Barca Igazolások
http://barcanoticias.blog.hu/2014/07/19 ... ore6524021" target="_blank
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én a mostani Ajaxból Weltmannra gondoltam, hogy fiatal, tehetséges védő, ő olyan Bartra-szintű gyerek lehet, csak még kevesebb rutinnal. Persze az Ajax félévente bedob egy gyereket a nagycsapatba, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Van az a másik védő, asszem Denswil a neve, aki fogadkozott, hogy leveszi Messit a pályáról, se előtte, se azóta nem hallottunk róla semmit. Lehet lement a süllyesztőbe?Boixos írta:a mostani blind gyerek danny blind fia?![]()
![]()
bakker emlékszem még a faterja kezdésére az ajaxban!
mondjuk onnan még rossz emberek nem nagyon jöttek ki.
mindenesetre mondhatnának vmi konkrétumot is, mert megy az idő és még nem annyira látni itt a dolgok végét...
Barcafan339 írta:Pletyka:
Érdeklődünk Umtiti iránt.
ez meg ki a túró? vmi ritmus?
Blind pedig szerintem átlagos teljesítményt nyújtott a vb-n, se nem volt rossz, se nem jó, kérdés, hogy egy nagycsapatban mit tudna nyújtani. Meg lehetne próbálni. Amúgy is jelenleg már mindegy ki jönne középhátvédnek, csak jöjjön, mert már így is messze a béka feneke alatt van a vezetőség ázsiója, ezzel lehetne egy kis bizalmat visszaszerezni a szurkolók felé.

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ti-3836151" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát az alapembertől egyelőre messze áll, bár az tény, hogy már 18 évesen elég komolyan számítottak rá hátul. amugy tényleg egy állat lehet majd vmikor belőle.Barcafan339 írta:Jó játékos, olcsó. Egy állat, bírja a strapát, jól fejel. Fiatal tehetség és u20as világbajnok. A Lyon kezdőjének már három éve alapembere és csak 20 éves. Szerintem egy próbát megérne. Ha jól emlékszem 2 éve örületes golt akasztott a Tottenhamnek az ELben. Tehát nemzetközileg is tapasztalt.Boixos írta:
nem véletlenül mondom én sem, hogy támadni kell a francia piacot annyi csúcsfeka védő van h dunát lehet velük rekeszteni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Barça B
Jó játékos, olcsó. Egy állat, bírja a strapát, jól fejel. Fiatal tehetség és u20as világbajnok. A Lyon kezdőjének már három éve alapembere és csak 20 éves. Szerintem egy próbát megérne. Ha jól emlékszem 2 éve örületes golt akasztott a Tottenhamnek az ELben. Tehát nemzetközileg is tapasztalt.Boixos írta:
-
- Barça B
Blind Barcelonában tartózkodik jelenleg, viszont a MD szerint vakáción! 20M lenne az ára.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem ami a vb-ről megmaradt a blind gyerekből, az az, hogy félelmetes lassú. és ahogy nézem 180 cm, szoval nekunk pont ilyen ember kell középre.
inkább matyő

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
a mostani blind gyerek danny blind fia?
mindenesetre mondhatnának vmi konkrétumot is, mert megy az idő és még nem annyira látni itt a dolgok végét...

Barcafan339 írta:Pletyka:
Érdeklődünk Umtiti iránt.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Pletyka
Érdeklődünk Lukaku iránt! 22-ért elhozhatjuk
Érdeklődünk Lukaku iránt! 22-ért elhozhatjuk

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mathieu-ha 10+Afellayért jönne akkor ok, (még mindig nem értem, hogy miért nem Musacchio, miért nem Fazio...) de ha vele akarjuk letudni a védőigazolást, akkor az nagyon nem lesz jó. Kell még egy Mangala, és rendben lennénk, de úgy tűnik, értelmes védőért idén is hiába ácsingózunk...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én nem akarok beléd kötni, de magyarázd már el (vagy más), hogy mitől lenne ilyen pokolian jó igazolás akár Matyi akár Blind. Értem, hogy sok poszton bevethető, de mitől jobb egy klasszis balhátvéd, aki eljátszik középen, egy klasszis KÖZÉPHÁTVÉDnél, aki eljátszik a szélen (pl.: Verthongen)? Átigazolási összegtől függetlenül.Bob_Marley írta: Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.
Én csak azt látom, hogy a vezetőség olyan félmegoldásokkal operál, mint Blind és Mathieu, garasoskodnak pont azon a poszton, ahová a leginkább kellett volna valaki, miközben egyébként simán igazolhatnánk többért, jobbat.

