Barca Igazolások
- Varatrix
- Director del Fútbol
A mundo szerint már Blind az első számú opció.
Bár én úgy érzem csak nyomást helyeznek a Valenciára...
Bár én úgy érzem csak nyomást helyeznek a Valenciára...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Az MU legalább meg akarja venni és nem szórakozik, mint a Barca, hogy csak "B" terv egy Hummels szintű KH, holott pont ő kellene nekünk a védelembe, de nekünk jobban kell Mathieu...felfoghatatlan. Mondjuk azt nem értem, hogy a BVB miért adná el áron alul, de nekünk már rég le kellett volna igazolni Suarez előtt, mert a védelem megeresőtése kéne, hogy legyen a prioritás, minden mással szemben.Barcafan339 írta:A Sport.es szerint Hummels még héten aláír a MUhoz és áron alúl adja el a BVB...Valami 19 milliós fizetése lesz, gondolom nem ezért választotta/választja a MUt..biztosan nemLevezetésnek jó.
Biztos én vagyok vak, de ezt a 19 milliós fizetést nem látom a cikkben sehol... inkább azt látom, hogy "közel 20 millióért" fog átigazolni, szóval ismételten gratulálhatunk zseniális öltönyös csövesünknek (értsd: zubi), hogy még mindig nincs védő, közben hülyítik a sociokat politikushoz méltó ígérgetésekkel...Barcafan339 írta:A Sport.es szerint Hummels még héten aláír a MUhoz és áron alúl adja el a BVB...Valami 19 milliós fizetése lesz, gondolom nem ezért választotta/választja a MUt..biztosan nemLevezetésnek jó.
Amúgy bartolómeó diaz lenyilatkozta, hogy vámpurezért már tárgyalásban voltak (előrehaladott szakaszban!!!), mikor kinevezték LE-t és kikérték a véleményét... ennyit arról, hogy kik döntenek az igazolásokról...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2014.07.21. 11:04:19-kor.
-
- Barça B
A Sport.es szerint Hummels még héten aláír a MUhoz és áron alúl adja el a BVB...Valami 19 milliós
árért.Levezetésnek jó.
árért.Levezetésnek jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcafan339 2014.07.21. 15:16:28-kor.
Talán nem lesz annyira feltolva a védekezés, de ilyen középpálya mögött akkor is szükség lesz az effajta védekezésre. Rakitic igazolásával és Mascherano vkp-ként való szerepeltetésével erősödik a középpályánk "izomzata". De még akkor sem az igazi. Iniesta, Messi, Neymar nem képviselnek védekezésben kimagaslót és ha ők már csak kicsit is lassabban zárják le a területeket egy-egy kihagyott helyzet után, akkor már könnyen létszámfölénnyel támadhatják a védelmünket. Remélhetőleg más lesz a játékunk, de az alap koncepció nehezen változhat meg ezzel a kerettel és szerintem nem is lenne szükséges.barcafacan írta:Az edzőmeccsből is látható, hogy LE nem rekordokra törekszik labdatartásból, ezért nem tolja úgy fel a védelmet - tehát ne a korábbi csapatba keressetek védőt. Ezzel szemben nála a hosszú, pontos indításoknak nagy szerepe lesz, ezért ez a képesség felértékelődik. Viszont ha alkalmaz lestaktikát, akkor fontos a középső védő gyorsasága, mert ha a jv- elengedett egy lest, utol kell érni a kiugrott játékost. Fontos továbbá, hogy az ellenfél pontrúgásainál elég magas legyen a védelem, jól helyezkedjen és nyerje a fejpárbajokat.
-
- Jugador d'estrella
Az edzőmeccsből is látható, hogy LE nem rekordokra törekszik labdatartásból, ezért nem tolja úgy fel a védelmet - tehát ne a korábbi csapatba keressetek védőt. Ezzel szemben nála a hosszú, pontos indításoknak nagy szerepe lesz, ezért ez a képesség felértékelődik. Viszont ha alkalmaz lestaktikát, akkor fontos a középső védő gyorsasága, mert ha a jv- elengedett egy lest, utol kell érni a kiugrott játékost. Fontos továbbá, hogy az ellenfél pontrúgásainál elég magas legyen a védelem, jól helyezkedjen és nyerje a fejpárbajokat.
- Leon
- Director del Fútbol
Ennél találóbbat ide nem is lehetett volna tenni!S.Agüero írta:És tényleg...![]()
Jó lenne már lezárni az ügyet a következő 2 héten belül minimum...

