Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Initom
Entrenador del Barça

2014.07.18. 13:55:15

Védő igazolást nagyban befolyásolja az,hogy Bartra milyen szerepet kap a következő szezonban.
Ha a kezdőcsapatba akarjuk beépíteni,akkor nem biztos ,hogy egy világsztár védő kell...
Valamit Pique szerepe is kérdés,bár szerintem ő megkapja továbbra is a bizalmat. :|

Ha a vezetőség e szerint gondolkodik,akkor érhető egy Mathieu-Blind páros (vagy istentudjaki').

Az már más kérdés,hogy ez e a jó út... Az számomra biztos,hogy Bartra megérdemli a maximális bizalmat.(jobban mint Pique...)
Abi & Tito
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.18. 13:46:19

Tobias88 írta: Álomvilágban élsz. Kijelentették hogy 1 védő lesz, nem több.
Annyi volt kijelentve, hogy két érkező lesz még, ez akármit fedhet. Bár lehet tévedek, de én nem olvastam, hogy biztosan egy védőt hoznak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.18. 13:38:41

Zozzy 5 írta:mondjuk ha pozitívumot is szeretnénk meglátni ebben a Matyiő dologban, az mindenképpen az, hogy ennyire elhivatott a Barcelonába költözés érdekében....
igen, azt mindenképpen el kell ismerni, h szimpatikusan nyomja a gyerek, nekiállhatna hisztizni is, meg a földhöz csapkodni magát, ahogy nem egy hülyegyerektől láttuk már. az árát ne firtassuk, úgysem lesz kevesebb...
még azt is aláírom így négyszáz kör után, h itt a ligában megleszünk vele, mert valszeg nem fog beszrni egy cétől, viszont nemzetközi vízeken kiszabott vékonyak leszünk, ha csak ő jön egyedül.

marquinhost én is láttam játszani, nem ügyetlen a gyerek, a psg sem viccből fizetett ki érte csillió eurót. de nem játszott még a "sima" bajnokiknál húzósabb meccseket sem a romában, sem a psgben. ide most olyan tapasztalt valaki kell, aki tudja, h merre hány méter, ez pedig egyelőre nem ő.
"sajnos" az asr eléggé beárazta a gyereket, ha a feléért, harmadáért el lehetne hozni, még tüntetni is kimennék érte. de így, h az arabok a lehető legtöbb lóvét akarják kiszedni belőle, már elég erős ez a szitu. nem viccből hepciáskodnak azzal, h nem akarják elpasszolni, dehogyisnem. csak a világ összes pénzéért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.18. 13:33:56

Szerintem az él álomvilágban - névtől függetlenül - aki azt gondolja, hogy egy Piqué-Bartra kezdő kettős és mögöttük egy szem Mathieu elég lesz ahhoz, hogy sikereket érjünk el. Egyrészt számban kevés a három középhátvéd - Mathieu amúgy sem az -, másrészt ha azt vesszük, hogy Piqué-ből az csinált az utóbbi években bohócot aki akart, akkor minőségileg sem elég.
Persze egy bajnoki ezüsthöz elég lehet, de ez a maximum, a kupákban esélyünk sem lesz. És akkor még csak a védősorról volt szó. :roll:

Már ha egyáltalán Mathieu-t meg tudjuk szerezni.
http://www.mundodeportivo.com/20140718/ ... 33129.html" target="_blank
Azt írják, hogy a Valencia Mathieu levele ellenére sem enged. :lol: :lol: :lol:
MR. TROMORT777

2014.07.18. 12:39:12

Tobias88 írta:
Álomvilágban élsz. Kijelentették hogy 1 védő lesz, nem több. Senkinek nem lenne baja Mathieu-vel, ha mondjuk ő lenne a 4. számú védő. De úgy, hogy ő a 3. számú és nincs negyedik és a kezdő továbbra is a Bartra - Pique páros, az úgy nevetséges egy olyan klubnál, ahol elöl Neymar - Messi - Suarez hármas játszik.

Nem kell ide Mathieu, bőven elég szerintem 1 középhátvéd aki tényleg minőségi játékos. A neveket és a mozdítható kiváló játékosokat ismeri mindenki: Hummels, Benatia, Marquinhos, Mangala, Godin. Bárki jönne, szerintem örömmámorban törne ki a fórum.

