Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.19. 12:40:41

Barcafan339 írta:
Boixos írta:
ez meg ki a túró? vmi ritmus? :?
Jó játékos, olcsó. Egy állat, bírja a strapát, jól fejel. Fiatal tehetség és u20as világbajnok. A Lyon kezdőjének már három éve alapembere és csak 20 éves. Szerintem egy próbát megérne. Ha jól emlékszem 2 éve örületes golt akasztott a Tottenhamnek az ELben. Tehát nemzetközileg is tapasztalt.
hát az alapembertől egyelőre messze áll, bár az tény, hogy már 18 évesen elég komolyan számítottak rá hátul. amugy tényleg egy állat lehet majd vmikor belőle.

nem véletlenül mondom én sem, hogy támadni kell a francia piacot annyi csúcsfeka védő van h dunát lehet velük rekeszteni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 12:30:55

Boixos írta:
Jó játékos, olcsó. Egy állat, bírja a strapát, jól fejel. Fiatal tehetség és u20as világbajnok. A Lyon kezdőjének már három éve alapembere és csak 20 éves. Szerintem egy próbát megérne. Ha jól emlékszem 2 éve örületes golt akasztott a Tottenhamnek az ELben. Tehát nemzetközileg is tapasztalt.
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 12:26:55

Blind Barcelonában tartózkodik jelenleg, viszont a MD szerint vakáción! 20M lenne az ára.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.19. 12:22:56

nekem ami a vb-ről megmaradt a blind gyerekből, az az, hogy félelmetes lassú. és ahogy nézem 180 cm, szoval nekunk pont ilyen ember kell középre. #-o inkább matyő
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.19. 12:02:59

a mostani blind gyerek danny blind fia? :shock: :shock:
bakker emlékszem még a faterja kezdésére az ajaxban!
mondjuk onnan még rossz emberek nem nagyon jöttek ki.
mindenesetre mondhatnának vmi konkrétumot is, mert megy az idő és még nem annyira látni itt a dolgok végét...
Barcafan339 írta:Pletyka:
Érdeklődünk Umtiti iránt.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 12:01:36

Pletyka
Érdeklődünk Lukaku iránt! 22-ért elhozhatjuk :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.19. 11:12:18

Mathieu-ha 10+Afellayért jönne akkor ok, (még mindig nem értem, hogy miért nem Musacchio, miért nem Fazio...) de ha vele akarjuk letudni a védőigazolást, akkor az nagyon nem lesz jó. Kell még egy Mangala, és rendben lennénk, de úgy tűnik, értelmes védőért idén is hiába ácsingózunk...
Rivaldo-A Legnagyobb.
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.19. 10:49:08

Bob_Marley írta: Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.
Én nem akarok beléd kötni, de magyarázd már el (vagy más), hogy mitől lenne ilyen pokolian jó igazolás akár Matyi akár Blind. Értem, hogy sok poszton bevethető, de mitől jobb egy klasszis balhátvéd, aki eljátszik középen, egy klasszis KÖZÉPHÁTVÉDnél, aki eljátszik a szélen (pl.: Verthongen)? Átigazolási összegtől függetlenül.

Én csak azt látom, hogy a vezetőség olyan félmegoldásokkal operál, mint Blind és Mathieu, garasoskodnak pont azon a poszton, ahová a leginkább kellett volna valaki, miközben egyébként simán igazolhatnánk többért, jobbat. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.19. 10:28:40

Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.
De miért ő? Egy olyan ember lesz a védelmünk vezére, aki még a PSG-be s fér be? Ez van, ha egy földrajzi felfedező, meg egy kapus irányítja klubot. ](*,)
És ami itt bagatell, de korántsem az, több poszton betehető játékosok.
Neked meg ez lett a vesszőparipát. Inkább jöjjön olyan játékos, aki egy poszton tud játszani, de ott klasszis, mint aki mindenhol tud, mindenhol rosszul, vagyis univerzálisnak gúnyoljuk, de valójában mihaszna.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.19. 10:17:33

palesz77 írta:Cuadrado ügye elvileg nem fog sokáig húzódni, mert a Fionál megmondták, hogy jövő hét péntek a tárgyalási határidő vele kapcsolatban. Pep fontolgatja a leigazolását, és a MU is versenyben van. A Fio 42 milliót kér érte. ( :lol: )

Blind is képben van, akkor jönne, ha Matyi nem. Úgyhogy még kivár a vezetőség, hogy mi lesz a franciával, csak akkor jönne ő, ha a Valencia nem ragaszkodik a 20 millióhoz. Addig meg van rá esély, hogy Van Gaal elviszi a MU-ba, mert őt is érdekli, és ő nem fog várni.. Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.

