Egyszer eszembejutott egy [auto_cenzúra] (szerintem) , mondom mostantól ezt használom majd mindenhol, aztán mire hazaértem elfelejtettem, azóta sem ugrott be

Tényleg jó kérdés, bár a Messi 0001-től Messi 9999-ig felhasználók elég egyértelműek.daffy írta:Nem tudom volt-e már ilyen kérdés,de kinek miért az a felhasználóneve,ami? Miért az a játékos,miért az az idézet,szöveg,becenév,stb?
Én kedveltem mindig a rajzfilmeket és ezt láttam meg először. Van egypár daffy-s pólóm,így kézenfekvő volt az ötlet is.
...daffy írta:Nem tudom volt-e már ilyen kérdés,de kinek miért az a felhasználóneve,ami? Miért az a játékos,miért az az idézet,szöveg,becenév,stb?
Nekem 'pálesz' a becenevem - a vezetéknevem Pálinger, nem vagyok ekkora alkoholista..daffy írta:Nem tudom volt-e már ilyen kérdés,de kinek miért az a felhasználóneve,ami? Miért az a játékos,miért az az idézet,szöveg,becenév,stb?
Én kedveltem mindig a rajzfilmeket és ezt láttam meg először. Van egypár daffy-s pólóm,így kézenfekvő volt az ötlet is.
hidd el, van az a pénz.MQuC írta:Szerdán BL, vasárnap bajnoki, nyilván utazgatnának 8-10 órákat kontinensek között.
Húzós, de a 2020-as eb se lesz kutya, ha megnézed.MQuC írta:Szerdán BL, vasárnap bajnoki, nyilván utazgatnának 8-10 órákat kontinensek között.
Ha a FIFA meg az UEFA a jövőben nem mossa össze a két kontinenst egy új tornát indítva, szerintem a sztárok, akik pályafutásuk csúcsán vannak (20-30 évig) nem fognak elmenni az USA-ba focizni. Itt a legnyomósabb érv Európa mellett a topligák, meg a BL. Legalábbis én így látom, de persze egy Dzsudzsáknak mondhatnád, hogy "te, ne menj már pénzt keresni, ha játszhatnál itt, meg itt."visca el barca írta:persze ez most lehetetlennek tűnik, de mi lesz 4-5 év múlva? lehet akkora már az MLS sem lesz noname. elég lesz talán 1-2 pénzéhers játékost meggyőzni, aztán gyorsan beindulhat a folyamat.PCsabi írta:Évi 50 millió ide vagy oda, miért mennének el az MLS-be bohóckodni? Levezetni még okés, de a prime korszakukat nem fogják egy noname ligában tölteni. Ez olyan, mintha LeBron elé oda tolna egy 4 év/200 milliós szerződést a Barca, szerintem 10 másodpercig gondolkodna, majd mondaná, hogy kösz, de kösz nem.