Egy normális csapatnál úgy működik, hogy mindegyikért elkezdik a tárgyalásokat és amelyik olcsóbban kijön abból igazolnak. Mi meg úgy csináljuk, hogy kinézünk egy játékost aki nem is ilyen szint és csak őt szeretnénk. Persze hogy drágábban adják.

Nálam még mindig Marquinhos a nyerő. Sokszor láttam játszani és teljesen Barca stílus. Rendkívül gyors és nagyon agilis, kiválóan szerel és passzol. Fejjátékban még van mit fejlődnie, de Mascherano-nál biztosan jobb ebben is. Ráadásul nem 31 éves hanem 20. Jöhettek itt a hülyeséggel, hogy nem tapasztalt eléggé, de ha jobban teljesít valakinél akkor nem mind1 hogy hány éve játszik? Neymar nem jobb mint mondjuk Jesus Navas? Dehogynem. Pedig ő sokkal tapasztalatlanabb... :wink:
Amennyire én élek álomvilágban annyira Te is. A vezetőség nyilatkozta, hogy van pénz két védőre, nem a kisujjamból [auto_cenzúra] ki. De lényegtelen. A fontos az, hogy Mi innen tökéletesen beletudunk látni egy-egy igazolás hátterébe... ja, mégsem. Továbbra is mondom, kicsit több tényező van egy igazolásnál, minthogy van pénz akkor meg is van. Én tényleg sajánlom, ha nem jön össze a FM álomcsapatod, megrázó lehet. De a dolgok nem így működnek. Ha egy védő jön aki Mathieu akkor az aggasztó lehet kissé, de ne ítélkezzünk idejekorán, várjuk ki a végét.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.18. 11:38:08

Barcafan339 írta:
S.Agüero írta:A SPORT szerint Messi új pozíciója Luis Suárez és Neymar mögött lesz, tehát 4-1-2-1-2, azaz lényegében 4-3-1-2 lesz a felállás.
Jó lenne.
Eddig is így volt. :) Minden támadásnál szinte Messi kijött a falból Xavi és Iniesta közé és onnan robbant be.
hát a berobbant az erős túlzás :lol: belötyögött, mondjuk úgy. annyi különbség volt akkor, h nem volt kinek passzolnia, mert soha, senki nem volt előtte. neymar meg sanchez álldogált az oldalvonal mellett mint két láma... remélem ezt a hülyeséget elfelejtik, és elé rakják a két csatárt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.18. 11:34:36

Yolo írta:Régen írtam már ide, így egy két dolog kikívánkozik most belőlem, bocs ha itt-ott off lesz..:)

a Barcában nincs bérelt helye senkinek,..szerintem..
Jajj már, hogy a fenébe ne lenne....
Yolo
Barça C

2014.07.18. 11:30:12

Régen írtam már ide, így egy két dolog kikívánkozik most belőlem, bocs ha itt-ott off lesz..:)

Először a Yaya Toure féle akció…aki látta az utolsó szezonját (remélem nem csak 1-2 éve Barcások olvassák a fórumot:), az azt is látta, hogy tulképpen nem volt jó meccse, főleg az idény második felében, elvesztett, eladott labdák sokasága, amikor busi játszott jóval gördülékenyebb lett a csapat..Lehet csak formahanyatlás volt, de Yaya nem akart padozni, sem versenyhelyzetbe kerülni, ő mindenképpen játszani akart, ezt akkor nyilatkozta is… a Barcában nincs bérelt helye senkinek,..szerintem..