Marquinhos közben nagyon ügyesen dolgozik azon, hogy csökkentse az árát, felkészülési meccsen kikaptak 4-2-re, és rúgott egy öngólt.. :lol:
A Marqunihos-Blind duó elég jól hangzik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.19. 09:56:21

Cuadrado ügye elvileg nem fog sokáig húzódni, mert a Fionál megmondták, hogy jövő hét péntek a tárgyalási határidő vele kapcsolatban. Pep fontolgatja a leigazolását, és a MU is versenyben van. A Fio 42 milliót kér érte. ( :lol: )

Blind is képben van, akkor jönne, ha Matyi nem. Úgyhogy még kivár a vezetőség, hogy mi lesz a franciával, csak akkor jönne ő, ha a Valencia nem ragaszkodik a 20 millióhoz. Addig meg van rá esély, hogy Van Gaal elviszi a MU-ba Blindet, mert őt is érdekli, és ő nem fog várni.. Marquinhost pedig még mindig akarjuk, ő lenne a "fő" védő igazolás elméletileg.

Marquinhos közben nagyon ügyesen dolgozik azon, hogy csökkentse az árát, felkészülési meccsen kikaptak 4-2-re, és rúgott egy öngólt.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.07.19. 11:21:09-kor.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.19. 09:12:04

MessiCesc írta:Ha Blind jhv-nek jön akkor örülök neki. :) Vkp-nak meg bhv-nek felesleges, ott megvagyunk.
Jöjjön! Aztán ott játszik,ahová az edző éppen beteszi.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.07.19. 08:21:19

Ha Blind jhv-nek jön akkor örülök neki. :) Vkp-nak meg bhv-nek felesleges, ott megvagyunk.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.19. 08:03:35

Bob_Marley írta:Ajax benne van a top 3 kedvenc csapatom közt. Blindről tudom, hogy balhátvéd. De Boer kezdte el játszatni középpályán és ott nagyon jól teljesített (de mindenhol játszott már a hátvédsorban), kicsit Cocure emlékeztet, ami már alapból nem rossz ajánlólevél. :D
Az sem mellékes szempont, hogy már az apja is holland válogatott volt a legnagyobbakkal egy csapatban, később meg sikeres edző. Tehát jó nevelést kapott.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.19. 02:44:10

Ajax benne van a top 3 kedvenc csapatom közt. Blindről tudom, hogy balhátvéd. De Boer kezdte el játszatni középpályán és ott nagyon jól teljesített (de mindenhol játszott már a hátvédsorban), kicsit Cocure emlékeztet, ami már alapból nem rossz ajánlólevél. :D
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 02:31:49

Bob_Marley írta:
S.Agüero írta: Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.
Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.
Transfermarkt meg a Wikipédia is vkp-nak írja eredetileg, de ha ilyen jól informált vagy az Ajax terén, hiszek neked. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.19. 02:22:07

S.Agüero írta: Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.
Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 02:19:53

StickyFingaz írta:És ez a Blind gyerek mit is játszik pontosan?A VB-n volt vkp,kh meg szélső hátvéd is.
Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.19. 02:09:37

Azért az Ajax futballiskola ritkán nevel ki ügyetlen játékosokat. Blind is remek igazolás lenne, rohadt jól lát a pályán, higgadt és a hosszú labdái meg életveszélyesek. Nekem teljesen mindegy ő vagy Mathieu, mindkettő mellett szólnak bőven észérvek. És ami itt bagatell, de korántsem az, több poszton betehető játékosok.
Kép
Kép
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.07.19. 02:07:34

És ez a Blind gyerek mit is játszik pontosan?A VB-n volt vkp,kh meg szélső hátvéd is.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 01:53:25

A MD szerint Blind a miénk lehet 22-ért.
Csak nekem nem kellene? Elég favágó volt a VB-n.

Kezdek félni, még nem jött hátvéd. Remélem, Mangala/Marquinhos/Vertonghen/Hummels négyes közül jön valaki...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.19. 01:39:26

Kicsit off leszek.

Bennem felmerült egy egészen érdekes gondolat. Mathieu-re vadászunk itt nagyban, nem sajnálva érte 20 millió eurót, pedig 31 éves, és nem tophátvéd. De nem áll olyan messze ettől a szinttől, bár annyira közel sem - hozzánk meg pont az kéne, ez a leggyengébb pontunk már jó ideje, kb. mióta Puyesz elkezdte beadni a derekát.

