Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg jó kérdés, bár a Messi 0001-től Messi 9999-ig felhasználók elég egyértelműek.daffy írta:Nem tudom volt-e már ilyen kérdés,de kinek miért az a felhasználóneve,ami? Miért az a játékos,miért az az idézet,szöveg,becenév,stb?
Én kedveltem mindig a rajzfilmeket és ezt láttam meg először. Van egypár daffy-s pólóm,így kézenfekvő volt az ötlet is.
...daffy írta:Nem tudom volt-e már ilyen kérdés,de kinek miért az a felhasználóneve,ami? Miért az a játékos,miért az az idézet,szöveg,becenév,stb?
Nekem 'pálesz' a becenevem - a vezetéknevem Pálinger, nem vagyok ekkora alkoholista..daffy írta:Nem tudom volt-e már ilyen kérdés,de kinek miért az a felhasználóneve,ami? Miért az a játékos,miért az az idézet,szöveg,becenév,stb?
Én kedveltem mindig a rajzfilmeket és ezt láttam meg először. Van egypár daffy-s pólóm,így kézenfekvő volt az ötlet is.
hidd el, van az a pénz.MQuC írta:Szerdán BL, vasárnap bajnoki, nyilván utazgatnának 8-10 órákat kontinensek között.
Húzós, de a 2020-as eb se lesz kutya, ha megnézed.MQuC írta:Szerdán BL, vasárnap bajnoki, nyilván utazgatnának 8-10 órákat kontinensek között.