roby122 írta:
Alapból nem kéne eladni Sanchezt és akkor nem kéne ,hogy jöjjön Suarez.
És azért se jöjjön ide Suarez , hogy akkor majd Alexis padozni fog , mert az egy vicc lenne.
Nem mondtam , hogy Higuain vagy Llorente bohóckodását nézegetném , de te honnan veszed , hogy itt bohóckodnának ? Bocs , nekem nem olyan felfogásom van , mint egyeseknek akik felvásárolnák fél Európát , Reus , Kross , Suarez , Pogba és még sorolhatnám. Ez a Madrid szokása. Én megértem , hogy saját neveléssel nem lehet egy csapatot felépíteni , vásárolni kell , de azért szerintem van egy határ. Minden évben a támadóalakulatba hozni embereket nem kevés pénzért , szerintem ez sok .Ezt a pénzt inkább a védelemre kéne már fordítani. Egy Koket viszont szívesen elnéznék itt , aki ismeri a ligát és spanyol. Az , hogy Mathieu jön az engem egyáltalán nem zavar , de akkor mellé jöjjön Marquinhos , és csak akkor menjen el Alves.
De neked látom az a bajod , hogy nem világsztárok jönnek ide , Rakiticel nem tudom , mi a bajod , szerintem képes arra , hogy irányítsa a csapatot , ha lehozza Modric szintjét akkor az már nagyon jó. Krossnak pedig ha nem tetszett a Bayern játéka , akkor meg majd a Barcáé fog neki tetszeni ... Ide munkásemberek kellenek akik tényleg a szívüket lelküket kiteszik a pályára , nem csak el alibizik azt a 90 percet , ilyen áron nem is kell világsztár. Ez az én véleményem , nem kötelező vele egyetérteni.
És akkor nyilván te Sánchez-t tennéd középcsatárnak. Eredeti ötlet...

Mivel úgy tűnik, hogy Lucho középcsatáros játékot akar, így nyilván valakinek távozni kell a támadók közül és az nem Neymar és nem is Messi lesz. A Pedro Sánchez duóból pedig - jogosan - a chilei viselné kevésbé jól a padozást. Innentől szerintem tiszta sor. Sajnos. Higuaín és Llorente pedig klasszisokkal rosszabb csatár, mint Suárez, nem is beszélve a technikáról és a gyorsaságról, utóbbi pedig a mi játékunkban sokkal de sokkal fontosabb, mint a magasság. Nem véletlenül volt Eto'o a legsikeresebb az utóbb 10- de meg merem kockáztatni, hogy 15-20 évben (Ronaldo óta) a középcsatáraink közül - Messi és a hamis 9-es poszt most más kategória. Suárez nagyon hasonló alkatú csatár. Ennyi szerintem bőven elég...ha pedig azt vesszük, h pl. higuaín mennyibe kerülne....

Gondolkodj el ezeken és a csapat érdekét nézd ne azt, h Suárez most közellenség lett...
Ez a madridozás meg marhaság. Nem normális aki azt mondja, hogy nem fér bele 5-6 évente egy nagyobb átalakítás, ami igenis pénzbe kerül. Mi nem aranylabdásokat veszünk minden évben. A másik pedig, hogy ennyi erővel a Pep csapat is minden évben klasszis támadót vett, akkot is ezért siránkoztál, hogy a madridiakhoz hasonlóan igazolunk? ...
Kroos - és nem Kross, egyszer eltéveszti az ember, nem gond, de nem olyan nehéz nevű játékos, akinek a nevét nem lehetne leírni egyszer normálisan.
Tökéletes lenne ide minden szempontból. Koke hosszabbított, nem fog jönni, sokan leírták, törődj bele, fog fel. Ő is jó lett volna, de nem fog érkezni ez már 100%.
Rakitic. Egy jó szezonja volt, Európa liga győzelemmel, slussz. Hleb-et példaként hoztam csak fel, nem hiszem el,hogy valakinek ez nem világos.

Rakitic legtöbb jó passza beadás volt, amiket itt kevésbé fog tudni kamatoztatni. Korántsem vagyok benne biztos, hogy egy gyors, rövid passzos játék neki menni fog olyan szinten, hogy itt alapember legyen. Sőt... Aki nem látja közte és Kroos vagy Thiago között a különbséget az okosodjon még...
Ide olyan játékosok kellenek a támadó részlegbe, akik hajlandóak futni, hajtani, de nem középszerűek. Tehát NEM munkások kellenek, hanem olyan klasszis/jó játékosok, akik hajlandóak dolgozni is. Óriási különbség van a kettő között.
Egyébként a védelem megerősítésében egyet értünk: kellene. De nagyon úgy tűnik, hogy sajnos nem realitás az, hogy klasszis középhátvédet igazolunk, ahogy Sánchez maradása sem. Sajnálatos, de ez van.