Nem lehetséges, hogy az európai riválisok nem akarják, hogy egy tophátvéd hozzánk kerüljön? :D Tudom, elég viharvert egy kombinálás, de mi van, ha egyszerűen nem akarják, hogy a Barca újra a trónon legyen, mert betömte a régóta tátongó lyukat hátul, és még képes megújulni is akár...?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.07.19. 01:28:06

Jobban tudjuk igen.
Bocs de itt nem arról megy a vita,higy Hummels,Verthongen,Luiz vagy Mangala érkezzen. Közülük nem tudjuk,hogy ki lenne a legjobb,ők magasabb szintet képviselnek. Velük szemben van egy Matyő, na az biztos,hogy nála jobbak az előző nevek. Nem kevéssel, tehát Matyő vs akárki más a vita tárgya, és aki lát,az nem a franciát akarja 20ért.
Most nem azért,de inkább be jöjjön senki, felesleges, lehozzák akik itt vannak és kész. De mennyiséget ne növeljünk ennyi pénzért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.19. 00:24:39

fanbarca írta: Tényleg úgy gondoljátok, hogy mi jobban tudjuk és látjuk azt, hogy a csapatnak milyen típusú játékosokra, milyen árban, ergo kire van szüksége? Szerintem nem idióták a vezetőségi tagok, sem az edzői stáb, évek óta egy jó csapat élén vannak (egy részük). Persze, vannak hullámvölgyek, de nem kell becsmérelni ezért őket. :wink:

A vezetőség elmondta, hogy 2 védőt veszünk, szóval bízok benne, hogy ez így is lesz. Nem lehet minden héten bejelenteni egy új játékost. :) Legyetek türelemmel. (Tudom, a felkészülési időszak elkezdődött)
Nem akarlak bántani, de ez a sablon "akik ott vannak csak jobban tudják" egyáltalán nem állja meg a helyét. Nyilvánvalóan üzletemberekről van szó, akiknek a tárgyalás a munkájuk része, nyilván ezt a részt nem csinálnák a szurkolók sem jobban, ahogy a taktikát sem dolgoznánk ki jobban, stb. Viszont a vezetésnek, a vezetőedzőnek is lehetnek és vannak is hibái, amit esetlegesen a szurkolók megláthatnak, illetve jobban láthatnak. Az Ibra-transzfert is hányan kritizálták és végül Pep is bevallotta, hogy tévedés volt. Pedig Pep a klub történetének legsikeresebb edzője.
A fentiekből kiindulva én megkérdőjelezném a vezetőség hozzáértését. Elképzelhető, hogy pénzügyileg nyereséges klubot építenek, ami nem csoda, hiszen a legtöbbjük üzletember. Viszont sportszakmailag visszasüllyedt a klub elég gyorsan, amiben vastagon benne vannak a fejesek is.
1. Védőkérdés odázása, nem megoldása, kényszermegoldások erőltetése.
2. Edzőkérdés. Pep-et hagyták elmenni - nem teljesítették a kérését a motivációs problémákkal küzdő játékosokkal kapcsolatban. Tito és Martino vezetőedzővé kinevezése. Lucho beválhat, róla nem akarok még mondani semmit.
3. Túlzóan magas fizetések az egyes játékosoknak - akik megjegyzem, hogy nem csak a klubtól kapott gázsiból élnek.
4. Cruyff kiebrudalása.
5. A saját nevelésű értékek, a klub értékeinek a nem kellőképpen való megbecsülése. Abidal, Thiago, Valdes. Utóbbi kettő esete nyilván nem ilyen egyszerű, de Valdes távozásában vastagon benne van Zubizarreta, Thiago-éban pedig az előnytelen szerződési feltétel, illetve a Pep utáni évben adott kevés bizalom (Tito szerepét is kiemelném ebben).
6. Kulcsjátékosok áron aluli elengedése, miközben a klub profitra törekedne.

És ez csak így kapásból, az egyes botrányokról szó sem volt. :roll:

Én továbbra sem tartom kedvezőnek az idei változtatásokat sem.
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.07.18. 21:50:41

Én is azok között vagyok, akik Hummelsnek örülne, és hasonlóan nagy neveknek Mathieu-vel és Marquinhos-szal szemben, de azért túlzásba viszik egyesek szerintem a vezetőség és az edzői stáb szidását. Tényleg úgy gondoljátok, hogy mi jobban tudjuk és látjuk azt, hogy a csapatnak milyen típusú játékosokra, milyen árban, ergo kire van szüksége? Szerintem nem idióták a vezetőségi tagok, sem az edzői stáb, évek óta egy jó csapat élén vannak (egy részük). Persze, vannak hullámvölgyek, de nem kell becsmérelni ezért őket. :wink:

Rengetegen beszéltek Mangalaról, de jelentkezzen, aki rendszeresen nézi a Porto meccseit és tényleg ismeri a játékát. Biztos van ilyen, de kevesen. És igenis szempont az, hogy milyen ligából kerül ide. Ezért jó a BBVA-ból igazolni, mert ismerik már a bajnokságot, ami sokat számít. A City megveszi Mangalat, ettől még nem lesz sztár a gyerekből. Az olajosoknak messze nem jön be minden igazolása, úgyhogy várjatok türelemmel.

A vezetőség elmondta, hogy 2 védőt veszünk, szóval bízok benne, hogy ez így is lesz. Nem lehet minden héten bejelenteni egy új játékost. :) Legyetek türelemmel. (Tudom, a felkészülési időszak elkezdődött)
més que un club
Válasz küldése