Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is!!LG írta:Egy ismerősöm, aki szerintem eléggé jól szokta látni a dolgokat, azt mondta, úgy érzi, hogy Neymar sérülése pozitívan fog hatni a brazilokra, nagyon összeszedik magukat, és a döntőbe jutnak. Remélem nem lesz igaza.
Az argentínoknak nehéz lesz, egy fiatal rendkivül motivált és sikeréhes csapat ellen kell majd játszaniuk.Össze kell szedniük magukat, mert a kopasz bárki ellen képes gólt lőni ezt bizonyította már elég sokszor.BarcafanTomee írta:Valahogy én is azt érzem, hogy mivel minden a németek mellett szól, ezért a brazilok valahogy behúzzák. Viszont az is benne van, hogy tankolnak a németek. Nem igazán lehet okosnak lenni. Nem is tudom kinek szurkoljak, egyik csapat se vonz.
Amúgy csatlakozok én is Alcantarához, bárki csak a hollandok ne! Meg Messi miatt hajrá Argentína.
Jester írta:Különös ellenérzések kavarognak bennem![]()
A hollandokat fociértelemben véve testvérnek tartom. '74-ben volt nekik is egy hihetetlenül jó csapatuk. A döntőbe úgy jutottak be, hogy gálázva legyőztek 2 dél-amerikai óriást, szép játékkal, és erre a döntőben ki**opnak a németektől. (Ismerős forgatókönyv nem?)
Ezen okokból szurkolok nekik. De a football vicce az, hogy olyanok mint Cruyff,Van Basten,Bergkamp nem nyertek VB-t és az ilyen színtelen szagtalan emberek mint amilyenek a mostaniak nagy eséllyel ismét lehetőséget kapnak arra, hogy döntőben játszanak.
Akkor lehet.Alcantara írta:
Bob akkor ezt úgy kell érteni, hogy Hollandia búcsúzik Argentína ellen?
Megfigyeltem, akinek te kezdesz szurkolni egy párharcban, az ki is pottyan!
Bob akkor ezt úgy kell érteni, hogy Hollandia búcsúzik Argentína ellen?Bob_Marley írta:Meglepetés nem született, innentől gőzerővel hajrá Hollandia. Először meg kell "bosszulni" 78-at, aztán a döntőben vagy a németeket vagy a brazilokat is meg kell verni.
Érdekes ez a holland csapat. A csapatszellem kiváló, ahogy én látom, és ez nagy erősségük. Ahogy Cillesen örült Krul védéseinek... nagyon jó volt nézni.Bob_Marley írta:Meglepetés nem született, innentől gőzerővel hajrá Hollandia. Először meg kell "bosszulni" 78-at, aztán a döntőben vagy a németeket vagy a brazilokat is meg kell verni.
Tippeljetek melyik meccset hagytam ki egyedül az egyenes kieséses szakaszból..LG írta: az egyenes kieséses szakaszban egy jó meccs volt, a Belgium-USA, két erős középcsapat meccse.
Egyet értek. Nagyon jó VB-nek indult, de a az egyenes kieséses szakaszban egy jó meccs volt, a Belgium-USA, két erős középcsapat meccse. A többin kétféle forgatókönyv volt:Subinho írta:A csoportmeccsekkel ellentétben fantasztikusak a kieséses fordulók! Rengeteg gól, fordulatos izgalmas meccsek... Ja nem.... tököm kezd tőle kilenni. Hol van már a 98-as brazil-dán, vagy a 2002-es brazil-német, vagy a 2006-os olasz-német??? Kutyaütő mind, egyik sem érdemli meg, h világbajnok legyen. Napok óta azt hallom a kommentátoroktól, hogy "hát nem ez a VB legjobb meccse"...
Mert az argentinok pazar focit játszanak.van egy olyan érzésem, hogy ez az alibi Hollandia nagyon csúnyán megfog égni Argentína ellen...