1 dolgot várunk tőle: hajtson!

Az ember csak az akarást lássa és kész. Ez Messinél már halmozottan jelenlévő jelenség, de az egész argentin válogatottra jellemző volt ez a mai napon (is). A Messi-Lavezzi-Higuain trió végig ácsorogta az egész meccset, majd bejött Palacio, akit inkább nem is kommentálnék. Ha egy kicsit hajtottak volna, akkor itt 3-4 góllal hazaküldik ezt a belga csapatot, akkora volt a 2 csapat közt a különbség. Lassan már sikerül megemésztenem, hogy Messi egyáltalán nem védekezik, de hogy már a támadásoknál se fut egyáltalán, csak a minimumra törekszik, na az teszi az igazi szálkát az ember szemébe. Érdekelne a mai futási statisztika.[/quote]
Pár észrevétel: 1. Lavezzi igenis hátrajött védekezni egy csomószor szerelt a saját 16-osának vonalában
2.Azt azért elég merész kijelenteni , hogy a támadásoknál nem fut előre messi , nem ugyanaz ha valaki nem fut előre és ha valaki várja , hogy befuthasson üres területre , és igen elindul egy támadás akkor Messi nem kezd el sprintelni hanem megy a támadással ( értsd kocog) és amikor meglátja az üres területet akkor hirtelen elkezd sprintelni . eddig is ezt csinálta . A kettő rohadt messze áll egymástól
Összegezve, tényleg divat lett Messit szidni ami kicsit nonszensz mert ha megnézitek a csatárok soha nem futnak vissza az a szélsők dolga ezért szerintem Agüero kiesésével és Lavezzi beállításával a védelmül erősödött mivel a Messi-Kun-higany hármas a klubjaikban nem védekeznek és ez meg is látszik rajtuk
De vitatkozás helyett inkább röhögjünk egy jót
https://www.youtube.com/watch?v=PuVPbG7 ... e=youtu.be[/quote]
én meg úgy látom divat lett "divatozni"
nálam nem kell nagyobb Messi fan, de ha sétálni látom akkor nem kezdem el méltatni az eddigi pályafutását, hanem azt írom hogy sétál mert sétál! nem .."halálos tragédia a 94 percben vezetésnél kihagyni egy ziccert..." ilyen hülyeséget senki nem mondott itt rajtad kívül!(Martin 12) viszont elég nagy blama - különösen Messitől!
amúgy ami engem illet kifejezetten a második félidőbeli sétáit említettem, mivel van szemem és láttam, hogy az elsőben jól nyomta.
amit a bemozdulásairól írsz az ok. és jól is van ha akarja és ha csinálja!! de ha jól megfigyeled amikor beüt nála a krakk, akkor elbújik a labdák elől,nem mutatja magát senki nem képes így futtatni, bemozdítani. én azt is elhiszem, sőt látom is, hogy "válogat" és csak arra mozdul ami szerinte tuti... ez addig rendben is van ha jönnek, vagy legalább jön az a bizonyos gól....végül is eddig összejött nekik az is tény de bizony elég nyögve nyelősen.[/quote]
hat akkor nincs mas... adjuk el, jo otlet!

(azert mert 27 evesen volt 4 nem tul jo honapja) epitsuk a csapatot a 22 eves Neymarra, aki 10-bol 8 ziccert kihagyott nalunk.