Egyszerűen nevetséges, amit az utóbbi időben velünk művelnek...egyfolytában csak az ilyen meg olyan büntetések és eljárások. Nem tudom, hogy mi kell még ahhoz, hogy leváltsák ezt a vezetőséget. Bizalmi szavazást kellene kezdeményezni, hátha...
Egyébként érdekes dolog az, hogy a nálunk ezerszer jobban költekező, többet üzletelő Real Madridot "békén hagyják"... lehet mondani akármit, de ez akkor is elég szándékosnak tűnik.

Bár ha megnézzük a jelenlegi európai elitet... Real, Bayern, City, PSG, Chelsea, Juve van még rajtunk kívül ott, plussz 1-2 olyan csapat, amelyiknél beért az építkezés, mint pl. jelenleg az Atletico, Liverpool, esetleg a Dortmund, bár utóbbi inkább leszálló ágban van, mert az igen szimpatikus Bayern-politika nem tűr meg állandó vetélytársat. És akkor ott van még a Monaco, akik ha kinyitják a pénztárcát, akkor felzárkózhatnak a PSG-re és 1-2 éven belül vehetnek maguknak egy trófeát. Siralmas, hogy mennyire a pénz az úr... és ez csak rosszabb lesz, mert egyre inkább a háttérbe szorulnak azok a csapatok, ahol ésszerűbben próbálnak építkezni.
Visszatérve az igazolásokra: a mi fegyverünk az lehet, ha 1-1 ilyen pénzes csapattal szemben az adott játékos minket favorizál. Kényszeríteni egy játékost sem érdemes, mert annak csak a csapat látja a kárát. Tehát, ha pl. Agüero annyira nagyon jönni akar, akkor 40 körüli összegért vagy 45 körüli összegért el fogják tudni hozni. Persze ez áldozattal jár majd, mert valószínűleg a játékos itt nem kap majd akkora fizetést. Nem mintha ettől majd spórolnia kellene...
De ez csak egy példa volt, írhattam volna, Thiago Silva-t is vagy mást. Egyébként Morata átigazolásával Llorente esélyesebb lett a távozásra a Juventus-nál, ami számunkra nem sok jót ígér.

Ahogy Pedro szavai sem Sánchezzel szemben.
Védelem. Én a pletykák alapján úgy látom, hogy Marquinhos az első számú jelölt Piqué mellé, ha pedig ő nem jön össze, akkor Laporte a második számú jelölt. Nagy kár, hogy Mangala nem esélyes. Helyes, vagy nem helyes, úgy tűnik, hogy Piqué lesz a vezér... ez sem sok jót ígér.
Középpályán én Cesc eladásával egyetértek, viszont az, hogy egy Rakitic-et vegyünk helyette a kezdőbe... az nagyon szánalmas. Nem rossz a horvát, de nem véletlenül nem állnak érte sorban többen is. Kíváncsi lennék, hogy mi jár Lucho fejében... Én nem tartanám elvetélt ötletnek, ha hoznánk egy olyan izomembert, mint Touré a középpályára és a staféta Busquets-hez kerülne. Más kérdés, hogy őt is kicsit hátsón kellene billenteni (és akkor szépen fogalmaztam). Bár azt kétlem, hogy egyszerre jönne Touré és Agüero is Manchesterből, elég valószínűtlen. Örülhetünk ha az egyik érkezik. Viszont Touré-hoz hasonló védekező középpályás nem sok van jelenleg a piacon. Meg lehetne próbálni esetleg Luis Gustavo-t a Wolfsburg-tól, de mivel ez még csak fel sem merült eddig, ezért nem is beszélek többet róla.
Kapusposzton továbbra is vicc kategória, hogy Bravo-t megvesszük 10 körüli összegért, amikor nem egy tehetséges kapusunk van a fiatalok között, ráadásul Ochoa vagy Caballero ingyen jöhetne. És itt vissza is lehet kanyarodni a vezetőségbeli gondokhoz.