Hát számomra a lehető legrosszabb párosítást hozza a vasárnapi döntő, Argentínánál már csak Németországot utálom jobban.

90-es döntő dejavu és pont azóta utálom őket, remélem agyon is rugdossák egymást.
Németek esélyt sem adtak a braziloknak, akik teljesen megzavarodtak. Julio Cesar is benne volt nem egy gólban, de ilyen összeomlást ritkán látni, 6 perc alatt kapni négyet. Nagyon bután játszottak a brazilok. Gyakorlatilag jött egy gól (addig teljesen kiegyenlített csata ment) majd ezek a birkák elkezdtek rohanni előre fejvesztve és kaptak is gyorsan négyet....
Másik ágon borzasztóan sajnáltam a hollandokat, tipikus egy gólos meccs volt, aztán nem lett güól és jött a "pénzfeldobás". Nem hiába cserélt Van Gall múltkor kapust, Cillessen végig magabiztos volt, de a büntetőknél nagyon vérszegény volt szegény. Maxi Rodriguez büntetőjét simán védeni kellett volna, persze nem elhanyagolható a két kihagyott narancs bünti. Nagyon szomorú voltam és vagyok is, remélem azért a bronz meglesz.
Döntőben meg Messi és Masche miatt inkább Argentína, de egy ilyen adhoc csapat ha nyerne a végén, elkeserítene. Németekben sokkal több a tudatosság és sokszor ott voltak a végén megérdemelnék ha végre behúznák. De az "biztató", hogy letudják a döntőt és remélhetőleg megint kiírják magukat az elkövetkezendő 20 évre a végső küzdelmekből a németek meg az argentinok is. Ha a történelem ismétli önmagát (oké a németek ott vannak az utóbbi években).