2 hónap,elnézést 2-3 év alatt nem tudott a vezetőség egy szem épkézláb centert igazolni a de bő egy év alatt elvert 160 milliót 2 játékosra (Neymar -Suarez)!

Na nem mintha szomorkodnék mert elméletileg így a Barcáé a történelem egyik legerősebb támadótriója Messivel,de könyörgöm mikor lesz már megoldva a védelem?Majd 2 év múlva amire lejár az eltiltás?Valaki igazán kirúghatná ezt a büdös béna bandát a francba!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Szerintem Hummels megállná a helyét, szerinted nem, ez szubjektív, ha nem igazoljuk le, akkor ki sem fog derülni. Mindenesetre én 100szor jobb megoldásnak találom őt is és a Benatía, Vertonghen párost is, mint Mathieu-t és (pláne) Blind-et. Előbbi három úgy tartozik az elitbe, hogy nem játszanak top5-ös csapatban, ergo nekik előrelépés lenne a Barca. Tehát elviekben nem hinném, hogy ne akarnának előrelépni, tekintve, hogy egyikük sem 20-21 éves már. Képességeket tekintve messze az elitbe tartoznak, ellenben az általunk kinézett 2 játékossal. Másrészt az általunk kinézettekkel szemben mindhármuknak az eredeti posztjuk középhátvéd, mindhárman pontosan tudják, hogy egy ilyen szerepkörben mikor mit kell csinálni és ezt végre is tudják hajtani. Mathieu már belekóstolt a középhátvéd szerepkörbe, de nem mondhatni, hogy ott a jobb (sőt), Blind pedig még szinte "szűz" ebből a szempontból. Meg sem közelítik azt a szintet, ami ide kell KÖZÉPHÁTVÉD posztra. Blind jó lehetne szélsőnek, de Alba jelenleg kirobbanthatatlan. Ezen felül én Piqué-vel szemben Bartra-t favorizálnám, mellé tudom elképzelni Hummels-t. Piqué első számú csere lehetne, ami tekintve azt, hogy ezen a poszton lehet a legtöbb sárgát összeszedni és az utóbbi években a sérülések is gyakoriak voltak, épp elég játéklehetőséget biztosít majd Senor Shakira-nak. Őszintén szólva egyáltalán nem szolgált rá a teljesítményével arra az utóbbi években, hogy kezdő legyen.MR. TROMORT777 írta:I
Részben igaz és reméljük LE kellően jól megfogja szervezni az egészcsapatos védelmet, továbbá remekül megfogalmaztad, hogy igazából mire van szükség, csak azt nem értem, hogy hol találkozik Hummels ezekkel a kritériumokkal, de ez maradjon az én bajom.
A lényeg, hogy ideje lenne ténylegesen leigazolni valakit, mert az idő fogy és egyre nehezebb lesz tárgyalni is bárkiért. Reméljük, hogy LE segítségével/kérésére a megfelelő ember(ek) jön(nek).
Ezek tükrében én óriási hibának tartom azt, hogy még mindig csak tehetségeket és félmegoldásokat keresünk arra a posztra, ahová az utóbbi 4 évben nem hajtottunk végre egy igazolást sem 6-7 távozó ellenére sem. Ezt egy csapat sem bírná el. Viszonyításképp a Laporta érában több középhátvédet is igazoltunk Puyol mellé: Márquez, Milito, Piqué, Csiga, Thuram csak így kapásból 7 év alatt.

Ezt a kérdést félek megválaszolni.Initom írta:Így egy kicsit más valóban .![]()
Akkor felteszem a kérdést...nem Pique jelenti a gondot?![]()

Így egy kicsit más valóban .
Akkor felteszem a kérdést...nem Pique jelenti a gondot?

Akkor felteszem a kérdést...nem Pique jelenti a gondot?

