Rivaldo11 írta:Egy Magyar embr számára egyetlen dolgot nem kell megmagyarázni érvekkel úgy gondolom: Miért nem szurkolunk a románoknak. Ok, volt már olyan meccs, hogy nekik szurkoltam, de ilyet leírni, hogy imádom a románokat...

Hát bazz...
De igen, az itt bőven elég érv, hogy románok. Nekem legalábbis.
Bocsi, hogy belepofázok, mert nem az én dolgom, de én ezt annyira rühellem komolyan, hogy azt el nem tudom mondani, úgyhogy nem tudtam szó nélkül elmenni emellett..
Most miért baj az, ha valakinek a LABDARÚGÓ VÁLOGATOTTJÁT szereti valaki? Mi köze a focistáknak ahhoz, hogy a 2 ország közt milyen a viszony? Ilyen alapon a Németeket utálni kell, a Nácik miatt, az Oroszo válogatottat még inkább utálni kell nekünk, a Törököket meg kb be se kéne engedni az országba, és ezt lehetne sorolni még tovább..
Ezért nem értem azokat se amúgy, akik például azért utálják a Madridot most, mert anno Franco miatt őket nyomták.. Az ég világon semmi köze nincs a mai csapatnak ahhoz, hogy mit csinált egy diktátor 50+ évvel ezelőtt. Ha valaki azt mondja, hogy Pepe miatt utálja a Realt, azt megértem, de amikor ilyet olvastam a fórumon, hogy nem értik itt sokan, hogy hogy lehet olyan csapatnak drukkolni, akiket ennyire undorítóan toltak anno stb.. Hát az agyam eldobom ezen komolyan. A nagyapáink talán emlékeznek rá, hogy mi volt akkor, de hogy egy mai fiatal azért utáljon egy csapatot, mert az még sok-sok éve ilyenek történtek.. Hát nem tudom.
És most ez is ilyen, ezért lenézni egy másik embert, mert szereti a Román válogatott játékát.. Nem azt mondta, hogy a Magyar-Román viszályban a Románok pártját fogja, hanem hogy volt olyan játékos, akit szeretett onnan. Komolyan nem tudom, hogy egy ilyen sporttal kapcsolatos dologból miért kell hazafiassági versenyt rendezni..
(Amúgy a Reus témára nem válaszoltál az igazolások topicban!
)
Bocsi a modiktól, ha valami olyan témát súroltam amit nem kéne, akkor töröljétek nyugodtan.