De miért ő? Egy olyan ember lesz a védelmünk vezére, aki még a PSG-be s fér be? Ez van, ha egy földrajzi felfedező, meg egy kapus irányítja klubot.Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Neked meg ez lett a vesszőparipát. Inkább jöjjön olyan játékos, aki egy poszton tud játszani, de ott klasszis, mint aki mindenhol tud, mindenhol rosszul, vagyis univerzálisnak gúnyoljuk, de valójában mihaszna.És ami itt bagatell, de korántsem az, több poszton betehető játékosok.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A Marqunihos-Blind duó elég jól hangzik.palesz77 írta:Cuadrado ügye elvileg nem fog sokáig húzódni, mert a Fionál megmondták, hogy jövő hét péntek a tárgyalási határidő vele kapcsolatban. Pep fontolgatja a leigazolását, és a MU is versenyben van. A Fio 42 milliót kér érte. ()
Blind is képben van, akkor jönne, ha Matyi nem. Úgyhogy még kivár a vezetőség, hogy mi lesz a franciával, csak akkor jönne ő, ha a Valencia nem ragaszkodik a 20 millióhoz. Addig meg van rá esély, hogy Van Gaal elviszi a MU-ba, mert őt is érdekli, és ő nem fog várni.. Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.
Marquinhos közben nagyon ügyesen dolgozik azon, hogy csökkentse az árát, felkészülési meccsen kikaptak 4-2-re, és rúgott egy öngólt..
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Cuadrado ügye elvileg nem fog sokáig húzódni, mert a Fionál megmondták, hogy jövő hét péntek a tárgyalási határidő vele kapcsolatban. Pep fontolgatja a leigazolását, és a MU is versenyben van. A Fio 42 milliót kér érte. (
)
Blind is képben van, akkor jönne, ha Matyi nem. Úgyhogy még kivár a vezetőség, hogy mi lesz a franciával, csak akkor jönne ő, ha a Valencia nem ragaszkodik a 20 millióhoz. Addig meg van rá esély, hogy Van Gaal elviszi a MU-ba Blindet, mert őt is érdekli, és ő nem fog várni.. Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.
Marquinhos közben nagyon ügyesen dolgozik azon, hogy csökkentse az árát, felkészülési meccsen kikaptak 4-2-re, és rúgott egy öngólt..

Blind is képben van, akkor jönne, ha Matyi nem. Úgyhogy még kivár a vezetőség, hogy mi lesz a franciával, csak akkor jönne ő, ha a Valencia nem ragaszkodik a 20 millióhoz. Addig meg van rá esély, hogy Van Gaal elviszi a MU-ba Blindet, mert őt is érdekli, és ő nem fog várni.. Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.07.19. 11:21:09-kor.
-
- Jugador d'estrella
Jöjjön! Aztán ott játszik,ahová az edző éppen beteszi.MessiCesc írta:Ha Blind jhv-nek jön akkor örülök neki.Vkp-nak meg bhv-nek felesleges, ott megvagyunk.
Ha Blind jhv-nek jön akkor örülök neki.
Vkp-nak meg bhv-nek felesleges, ott megvagyunk.

-
- Jugador d'estrella
Az sem mellékes szempont, hogy már az apja is holland válogatott volt a legnagyobbakkal egy csapatban, később meg sikeres edző. Tehát jó nevelést kapott.Bob_Marley írta:Ajax benne van a top 3 kedvenc csapatom közt. Blindről tudom, hogy balhátvéd. De Boer kezdte el játszatni középpályán és ott nagyon jól teljesített (de mindenhol játszott már a hátvédsorban), kicsit Cocure emlékeztet, ami már alapból nem rossz ajánlólevél.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ajax benne van a top 3 kedvenc csapatom közt. Blindről tudom, hogy balhátvéd. De Boer kezdte el játszatni középpályán és ott nagyon jól teljesített (de mindenhol játszott már a hátvédsorban), kicsit Cocure emlékeztet, ami már alapból nem rossz ajánlólevél. 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Transfermarkt meg a Wikipédia is vkp-nak írja eredetileg, de ha ilyen jól informált vagy az Ajax terén, hiszek neked.Bob_Marley írta:Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.S.Agüero írta: Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.S.Agüero írta: Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért az Ajax futballiskola ritkán nevel ki ügyetlen játékosokat. Blind is remek igazolás lenne, rohadt jól lát a pályán, higgadt és a hosszú labdái meg életveszélyesek. Nekem teljesen mindegy ő vagy Mathieu, mindkettő mellett szólnak bőven észérvek. És ami itt bagatell, de korántsem az, több poszton betehető játékosok.

-
- Capitá del Barça
És ez a Blind gyerek mit is játszik pontosan?A VB-n volt vkp,kh meg szélső hátvéd is.
- MatyiG
- Adminisztrátor
A MD szerint Blind a miénk lehet 22-ért.
Csak nekem nem kellene? Elég favágó volt a VB-n.
Kezdek félni, még nem jött hátvéd. Remélem, Mangala/Marquinhos/Vertonghen/Hummels négyes közül jön valaki...
Csak nekem nem kellene? Elég favágó volt a VB-n.
Kezdek félni, még nem jött hátvéd. Remélem, Mangala/Marquinhos/Vertonghen/Hummels négyes közül jön valaki...
Kicsit off leszek.
Bennem felmerült egy egészen érdekes gondolat. Mathieu-re vadászunk itt nagyban, nem sajnálva érte 20 millió eurót, pedig 31 éves, és nem tophátvéd. De nem áll olyan messze ettől a szinttől, bár annyira közel sem - hozzánk meg pont az kéne, ez a leggyengébb pontunk már jó ideje, kb. mióta Puyesz elkezdte beadni a derekát.
Nem lehetséges, hogy az európai riválisok nem akarják, hogy egy tophátvéd hozzánk kerüljön?
Tudom, elég viharvert egy kombinálás, de mi van, ha egyszerűen nem akarják, hogy a Barca újra a trónon legyen, mert betömte a régóta tátongó lyukat hátul, és még képes megújulni is akár...?
Bennem felmerült egy egészen érdekes gondolat. Mathieu-re vadászunk itt nagyban, nem sajnálva érte 20 millió eurót, pedig 31 éves, és nem tophátvéd. De nem áll olyan messze ettől a szinttől, bár annyira közel sem - hozzánk meg pont az kéne, ez a leggyengébb pontunk már jó ideje, kb. mióta Puyesz elkezdte beadni a derekát.
Nem lehetséges, hogy az európai riválisok nem akarják, hogy egy tophátvéd hozzánk kerüljön?

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc