Ezt már párszor kitárgyaltuk, mélyen nem mennék bele, de pár dolgot azért írok.ferninho írta:
annyi volt mondva, amikor le lett igazolva Neymar, hogy 57 millió és kész, más nem, még a pártolótagok kérésére se mondtak semmit... ebből lett ez a Cases-ügy... miután lemondott Rosell, igen, előjöttek az infokkal, addig nagy kuss volt és még a pártolótagoknak se mondtak semmit, hogy pontosan mik is voltak a pontos részletek, meg 40 millió Neymarék fantomcégének ment és a többi... meg a 7,9 millió azért az állítólagos 3 tehetséges brazilért, akik soha nem fognak a Barcában focizni, meg még 10 milliós aláíráspénz... meg Neymarék Alapítványnak 2 és fél millió meg ilyen hülyeségek....
és nem kell elkülöníteni Rosellt meg Bartomeut... és épp ezért nem tudtam hova tenni ezt a
""Egyébként a klubok többsége nem árulja el az átigazolási díjat, mi azonban mindig is elmondjuk ezt, ha tehetjük, mert az FC Barcelona a pártoló tagoké, akiknek joguk van tudni ezekről az összegekről." nyilatkozatot.
1. 57 millió teljesen reális ár volt érte. Az más kérdés, hogy mi nem tudtuk, hogy a Neymar családhoz megy a nagy része.
2. Ha már a 40 milliós családi pótlékról beszélünk, akkor nyilván tudod, hogy a Real 60-at ajánlott nekik.

3. Az elővásárlási joggal nem tudom mi a probléma. Vagy kikötnek nálunk (nyilván jóval olcsóbban), vagy eligazolnak máshova és visszakapjuk a pénzünket. Egy esetben nem vagyunk a pénzüknél, ha a Santosban vonulnak vissza... Azért erre valljuk be, nem nagy az esély.
4. Aláíráspénz: az összes átigazolásnál ez jelen van, csak nem kötik senkinek sem az orrára. Gondolod a világ legdrágább igazolása ingyen írt alá Madridban? De nyugodtan Ibrát is idevehetem, amikor idejött. Ebből megint a szokásos hőzöngök vertek nagy vihart, holott nem tudnak semmit az ilyen háttérinfókról...
5. Nyilván ezt az alapítványost én sem tudom hova tenni...
Remélem így azért tisztább a kép. Gondolom azt te sem hiszed el, hogy Ronaldo 80 millió font mindennel együtt összesen (de nyugodtan írhattam volna bárki mást, csak talán ő a legjobb példa erre).