Engem speciel az annyira nem zavar, hogy Lopezt hoznák második számú (?) kapusnak. Ha 8 millió + Bojan lenne az ára, azt elfogadnám. Egyrészt jönne gy kapus, akit az edző kért, másrészt menne egy játékos, akit eladni szinte lehetetlen, max kölcsönbe megy. Valami hasonlót kéne enni az Affelay, Cuenca, Dos Santos, Sergi R., Tello játékosokkal is. Kicsit lejjebb húzni az árakat. Bár Tellot egy normális vezetőség pénzé tudná tenni. Hallani is az érdeklődésről, de nincs konkrétum. Szerintem Anglia feküdne a srácnak, bár tudom hogy sokan nem értenek egyet, de tőlem maradhatna is, ha ez az ára Pedro távozásának. Tello is fut, hajt, küzd. Szerintem le lehet szoktatni a szél meghúzásáról, a kapuralövésről, és rá lehet szoktatni a hátra passzra.

Sajnos éreztem én, hogy a vezetőség nagyot akar reformálni középen és elől. Lehet kell itt is a frissítés, de nem biztos hogy azoknak az elküldésével, akiket most távozók között emlegetnek. Az én problémám a védelem! Évek óta igazolást sürget, de most sem tűnik bíztatónak a helyzet. Tudom, hogy sok van még augusztus 31-ig, de már a holt szezonban le kellett volna zsírozni a középhátvédet. Lassan elfogynak az első osztályú védők, és az hogy Matyiővel boronálnak össze minket, az sértő a Barcára.
Kicsit olyan mintha szándésoksan barmolnák szét a csapatot. Éveken át ba.tak igazolni, most meg olyanokat hoznának, akikkel a dobogó elérése is brvúr lesz. Nemzetközi szinten meg a csoportkörből továbbjutás. És a végén tényleg Aguerora áldozunk majd nagy lóvét. Jó játékos, de nem ő az elsődleges feladat most. Ráadásul nálam ez a Messi - Neymar kettős soha nem mutatott együtt semmit. Ha kiegészül még egy argentinnal, akkor az nem sok jót ígér...