Varatrix írta:
Amúgy csak megérzés de szerintem Mathieunek jövőre baromi nagy szezonja lesz ha itt köt ki, ezt az utálatot ami vele szembe itt megy azt csak így lehetne megfricskázni.
Én szurkolok neki!

nem értem, miért lenne az utálat, ha egyesek szerint vkihez első (második, harmadik stb) látásra pöttyet túlértékelve állnak hozzá a Klub részéről? én abszolút nem utálom matyiőt, csak - ahogy írtam is -, kevésnek és főleg drágának tartom ide, amikor komoly lépéseket kell megtenni a brigád rendbetétele érdekében. július közepe van és frankón kezd úgy festeni az egész szitu, mint régen a madridnál, amikor azért röhögtünk rajtuk, mert k.nagy pénzeket toltak be előre, hátulra meg kukáztak vkit, mert "hátvédet nem igazolunk, mivel az a gyengeség jele" (by perez)
az elmúlt évek során, konkrétan gaspart ámokfutásai óta, azért hellyel közzel normálisan, szisztematikusan építették a csapatot. mostanra az az alap kezd elfogyni, vagy már el is fogyott, ezért nem mindegy, h kiket, miért hoznak ide. ehhez képest megy ez a szüttyögés.
de legyen matyiő életének a legjobb időszaka az itteni, csak azért nem ártana néhány olyan jel, ami alapján ezt lehessen várni.