A védelem megerősítése szerintem is kulcs kérdés, de..ha csak a számokat nézzük a az idény egyik meghatározó párharcát, az athleticoval szembeni meccseket követve feltűnő, hogy nem elsősorban a kapott gólok száma az aggasztó, hanem hogy 6 meccsen 3 gólt rúgtunk..így aztán akár azt is mondhatnánk,- ha nem láttuk volna a meccseket – hogy semmi gond nincs a védelemmel, hanem elől vannak nagyon nagy gondok, nyerni nehéz gól nélkül.. szerintem Suárez leigazolása igen is indokolt volt… vagy legalább is a csatársorba kellett egy igazán gólképes agilis játékos Messi mellé, mert Alexis-nek bármennyire is jó-jobb idénye volt, a gólérzékenysége engem nem győzött meg az itt eltöltött évek során, Pedronak az utóbbi két évéről meg inkább ne is beszéljünk..:)
Egyébként a védelembe hozhatunk mi bárkit, ameddig a középpályás szűrés nem fog megfelelően működni. Amikor egy meccsen 10 X kerül az ellenfél csatára olyan helyzetbe, hogy lendületből vezeti rá egy az egyben a labdát a védőre, mondjatok egy olyan védőt, aki egy komoly csatárral szemben nem veszít párharcot, gondolok itt egy Ronaldo, Robben, Messi , Suárez és hasonló képességű játékosok elleni párharcokra. Persze ettől még szükség lenne a védelem sőt még a középpálya átlagmagasságának emelésére is, mert minden beívelés meg szöglet életveszély,.. a 6 kupás barca azon túl hogy a középpálya megfelelően szűrt, egy Abidallal, és egy Puyollal, két jól helyezkedő és fejelő játékossal és Pique-vel megoldották ezt a dolgot. És azt se felejtsük el, hogy a támadó szekcióban is mindig volt egy jól fejelő játékos, aki a védekezésben szögleteknél , beíveléseknél besegített, Henry, Eto’o , Ibra is a szögleteknél a röviden fejelgették ki a labdákat.. Talán Suárez a maga 181 - ével alternatíva… ez már egy jó pont..
Én azt gondolom, hogy még 2 hátvéd jönni fog, a neveket nem érdemes találgatni, csak remélni tudom, hogy ott fent legalább annyira értenek a dolgokhoz, mint mi itt fórumozók, vagy ha nem, akkor olvasgatják ezt a fórumot, és okosodnak :)D :P És akkor LE kezdheti a csapatrészeket összekovácsolni, mert szerintem ez a kulcs, nem hiszem, hogy bármelyik másik csapat – ha még jön 2 „Barca szntű” hátvéd - játékosok tekintetében ennél lényegesen nagyobb potenciállal rendelkezne…
Bocs egy kicsit csapongó lett, hirtelen ennyi jutott eszembe.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2014.07.18. 10:50:26

Mondjuk nekem a felvázolt Messi szerepkör tetszik, és jó is lehet. Tavaly is ezt játszotta. Visszajárt labdákért, és lehet őt bántani, de azért jól tartja és osztja el a labdákat. Annyi kéne, hogy Neymar és Suarez ne húzódjanak ki annyira a vonalhoz, mint tavaly, hanem a kapuhoz közelebb játszanak. Így Jordi Alba és Alves (vagy remélem bárki más) felfuthat a vonal mellett. Középen meg stabilabbak lennénk, ha az egy szem védekező középpályás szerepet Masc látná el, aki támadáskor akár vissza is húzódhatna a 2 védő közé. Középen meg lenne egy Rakitic, Iniesta. Busi meg akkor játszana, ha 2 vkp-vel állunk fel, mivel ő azért jól is osztogat, Masc meg harcol mellette! Csak jönne már védő!
Amúgy meg a vezetőség saját szájából csinál ismét segget sokadjára, büntetlenül, ha ígéretükkel ellentétben nem vesz 2 védőt. Ugyanis azt nyilatkozták, hogy érkeznek védők! Illetve azt is, hogy a keretet kialakítják a felkészülés kezdetére. Eddig 2ből semmi....
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.18. 09:44:22

MR. TROMORT777 írta:Két középső védő van tervben. Egy meghatározó és egy csere. Legalábbis egyelőre erről van szó. 4. számúnak tökéletes, tapasztalt. De előtte lesz egy Pique, Barta, +a remélhetőleges igazolás és még Mascherano is ha netán hátul számol vele LE.
Álomvilágban élsz. Kijelentették hogy 1 védő lesz, nem több. Senkinek nem lenne baja Mathieu-vel, ha mondjuk ő lenne a 4. számú védő. De úgy, hogy ő a 3. számú és nincs negyedik és a kezdő továbbra is a Bartra - Pique páros, az úgy nevetséges egy olyan klubnál, ahol elöl Neymar - Messi - Suarez hármas játszik.

