Megkezdődtek a tárgyalások a Portoval
Tello eladásáról. Árat nem írnak, jó lenne egy 10-12 milliót kapni érte.. Ha nem oda megy, akkor nagy eséllyel a Valencia lesz a következő állomáshelye.
Van egy cikk
Cuadradoról is, de csak azért, mert tegnap nem volt szó Dani Alvesről a sajtótájékoztatón, és találgat a 'Mundo', hogy mi lesz a VB után..
Alves meg elméletileg szívesen játszana a PSG-ben, de nem szeretne semmilyen ügylet része lenni. Majd a VB után dönt amúgy a sorsáról.
Nem értem amúgy ez Daninak miért lenne jobb, hogy a PSG érte külön leteszi a 12 milliót, mi meg Marquinhosért 12 millióval többet fizetünk. Fájna az egójának ha bevonnánk az üzletbe, vagy mi..?
Suárezes hírt amúgy nem is olvastam ma, meg nem is fogok - azért nem linkeltem egyet se. Elkezdődtek a tárgyalások, mostantól amíg be nem fejeződnek csak napi 20 találgatás fog érkezni az áráról, meg hogy kit vonunk bele a dologba, azt meg nem akarom én személy szerint olvasgatni..
Aaron3991 írta:...
Én is nagyon sokáig hasonló felállást képzeltem el, erre engedett volna következtetni a Mathieu-Cuadrado-Marquinhos vonal is, de így, hogy jönni fog Suárez, szinte biztos vagyok benne, hogy nem 2 csatáros rendszerünk lesz..
Maxi írta:Komolyan nem értelek titeket.
Nem jut el senkinek, hogy valőszínűleg Alexis nem akar a padon ülni, míg Pedro meg sírás nélkül bevállalja?
Persze ez nem azt jelenti, hogy én örülök ennek a felállásnak, csak lássatok már tovább az orrotoknál.
Plusz ott van Kroos...Kroos elvágyódik a Pep féle bayernből, majd biztos a Barcába akarna jönni.
Egy az egyben adom a hsz-t. Sokan úgy csinálnak itt, mintha a játékosoknak nem lenne beleszólása a dologba. Vagy mintha minden játékosnak az lenne az álma, hogy itt játsszon nálunk. Ha Kroosnak csábítóbb a Real, akkor csinálhatunk bármit, nem fog idejönni..
MQuC írta:..Bár azt nem hiszem, hogy MEssi,Neymar, Suarez, Alexis, Pedro (aki kirobbanthatatlan) , Deu támadósor jövedelmező lenne..
Főleg akkor nem, ha most átállnánk tényleg a középcsatáros játékra. Akkor lenne 1db középcsatár, 4 szélső, meg 1 Messi. Ha Suárez pihentetése/sérülése esetén nem akarunk visszaállni a hamis9-es féle játékra, akkor kéne egy cserecsatár is..
Valaki lentebb már említette, hogy Eto'o ingyen igazolható. Még az se lehetne baj, hogy nem játszik, mert az első hónapokban kirobbanthatatlan lenne a kezdőből..

Bár úgysem fog jönni, de valami hasonló igazolás kéne azért, mert Suáreznek nem lesz IGAZI alternatívája - ha érkezik..