annyi volt mondva, amikor le lett igazolva Neymar, hogy 57 millió és kész, más nem, még a pártolótagok kérésére se mondtak semmit... ebből lett ez a Cases-ügy... miután lemondott Rosell, igen, előjöttek az infokkal, addig nagy kuss volt és még a pártolótagoknak se mondtak semmit, hogy pontosan mik is voltak a pontos részletek, meg 40 millió Neymarék fantomcégének ment és a többi... meg a 7,9 millió azért az állítólagos 3 tehetséges brazilért, akik soha nem fognak a Barcában focizni, meg még 10 milliós aláíráspénz... meg Neymarék Alapítványnak 2 és fél millió meg ilyen hülyeségek....Barcaman1993 írta:Azonnal lenyilatkozták, hogy az átigazolási összeg 57 millió euró.ferninho írta:
Szóval ezt nem tudom hova tenni...
Azért lett ez az egész Neymar-mizéria, mert nem mondták meg a pártolótagoknak Neymar valós árát és fedték fel az ügy részleteit még kérésük ellenére sem és ezek után képes egy ilyet lenyilatkozni? vagy hogy van ez?
vagy én értek félre valamit? persze ott van az a ha tehetjük, de hát ezt akkor is vicces visszahallani.Itt az eurobarcán is volt róla cikk.
és nem kell elkülöníteni Rosellt meg Bartomeut... és épp ezért nem tudtam hova tenni ezt a
""Egyébként a klubok többsége nem árulja el az átigazolási díjat, mi azonban mindig is elmondjuk ezt, ha tehetjük, mert az FC Barcelona a pártoló tagoké, akiknek joguk van tudni ezekről az összegekről." nyilatkozatot.