Nem kell ide Mathieu, bőven elég szerintem 1 középhátvéd aki tényleg minőségi játékos. A neveket és a mozdítható kiváló játékosokat ismeri mindenki: Hummels, Benatia, Marquinhos, Mangala, Godin. Bárki jönne, szerintem örömmámorban törne ki a fórum.

Egy normális csapatnál úgy működik, hogy mindegyikért elkezdik a tárgyalásokat és amelyik olcsóbban kijön abból igazolnak. Mi meg úgy csináljuk, hogy kinézünk egy játékost aki nem is ilyen szint és csak őt szeretnénk. Persze hogy drágábban adják.

Nálam még mindig Marquinhos a nyerő. Sokszor láttam játszani és teljesen Barca stílus. Rendkívül gyors és nagyon agilis, kiválóan szerel és passzol. Fejjátékban még van mit fejlődnie, de Mascherano-nál biztosan jobb ebben is. Ráadásul nem 31 éves hanem 20. Jöhettek itt a hülyeséggel, hogy nem tapasztalt eléggé, de ha jobban teljesít valakinél akkor nem mind1 hogy hány éve játszik? Neymar nem jobb mint mondjuk Jesus Navas? Dehogynem. Pedig ő sokkal tapasztalatlanabb... :wink:
94:39 6 - 1
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.18. 09:29:16

Bojant most az Olympiacossal hozták szóba. Árat nem írnak, scak annyit, hogy ők mennyi fizut kínálnának neki..
Barcafan339 írta:
S.Agüero írta:A SPORT szerint Messi új pozíciója Luis Suárez és Neymar mögött lesz, tehát 4-1-2-1-2, azaz lényegében 4-3-1-2 lesz a felállás.
Jó lenne.
Eddig is így volt. :) Minden támadásnál szinte Messi kijött a falból Xavi és Iniesta közé és onnan robbant be.
Adná az ég! [-o< Itt van a cikk amúgy róla, van pár felállás felrajzolva benne ami szerintük lehetséges.

Eddig amúgy nem így volt, mert habár Messi valóban hátrajött, de előtt senki nem volt, hanem Neymar és Alexis a 2 vonal mellett ácsorogtak és várták a labdát általában, nem a 16-os környékén voltak.. Nem tudom, hogy a védekezésre ez milyen hatással lenne - nincsenek visszazáró szélsők -, de támadásban szerintem is ezzel a felállással lehetne a legtöbbet kihozni a csapatból.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.18. 09:07:43

mess2009 írta:
kristop írta:
mess2009 írta:Guardiolának Kroos kellett volna valahogy kibrusztolta volna, hogy ott tartsák.. annyi azért evidens, hogy ezekben a tranzakciókban benne van a játékos akarata is a pozíciójától függő mértékben.
Aki szerint a mindenáron kibrusztuló ragaszkodás és az elküldés között semmi köztes fokozat nincs, annak vajmi kevés tapasztalata lehet a férfi - nő kapcsolatokról.
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.18. 08:50:50

kristop írta:
mess2009 írta: akik Kroosért vannak oda: Rakitic bőven lefedi, Guardiola azért küldte el, hogy helyet csináljon a kis kedvenc Thiagonak
hatalmas off, de muszáj kiadnom magamból, mert folyamatosan agyérgörcsöt kapok, amikor valami jó játékos eligazolásakor ezt az "elküldte", "elküldtük" meg ilyesmiket olvasok. emberek, az így megvan, hogy a játékosoknak is van akaratuk? pl. touréra, thiagora, és fabregasra is gondolhatnék amúgy, de most kroosról van szó. pep az összes mérkőzésen kezdette, amikor tudta, végigjátszotta a szezont + a fontos meccseket is (51 meccsen lépett pályára a bayernben az előző idényben), és megakarták hosszabbítani a szerződését. kroosnak baromi nagy igényei voltak, nem fogadta el a bayern ajánlatát, a real viszont megadta neki, amit kért. rummenigge utána le is nyilatkozta, hogy ingyen viszont tuti nem fog innen elmenni, és 25 milliót ki is szedtek a realból, pedig már az utolsó évében járt a szerződése.

az nem elküldés, hogy az eddigi négy milliód helyet kérsz tízet, de a klub csak nyolcat ajánl. tudjátok mi az elküldés? amit bojannal csinálunk, vagy amit jds-el csináltunk. hogy zubiék naponta nyilatkoztak ilyeneket és egyébként sincs helyük a keretben. nem szerződést hosszabbítgatunk, meg nem nyilatkozgatja az edző, hogy számít rá. pedig az előbbi kettő is elmondta, hogy megakarja mutatni magát az új edzőnek, harcolni fog a helyéért.

