Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zseniálisan igazolnak és értékesítik utána többszörös áron ezeket a játékosokat. Nagyon jó szemű scoutjai vannak a Portónak az biztos, de ez már régen így van.visca el barca írta:james rodriguezt 5x áron adták elroby122 írta: Elég csak annyi Hulkot vették anno 8 millióért eladták 55 ért. Vagy akár Jackson MArtinez már most ér 40 milliót és őt is poton pénzért vették. És ez még csak egy töredéke , amit ez a csapat Európának adott. Erről ennyit.ott tudják mi a biznisz.
Szvsz nyugodtan megharaphatja, ha jovore is csak setalgatni fog a palyan. Messi igy, Messi ugy, kivancsi lennek mi lenne akkor ha Neymar tobb teret kapna es mondjuk Suarezzel ketten megoldanak a tamadasokat. Vagy csak en latom ugy, hogy Messi teljesen elnyomja Neymart a klubnal? En azert kivancsi lennek, hogy ha szabadabban jatszhatna akkor 2 ev mulva mennyivel lenne elorebb a brazil. (eleg csak megnezni a valogatottban)Boixos írta:suarez meg addig lesz rendben, amig meg nem harapja messit.
Ez 100%. Viszont amíg Suarez el van tiltva (+ formába lendülés), addig marad Pedro, (Duli) Messi és Ney társaként elöl, ami azért nem túl biztató.Erxy írta:Nyílván nem 68+Sánchez, de hogy Alexist eladják ha jön Suárez az biztos. Ha nem a poolnak akkor az Arsenalnak vagy a MU-nak.
james rodriguezt 5x áron adták elroby122 írta: Elég csak annyi Hulkot vették anno 8 millióért eladták 55 ért. Vagy akár Jackson MArtinez már most ér 40 milliót és őt is poton pénzért vették. És ez még csak egy töredéke , amit ez a csapat Európának adott. Erről ennyit.
Gali írta:Most kellene azt az egyszerű pénzügyi megoldást választani, hogy Tello + 25-30M euró és jöhet Mangala a hátvédsor tengelyébe. Egy khv kihúzva.Erxy írta:Barcelona and Porto will close a deal on a loan of Cristian Tello (22) in the coming days. Barcelona ask 1M for loan, or 12M for sale. [dn]
Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de remélem hogy nem fogunk kölcsönadásokkal szórakozni. 12 millió nekem korrektnek tűnik Telloért, eladnám ennyiért.
Tálcán kínálja magát ez a lehetőség. Mi ebben olyan bonyolult?
Márpedig sajnos ő fog menni ,legalábbis nagyon úgy néz ki.S.Agüero írta:Remélem, csak egy rossz vicc. 40+Pedro még csak-csak, de ez...blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ca-3342291 40+ Sanchez
Remélem, csak egy rossz vicc. 40+Pedro még csak-csak, de ez...blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ca-3342291 40+ Sanchez
A cikkben 68 millió eurorol van szó.Sancheznek nyoma sincs ,azért az már nagyon sok lenne szerintem.Erxy írta:Közben Suárez nyilvánosan bocsánatot kért. Pont ahogy a vezetőség kérte tőle.visca el barca írta:erről írtam vmelyik nap. ezt kell csinálni, mint a hülye gyerekeknél. harapsz, ugrik egy fél éves fizetésed. egyből visszafogja majd magát.blaugrana99 írta:http://msn.foxsports.com/soccer/paper-c ... :foxsoccer Nem harap záradék. Az eszem megáll.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelen pillanatban jó esélyt látok arra hogy leigazoljuk, Sánchez kárára. Nem tudom örülök-e neki, a Messi-Neymar-Suárez kétségkívül jól hangzik, örülnék ha lenne centerünk, ez segítené Neymar és Messi játékát is.. a kérdés csak az hogy kinek okoznának nagyobb gondot.. az edzőnek vagy az ellenfél védelmének..
Galaktikus Madrid. Nem feltétlenül követendő példa.LG írta:A Neymar-Messi duót is félelmetes volt leírni, aztán láttuk, hogy együtt mennyire hatékonyak.Leon írta:Nem leszek szomorú ha a világ 3 legjobb támadója lesz elöl Neymar- Suarez - Messi,még leírni is félelmetes!![]()
DE továbbra is azt kérdezem hol vannak a védők?Palik Laci meg Damon Hill környékén vagy hol?
2 hét múlva kezdeni kéne a felkészülést és hátul még mindig semmi!!![]()
Remélem szépen fű alatt már megegyeztek a Hummels+Thiago Silva kettőssel!Én nem hiszek benne, hogy ők hárman jól együtt tudnának HOSSZÚTÁVON működni.
A Neymar-Messi duót is félelmetes volt leírni, aztán láttuk, hogy együtt mennyire hatékonyak.Leon írta:Nem leszek szomorú ha a világ 3 legjobb támadója lesz elöl Neymar- Suarez - Messi,még leírni is félelmetes!![]()
DE továbbra is azt kérdezem hol vannak a védők?Palik Laci meg Damon Hill környékén vagy hol?
2 hét múlva kezdeni kéne a felkészülést és hátul még mindig semmi!!![]()
Remélem szépen fű alatt már megegyeztek a Hummels+Thiago Silva kettőssel!
Közben Suárez nyilvánosan bocsánatot kért. Pont ahogy a vezetőség kérte tőle.visca el barca írta:erről írtam vmelyik nap. ezt kell csinálni, mint a hülye gyerekeknél. harapsz, ugrik egy fél éves fizetésed. egyből visszafogja majd magát.blaugrana99 írta:http://msn.foxsports.com/soccer/paper-c ... :foxsoccer Nem harap záradék. Az eszem megáll.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most kellene azt az egyszerű pénzügyi megoldást választani, hogy Tello + 25-30M euró és jöhet Mangala a hátvédsor tengelyébe. Egy khv kihúzva.Erxy írta:Barcelona and Porto will close a deal on a loan of Cristian Tello (22) in the coming days. Barcelona ask 1M for loan, or 12M for sale. [dn]
Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de remélem hogy nem fogunk kölcsönadásokkal szórakozni. 12 millió nekem korrektnek tűnik Telloért, eladnám ennyiért.
erről írtam vmelyik nap. ezt kell csinálni, mint a hülye gyerekeknél. harapsz, ugrik egy fél éves fizetésed. egyből visszafogja majd magát.blaugrana99 írta:http://msn.foxsports.com/soccer/paper-c ... :foxsoccer Nem harap záradék. Az eszem megáll.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na az kell még nekünk... egyébként én korábbra vártam a Nolitos híreket.palesz77 írta:LE szeretné a csapatban tudni Nolitot a 'Radio Marca' értesülései szerint..![]()
Hova? Minek? Az ő posztjára ott van Neymar, Pedro, Deulofeu,Iniesta is tud ott játszani. Hasonló igazolás lenne, mint Afellaypalesz77 írta:LE szeretné a csapatban tudni Nolitot a 'Radio Marca' értesülései szerint..![]()