Abi & Tito
Initom!
Talán rosszul fogalmaztam, nem a felált védelemről beszéltem. Hanem a támadásainknál, az ellenfél esetleges kontráinál való visszaérkezésről.
Akkor inkább úgy közelítem meg, hogy ha nagy területet kell levédekezni nem Ő tűnik a legmegfelelőbbnek, számomra. Illetve amit már előttem is írtak, főleg nem egy Pique mellé.
crixus!
Részben igaz és reméljük LE kellően jól megfogja szervezni az egészcsapatos védelmet, továbbá remekül megfogalmaztad, hogy igazából mire van szükség, csak azt nem értem, hogy hol találkozik Hummels ezekkel a kritériumokkal, de ez maradjon az én bajom.
A lényeg, hogy ideje lenne ténylegesen leigazolni valakit, mert az idő fogy és egyre nehezebb lesz tárgyalni is bárkiért. Reméljük, hogy LE segítségével/kérésére a megfelelő ember(ek) jön(nek).
Talán rosszul fogalmaztam, nem a felált védelemről beszéltem. Hanem a támadásainknál, az ellenfél esetleges kontráinál való visszaérkezésről.
Akkor inkább úgy közelítem meg, hogy ha nagy területet kell levédekezni nem Ő tűnik a legmegfelelőbbnek, számomra. Illetve amit már előttem is írtak, főleg nem egy Pique mellé.
crixus!
Azért azt jelezném, hogy nem valószínű - legalábbis eddig úgy néz ki -, hogy hajszálra a Pep-féle taktikát fogjuk alkalmazni. Nem lenne jó ötlet, mert ez a taktika abban a formájában, ahogy alkalmaztuk eddig megbukott. Nyilván ha 40 m körülre van feltolva egy védelem akkor lehet ott BÁRKI a CR-Bale-Benzema trióval szemben, de írhatnám akár Robben-t vagy Ribery-t is, mindegy. A lényeg, hogy annyira gyors középhátvédet nem találunk, aki a leggyorsabb támadókat is lefutja egy kontránál. Mathieu pedig ehhez ráadásul nem is lenne elég jó, még ha a gyorsasága meg is lenne.MR. TROMORT777 írta: ...
A mi védekezésünk CSAKIS akkor lehet stabilabb, ha már a középpályán is besegítenek a játékostársak és a szélső védők is az esetek többségében visszazárnak, lassítva az ellenfelet.
Nem kell egyik középhátvédünknek sem futóbajnoknak lennie ahhoz, hogy jól védekezzünk. Nekik inkább helyezkedni kell és jó ütemmel közbelépni, az álló helyzetből vagy a lassú labdavezetésből sprintbe váltó támadók elé belépni, elrúgni előlük a labdát. Puyol sem volt soha egy sprinter, Mascherano is gyorsabb nála. Puyol viszont jobb (klasszis) volt a fentebb leírt dolgokban, ahogy Hummels, Vertonghen vagy Thiago Silva is azok (Mangala-t nem láttam elégszer). Mathieu pedig hozzájuk képest középkategória, 4. számú középhátvédnek, cserének talán elmegy, de egyébként nem.

Abszolút nem lenne gigászi feladat egy jó középhátvédet találni, csak nem kellene garasoskodni, ha már egyszer átalakítjuk a csapatot.

- baas11
- Entrenador del Barça
ahogy telik az idő, egyre kilátástalanabb ez a vedő kérdés, holott első számu prioritás volt.....mar ott tartunk h igazabol nem hogy kettő de még egy igazi jelöltünk sincs ( kb. a T Silva Luiz paros kiesése óta) pedig a VB nek is már rég vége !!
Nem tudom mi lesz így.......azt hiszem az lenne a legjobb ha "vakon" belecsapnánk a spanyol (Laport,Musacchio,stb) vagy francia ligába ...ezek jó eséllyel beszoktak válni!:-)
Nem tudom mi lesz így.......azt hiszem az lenne a legjobb ha "vakon" belecsapnánk a spanyol (Laport,Musacchio,stb) vagy francia ligába ...ezek jó eséllyel beszoktak válni!:-)
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
1. Aki focizott életében megyei szintnél magasabban,az tudja,hogy nincs olyan ,hogy egy védelem 25-30 m re védekezikMR. TROMORT777 írta:A statikust arra értettem, hogy sem a Dortmund sem a német válogatott nem játszik annyira feltolt védelemmel. Nem mindegy, hogy a védelem vonala a saját kaputól 25-30m-re van vagy 40-45re. Nem szélvész gyorsak de Pique azért majdnem mindenkivel fel tudta venni a versenyt. Hummels nem ez a típusú védő. A többit tökéletesen leírta palesz77 kolléga szerintemLG írta: Miért a német válogatott, vagy Dortmund statikus futballt játszik? Nem. Hummels nagyon is hozzá van szokva ahhoz, hogy kontráknál nehéz szituációkat oldjon meg. A Pep érában a Puyol-Pique páros nagyon jól működött, pedig egyik sem volt gyors (akkor már Puyol sem).