Zubizareta (sports director): "Bojan? We discussed his situation with his agent. We hope to find a solution soon, that'd be best for both."
örülök, hogy sikerült kiadni magadból....!(nem vettem volna a szívemre, ha tovább sérül az agyad...)
azért én maradok a saját verziómnál...., ha Guardiolának Kroos kellett volna valahogy kibrusztolta volna, hogy ott tartsák.. annyi azért evidens, hogy ezekben a tranzakciókban benne van a játékos akarata is a pozíciójától függő mértékben.
Barcafan339
Barça B

2014.07.18. 08:33:49

Jó lenne.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.18. 07:01:43

barcafacan írta:
crixus írta:
MR. TROMORT777 írta: Én azért bízok benne, hogy nem csak ő jön. De ez esetben tényleg kevés lenne. Alternatívának jó. Kezdőbe semmiképp. De azonban a kardomba sem dőlnék ha csak Ő jönne. A csapatvédekezést kell helyrerakni elsősorban. Egy jó rendszerben Pique és Bartra megfelelő lehet a kezdő pozícióra.
Pedig ha Mathieu lesz az utolsó védő igazolásunk idén arra könnyen ráfázhatunk. Egyrészt mert nincs pontos információ Adriano jövőjével kapcsolatban, ha pedig a brazil nem tudja folytatni, vagy műteni kell, akkor Alba marad egyedül a balszélre, ahol Mathieu-nek kell egy sérülés esetén beugrani. És akkor mi van, ha Alba eltiltott és Bartra sérült? Mascherano-t reaktiváljuk? Akkor pont ugyanott tartunk mint idén. :roll:

Szép és jó dolog, amit Te és Bob írtok: csapat szintű védekezést kell helyre rakni. Ez nyilván szükséges, de ...ból akkor sem tudsz várat építeni. :roll: Odaviheted Guardiola-t a magyar válogatotthoz, nem fognak kijutni az EB-re... :roll:

Teljesen felesleges Albat keverni bele a problémába. Ő az egyedüli, akinek már most van pótlása a B.-ből: Grimaldo. A másik három védő-terület látszik sokkal problémásabbnak.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.18. 06:58:31

crixus írta:
MR. TROMORT777 írta: Én azért bízok benne, hogy nem csak ő jön. De ez esetben tényleg kevés lenne. Alternatívának jó. Kezdőbe semmiképp. De azonban a kardomba sem dőlnék ha csak Ő jönne. A csapatvédekezést kell helyrerakni elsősorban. Egy jó rendszerben Pique és Bartra megfelelő lehet a kezdő pozícióra.
Pedig ha Mathieu lesz az utolsó védő igazolásunk idén arra könnyen ráfázhatunk. Egyrészt mert nincs pontos információ Adriano jövőjével kapcsolatban, ha pedig a brazil nem tudja folytatni, vagy műteni kell, akkor Alba marad egyedül a balszélre, ahol Mathieu-nek kell egy sérülés esetén beugrani. És akkor mi van, ha Alba eltiltott és Bartra sérült? Mascherano-t reaktiváljuk? Akkor pont ugyanott tartunk mint idén. :roll:

Szép és jó dolog, amit Te és Bob írtok: csapat szintű védekezést kell helyre rakni. Ez nyilván szükséges, de ...ból akkor sem tudsz várat építeni. :roll: Odaviheted Guardiola-t a magyar válogatotthoz, nem fognak kijutni az EB-re... :roll:
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.18. 00:55:02

A SPORT szerint Messi új pozíciója Luis Suárez és Neymar mögött lesz, tehát 4-1-2-1-2, azaz lényegében 4-3-1-2 lesz a felállás.
Jó lenne.
MR. TROMORT777

