. Hajra oroszlanok.
Meglepően jól játszott ma Kamerun. Meglepődnék, ha nem lennének utolsók a csoportjukban, de ma szépen összeszedték magukat a németek ellen. Tőlük meg hiányzik 1 igazi gólvágó.
Nekem van egy sanda gyanúm, hogy a portugálokkal fognak találkozni a csoportkör után és rögtön zúgnak is ki. Nyilván ez csak a privát megérzésem. Csak annyira sztárolja mindenki őket, hogy végül nehogy magas ló legyen belőle, mert onnan tudjuk, hogy mekkorát lehet esni. Ez a portugál csapat is egy nagyon erős gárda.etooka9 írta:Belgakra kivancsi vagyok nagyon, ma is jol jatszottak. Csoportelsoseg nem nagyon lehet kerdes (erosebbek mint az oroszok), utana pedig erzesem szerint elodontoig menetelnek majd.
Kulon orom szamomra pedig Eto'o mai jateka, meg ugy az egesz csapate. Hajra oroszlanok.
Szerintem ebből a keretből ez lehetne egy jó kezdő 11:BarcafanTomee írta:a végleges holland keret:
Kapusok: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United – angol), Michel Vorm (Swansea City – brit)
Védők: Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Ron Vlaar (Aston Villa – angol), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (Augsburg – német), Stefan de Vrij (Feyenoord)
Középpályások: Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City – angol), Jonathan de Guzmán (Swansea City – brit), Nigel de Jong (AC Milan – olasz), Wesley Sneijder (Galatasaray – török), Georginio Wijnaldum (PSV)
Támadók: Memphis Depay (PSV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04 – német), Dirk Kuyt (Fenerbahce – török), Jeremain Lens (Dinamo Kijev – ukrán), Robin van Persie (Manchester United – angol), Arjen Robben (Bayern München – német)
Nekem semleges ez a holland csapat, nincs játékos akivel szimpatizálok, csak pár akivel nem.