Nem értem hogy jön ide Busquets, Song meg Masch, amikor Kroos-ról beszélünk. Kanyarban sincs a szerepe az előbb említettekhez képest. Azért kéne mert az a pozíció, ahová kellene erősen hiányposzt nálunk Cesc és Xavi távozásával. Ezt egy Rakitic nem valószínű, hogy megoldja. Rafinha van még, akiben nagyon bízom, de 50-60 meccset egy Ini-Rakitic-Rafinha-Sergi Roberto kp-val végigvinni több, mint öngyilkosság. Még ha Busit feljebb is lehet tolni. És ide szerinted nincs szükség Kroos-ra??? És nem mellékesen Ini sem kölyök már, jövőre pedig nem alakíthatunk már a kereten.Realboy94 írta:Úgy igazán sztem nem is kéne nektek Kroos. Ugye, ha azt nézzük Busi alapember(akit én nem csípek), és Iniestáról, a csk-tokról még csak ne is beszéljünk. + Hozzá van egy jó Mascheránótok, aki a VB-n Nigéria ellen nagyot játszott, egy közepes Songotok, aki nem annyira tiki-takás felfogásban, gyorsabb játékban szontén jó lehet. És akkor még egy Rafinha is, aki nekem annyira megtetszett a Celtában amikor láttam, hogy le akartam igazolni, pontosabban akartam, hogy a vezetőség leigazolja. Aztán megtudtam, hogy Barcás. És akkor még nem is beszéltünk Rakitic-ről, aki vagy nagyon-nagyot arat (ha bejön és a csapata vezére lesz a kp-n), vagy beleszürkül a mezőnybe és mindenki csak úgy fog róla vélekedni, hogy padra jó, de igazán nem nagy (még akkor is, ha hoz annyit, mint Busi, akkor már a 2. érvényes rá, hiszen a média elvárásai nagyon-nagyok, és az emberek sokszor képesek a médiára hagyatkozni, mintsem a saját véleményükre). De szerintem ő be fog vállni.
Persze minőségi igazolás lenne, meg lépne vele előre a csapat, de sztem pl. nekünk nagyobb szükségünk van rá. Most jön elő az, hogyha nem adjátok el Cesc-et akkor máris jobban festene az a névsor, amit most felvázoltam
Engem kicsit sem érdekel, hogy a Madridnak mennyire van szüksége rá, nem is kívánok itt vitázni, hogy kinek kell jobban, mert totál felesleges. A lényeg, hogy ide muszáj egy ilyen kvalitású, és stílusú kp, ez jelenleg a piacon lévők közül megszerezhető kategóriában szinte csak a német.