2014.07.18. 00:49:18

crixus írta: Pedig ha Mathieu lesz az utolsó védő igazolásunk idén arra könnyen ráfázhatunk. Egyrészt mert nincs pontos információ Adriano jövőjével kapcsolatban, ha pedig a brazil nem tudja folytatni, vagy műteni kell, akkor Alba marad egyedül a balszélre, ahol Mathieu-nek kell egy sérülés esetén beugrani. És akkor mi van, ha Alba eltiltott és Bartra sérült? Mascherano-t reaktiváljuk? Akkor pont ugyanott tartunk mint idén. :roll:

Rögtön azzal kezdeném, hogy szerintem a Barca helyzete azért annyira nem siralmas, sőőt... :D

Egyrészt igen, ez egy rossz csillagállás lenne, ezt aláírom. De jelenleg még bőven van idő igazolni. Siettetni sem lenne szerencsés, mert az eléggé hátrányos alkupozíciót eredményezne. Szóval várjuk ki a végét mielőtt bármit is levonunk.
Szerintem LE pont azt fogja hozni ami ide kell jelenleg. Nem felejtettek el focizni. A motiválás és a fegyelem a fő probléma, és tovább ezen játékosokat beültetni a legmegfelelőbb szerkezetbe. De nem kell feltalálni a spanyol viaszt. Csak visszatérni hozzá.
Nem véletlen, hogy általában a védelmet tűzdelték sérülések. Sokkal több rotálásra lesz szükség hátul is. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy Mathieu típusú játékos mindenképp kell.
Ha nem jön elsőszámú akkor pedig talán LE jobban számít a B csapatra mint az elődei. Na de akkor tényleg nem szerencsé a helyzet.
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.18. 00:27:34

MR. TROMORT777

2014.07.18. 00:16:42

Chino írta:
Ez igaz, de kezdek komolyan kételkedni benne, hogy nekünk nemhogy negyedik, de még nem is harmadik számú védőnek kell. Legalábbis nem hiszem, hogy ha vagy két hónapja kergetünk egy játékost és úgy néz ki 20 milliót is kiadunk érte azt negyedik számúnak szánjuk. Amellett, hogy van két balhátvédünk is (Adriano állapootát akkor még nem tudták), így oda sem létszükséglet.
Lassan egy Piqué-Mathieu kezdő duóban kezdek gondolkozni, amiről pedig nem kell sok mindent mondani.
Én azért bízok benne, hogy nem csak ő jön. De ez esetben tényleg kevés lenne. Alternatívának jó. Kezdőbe semmiképp. De azonban a kardomba sem dőlnék ha csak Ő jönne. A csapatvédekezést kell helyrerakni elsősorban. Egy jó rendszerben Pique és Bartra megfelelő lehet a kezdő pozícióra.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.07.17. 23:44:46

mondjuk ha pozitívumot is szeretnénk meglátni ebben a Matyiő dologban, az mindenképpen az, hogy ennyire elhivatott a Barcelonába költözés érdekében. persze, nyilván érdeke egy magasabban jegyzett klubban játszani úgy, hogy rajtunk kívül senki nem szeretné elhozni Valenciából, de na, önigazolásnak elmegy, és ki tudja, nem lehetetlen, hogy jó is lesz.
ezzel együtt ez azon a tényen nem változtat, hogy a legégetőbb csapatrészt oldják meg Zubiék zsákbamacskával úgy, hogy közben 80 milliót költünk egy csatárra, aki ráadásul nagy valószínűséggel nem az edző ötlete volt, hanem sokkal inkább a jelenlegi vezérkar bebiztosításának záloga, magyarul érdekigazolás. ráadásul teszik mindezt azok után, hogy nem győztek fogadkozni még nemrég a védelem megerősítéséről...
egy magasan jegyzett belső védő érkezése, akire lehetne csettinteni, hogy na igen, ez szép volt, már valszeg felejtős. még ha legalább egy Matyiő szintű ember érkezne rajta kívül, akkor talán oké, lehet elég lesz, végül is létszámban megvagyunk és Maschot is lehet játszani a posztján. viszont ha a belső védő kérdés a valenciás arccal lesz elintézve a nagy fogadkozások után, akkor igenis jogos minden kritika. rendben, jól hangzik ez az "univerzális játékost akarunk" történet, kívánom, hogy beváljon, de lássuk be, nagy az esélye, hogy nem fog. akkor meg majd megint téphetjük le a pofánkról a bőrt, hogy a szakik hogy a jó életbe voltak képesek megint így elbszni a dolgokat...
Chino
Llegenda del Barça

