2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezek megnyugtató dolgok számomra, hiszen ezen VB-n nem sok sót ettek meg azok a csapatok, akiknek éppen szurkoltál.Bob_Marley írta:Hát számomra a lehető legrosszabb párosítást hozza a vasárnapi döntő, Argentínánál már csak Németországot utálom jobban.90-es döntő dejavu és pont azóta utálom őket, remélem agyon is rugdossák egymást.
Döntőben meg Messi és Masche miatt inkább Argentína, de egy ilyen adhoc csapat ha nyerne a végén, elkeserítene. Németekben sokkal több a tudatosság és sokszor ott voltak a végén megérdemelnék ha végre behúznák. De az "biztató", hogy letudják a döntőt és remélhetőleg megint kiírják magukat az elkövetkezendő 20 évre a végső küzdelmekből a németek meg az argentinok is. Ha a történelem ismétli önmagát (oké a németek ott vannak az utóbbi években).
Na ez az, megállt a vonalon. Ezek után értelmetlen ezen vitázni. Nem ment át teljesen a gólvonalon, ha átment volna, akkor lehetne nyávogni itt a hollandoknak, de talán megpróbálhattak volna támadni is (kivéve Robben), akkor lehet nem a kifogásokat keresnék. Fúj, de undorító egy banda.Alcantara írta:Ez így önmagában nem igaz. Védésnek számít az is, ha beleüt és úgy megy be, vagy kiüti és visszapörög. Ugyanez a kapufával, ha egyből bettan vagy kifelé pattan és visszacsavarodik extrém esetben. Mi a különbség? Szerintem semmi, mindkettő gól.visca el barca írta:az egész történet okafogyott, ugyanis a 11-es párbajban ha a kapus véd, vagy kapufa lesz, egyből halottá válik az akció. vagy nem?
Ennél az esetnél egyetlen értelmes szabály van és ez teljesen kézenfekvő: Rúgó játékos kétszer nem érhet a labdába és ennyi! Vlaar megtette.
Az meg csak hab a tortán, hogy megállt a vonalon.
http://www.youtube.com/watch?v=qsYl0v8jJlM itt van egy ami pl érvényes 11-es volt de a kapus amit leműveltvisca el barca írta:az egész történet okafogyott, ugyanis a 11-es párbajban ha a kapus véd, vagy kapufa lesz, egyből halottá válik az akció. vagy nem?
Ez így önmagában nem igaz. Védésnek számít az is, ha beleüt és úgy megy be, vagy kiüti és visszapörög. Ugyanez a kapufával, ha egyből bettan vagy kifelé pattan és visszacsavarodik extrém esetben. Mi a különbség? Szerintem semmi, mindkettő gól.visca el barca írta:az egész történet okafogyott, ugyanis a 11-es párbajban ha a kapus véd, vagy kapufa lesz, egyből halottá válik az akció. vagy nem?
A-a. Ha még úgy pattan, h gólvonalon tólra, akkor az bent van.visca el barca írta:az egész történet okafogyott, ugyanis a 11-es párbajban ha a kapus véd, vagy kapufa lesz, egyből halottá válik az akció. vagy nem?
Ennél bonyolultabb egy hajszállal, de lényegében igen. Amúgy rendkívül felidegesített ez a dolog, mert újságcikket generáltak belőle, de azt a videót nem csatolták, ahol látszik, hogy áthaladt-e a labda a gólvonalon. Na, én most megnéztem, és nem haladt át, sőt, Vlaar bácsi is odanézett még, és csak akkor fogta meg a fejét igazából, amikor meglátta, mi a helyzet.visca el barca írta:az egész történet okafogyott, ugyanis a 11-es párbajban ha a kapus véd, vagy kapufa lesz, egyből halottá válik az akció. vagy nem?
Teljes dilettantizmus. A labdát se tudni, hogy bement-e teljes terjedelmével, másrészt teljesen tisztán kivehető, hogy a colos gyerek hozzáért a vállával, csak elhúzta utána, ahogy ez jó grundpályákon szokás, így tudott olyan irányt venni a labda, hogy valahogy még befelé csorgott.
Legyen az inkább 8 gólTim írta:Az a spanyol csapat 5 azaz öt rúgott góllal nyert aranyat. Tudom ám hogy csak szerénységből nem lőttek többet..
Döntőn szoros német siker, vagy döntetlen, bronzmeccsen szerintem meglepetésként viszonylag simán nyernek a brazilok becsületből.hank1ee írta: Egyébként a tippekkel hogy álltok? Döntőre babonából nem írok, de nem is igazán tudnék, vagy mernék. Viszont a bronzot "hazaviszik" a brazilok szerintem. 2-1
Ez az alibi banda csak kapufából lőtt hármat Costa Rica ellenvisca el barca írta: örülök h kiestek ezek a fogalmatlanok. mex-CR-argentin trio ellen összesen nem volt 3 kapuralövésük! alibi nulla banda,
Az a spanyol csapat 5 azaz öt rúgott góllal nyert aranyat. Tudom ám hogy csak szerénységből nem lőttek többet..alparka23 írta: U.i.: valaki irta lennebb hogy a spanyolok is vegig 1-0 eredmeneykkel nyertek 4 eve...igen de az a csapat jatszott kerem nem is csunyan,..
Milyen magánszámRivaldo11 írta:daffy írta: A Hollandok meg krul magászáma után végképp a legalsó helyre kerültek nálam.
Egyetértek, több gól van a két csapat között, és 10-ből nyolcat a németek nyernének, akik minden kétséget kizáróan a világ legjobb válogatottját alkotják, méghozzá magasan... A világklasszissá érő Reus és Gündogan hiányát egyelőre meg sem érzik, a háttérben továbbra is egy rakat óriási tehetséggel nagy sansszal a következő éveket is uralhatják majd. De ez egy vb döntő lesz, és nem biztos, hogy kizárólag a futballtudás dönt majd. Én nem fogok szomorkodni. Ha a németek nyerik-inkább nekik szurkolok- a legjobb helyre kerül a trófea. Ha az argentinok, akkor Leonak összejön az, ami eddig hiányzott.daffy írta: Nálam mindkét meccs egyértelmű. A döntőben a németek nyernek,több gól van a két csapat között.Az első gólig lehet kérdés.
A bronzmeccsen pedig a hollandok. Szerintem a brazilok romokban vannak,nem érzek bennük ellenállásra erőt.
Nálam mindkét meccs egyértelmű. A döntőben a németek nyernek,több gól van a két csapat között.Az első gólig lehet kérdés.hank1ee írta: Egyébként a tippekkel hogy álltok? Döntőre babonából nem írok, de nem is igazán tudnék, vagy mernék. Viszont a bronzot "hazaviszik" a brazilok szerintem. 2-1
Mondta valaki, hogy hagyd ki a 11-est?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder
Persze, hogy nem, de az érthető, hogy kiesés miatt csalódott, olyankor szoktak az emberek hülyeséget beszélni.Varatrix írta:Ez "nem menti fel" az alól hogy hülyeségeket beszél.LG írta:Szerintem azért ilyen képet lehetett volna lőni az argentinok részéről is. Véleményem szerint mindkét csapat biztonsági játékot játszott, elsősorban arra törekedtek, hogy ne kapjanak gólt. A 0-0 abszolút reális eredmény volt, de lehetne akár a két csapat támadójátékának osztályzása is.