9 éve figyelem ami a fórumon folyik, most eljutottam oda, hogy regisztráljak!:D
nem tudom..a dani alvest én még nem adnám túl... egyszerűen pszichés problémái vannak.. akiben ekkora emberség van mint amit abidal felé mutatott.. annak vannak érzései... látni rajt totál, hogy hajt a barcáért. Védő jó lenne..én a legjobban hummelst preferálnám,( tudom átmegyünk fmbe meg minden, de ameddig nem hivatalos semmi addig ez a topic is fm valamilyen szinten ) támadósorban, hazudnék ha nem örülnék a suareznek, de valami kis tüske van bennem..én értem, hogy valószínűleg nem igazolhatunk később, de nem tudom.. inkább elnéznék egy agüerot.. a volt real élelmiszeres higanyt kérem ne.. soha.. középpálya?! én örülök, rakiticnek, rafinhanak is. egy kroost tényleg bepróbálhattunk volna, és bár tudom, talán nem egy poszt de a dortmundból egy mhitarjant, a cuadruado nagyon ügyes, de szerintem az már sok lenne nekünk.. a neymarral sokak nem elégedettek, én totál az vagyok, nem vártam tőle többet. ez hosszú táv. messinek egyszerűen új kihívás kell.. ez nem kérdés.. remélem változik benne valami luigi érkezése miatt.deloufeut kiváncsian várom. sokan voltatok én is leírnám az én barcám. bocs ha zavartam

-------------ter Stegen-------------
D. Alves--Hummels-Pique---Alba
------------Mascherano------------
-----Rakitic------------Iniesta-----
----Messi-----Neymar----Suarez---