2014.07.17. 23:39:42

MR. TROMORT777 írta:Mathieu személyében egy olyan játékosról beszélünk, aki kellően rutinos, de amellett eltűri a padot. Mellette szól, hogy több poszton bevethető és jól ismeri a ligát. Ő a legkevésbé kockázatos lehetőség az eddig szóba kerültek közül. Vele nem lehetne befürödni. Tudható, hogy mire képes és arra amiért hoznák arra bőven megfelelő. De ami a legfontosabb, hogy Ő padra kell. Padra pedig nem sok hozzá hasonló játékos mozog. Egyedül ami csúnyának tűnik az az ára ami repked eddig. De mielőtt bárki is ítélkezik és támad, várja már meg, hogy egyáltalán le lesz-e igazolva és mennyiért.
Ez igaz, de kezdek komolyan kételkedni benne, hogy nekünk nemhogy negyedik, de még nem is harmadik számú védőnek kell. Legalábbis nem hiszem, hogy ha vagy két hónapja kergetünk egy játékost és úgy néz ki 20 milliót is kiadunk érte azt negyedik számúnak szánjuk. Amellett, hogy van két balhátvédünk is (Adriano állapootát akkor még nem tudták), így oda sem létszükséglet.
Lassan egy Piqué-Mathieu kezdő duóban kezdek gondolkozni, amiről pedig nem kell sok mindent mondani.
Forca Barca!!!!
Barcafan339
Barça B

2014.07.17. 23:28:38

crixus írta: Azért azt ne hozzuk már ki, hogy Mathieu jobb, mint Hummels. :lol: Az rendben van, hogy tárgyalunk Matyiért, de mennyi ideig? Közben talán a kezdőbe is kellene valaki...
A francia 4. számú hátvédnek elmegy, de akkor is kell még valaki a kezdő közelébe. :roll:
Szerintem Bartra és Piqué fog kezdeni. Hacsak nem Hummels jön... Rojo-t és De Vrijt látnám jelen pillanatba szívesen Mathieu mellett aki már szinte biztos, hogy jön..sajnos. Nem baj egy esélyt érdemel! Talán még Benatia,Marquinhos,Blind is lóghat a levegőben. Daniel Agger és Dejan Lovren is a pakliban volt pár hete...
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.17. 23:13:48

Bob_Marley írta: Tiszteletben tartom a véleményedet, de akár a múlt akár LE nyilatkozatai (felállások, nincsenek biztos helyek) is arra engednek következtetni, amit írtam is, hogy univerzális játékosokra van szükség.
Előttem tökéletesen leírták, Mathieu-vel kapcsolatban egyedül az ára, ami nem oké (és jééé a vezetés is emiatt alkudozik folyamat)ismeri a ligát, nem megy pszichiáterhez ha nem kezdő, nem nyafog, csinálni fogja a dolgát és hoz egy megfelelő szintet.
Védekezés úgyis legfőképpen csapatszinten kell emelkedjen, hiába hozod ide Hummelst mert hú de jó, a csávó be van betonozva középhátvédnek és ráadásul elég lassú.
Azért azt ne hozzuk már ki, hogy Mathieu jobb, mint Hummels. :lol: Az rendben van, hogy tárgyalunk Matyiért, de mennyi ideig? Közben talán a kezdőbe is kellene valaki...
A francia 4. számú hátvédnek elmegy, de akkor is kell még valaki a kezdő közelébe. :roll:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.17. 23:10:47

Erxy írta:...
Remélem hatni fog a bekeményítés, aztán 10 millió + Afellayért sikerül eladni.. :mrgreen: Bár az elnöküket eddig sem hatotta meg az, hogy távozni akart, szóval nem hiszem, hogy valami változni fog emiatt..
Válasz küldése