2. Hummels,minden csak nem lassú és statikus védő...pont olyan ember akire szükségünk lenne.
Nem a védő a fazonszabász...minimális kritérium kell ,persze,de Hummlesre még azt se lehet mondani ,hogy nem passzol jól.
Sokoldalúságát tekintve ,védekezőközéppályán is megállja a helyét

Abi & Tito
- Chino
- Llegenda del Barça
Az lehet, hogy 3 csatárral játszunk (bár a szerepkörök még mindig nem tiszták), de ez a három játékos kirobbanthatatlan. Egy-egy sérülés persze benne lehet, de csak úgy nem fogják őket rotálni, max. a kupában vagy a BL-ben, ha már tétnélküli csoportmeccs lesz.Barcafan339 írta:Mivel mi 3 csatáros rendszerben játszunk ezért kéne legalább 6 játékos előre. És jelnleg csak 5 van. Cuadrado vagy Dongou ezért kéne. Suárez-Messi-Neymar olyan játékosok akiket szeretnek rúgdosni, így bármikor benne van egy sérülés és amúgy is rótálni kell! Nekik sincs 3 tüdejük. Az előző szezonban mindent vihettünk volna ha a végéig bírjuk és nem csak márciusig. Fejben is elfáradtak és idén ez ugyanígy megtörténhet, ha Enrique ezt nem veszi figyelembe. Egy hazai Rayo elleni meccsen például simán fel lehetne állni egy Deu-Dongou-Pedro trióval és máris megvan spórólva 90 perc a Messiéknek. Max padról beszállnak, ha baj van. Attól, hogy Enrique növelni fogja az erőnléti edzések számát még ugyanúgy elfog fáradni Messi vagy Iniesta vagy Alba a heti 3x90 percben. Igaz ezek a 3x90 percek csak tavasszal jönnek elő.palesz77 írta: Hát ha jobbhátvédnek jönne, akkor inkább ne jöjjön.. Elől meg szélsőkből megvagyunk, max csereközépcsatár kéne még oda. Úgyhogy annyira nem bánnám, ha a Münchent választaná végül. Bár Pedro helyett akár elnézegetném a keretben, csak akkor meg Deu nem kapna elég percet..
Jó nekik a 'B'-ben, ott játszanak is, a nagyoknál csak a padot koptatnák.. Ha meg kellenek, akkor meg úgyis fel lehet hozni az adott meccsre őket - Masippal is meg lehetett volna oldani így..![]()
Az egyik legnagyobb feladata így is az lesz LE-nek, hogy Deulofeunak tudjon biztosítani elég játékpercet.
Barcafan339
Ié pedig lehet, hogy visuonylag sok meccsen játszott (mondjuk én csak 13-ról tudok a szezonban) de azokon is sokszor jobb bekként. Szóval ráfér még a rutin bőven, amit most meg is kaphat SG távozásának "köszönhetően". Planas pedig maradjunk annyiban, hogy balhátvéd. Játszott középen, igaz, tud is, de közel sem az elsődleges posztja. 23 évesen pedig a 18-20 évesek közt, úgy hogy már a negyedik(?) évét húzta le a B-ben az lenne a csoda, ha nem lenne tekintélye. Ha pedig ennyi idő alatt nem sikerült olyan maradandót alkotni, nem is valószínű hogy fog.
Az, hogy Espinosa a csapat lelke lett volna... Na, mindegy, én másnak adnám ezt a titulust, de ez szubjektív, ahogy a Bagnack-Ié dolog is.
Az viszont, hogy Mangala reális ára 15 millió, már bocs, de vicc, még a mai elszállt árakat figyelembe véve is. Akkor Hummels is max 20.
Forca Barca!!!!
A statikust arra értettem, hogy sem a Dortmund sem a német válogatott nem játszik annyira feltolt védelemmel. Nem mindegy, hogy a védelem vonala a saját kaputól 25-30m-re van vagy 40-45re. Nem szélvész gyorsak de Pique azért majdnem mindenkivel fel tudta venni a versenyt. Hummels nem ez a típusú védő. A többit tökéletesen leírta palesz77 kolléga szerintemLG írta: Miért a német válogatott, vagy Dortmund statikus futballt játszik? Nem. Hummels nagyon is hozzá van szokva ahhoz, hogy kontráknál nehéz szituációkat oldjon meg. A Pep érában a Puyol-Pique páros nagyon jól működött, pedig egyik sem volt gyors (akkor már Puyol sem).
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Puyol gyorsabb volt akkor, mint Pique, vagy Marquez, és megkockáztatom, hogy a mostani Hummelsnél is, de ami a legfontosabb, hogy sokkal mozgékonyabb volt, nem olyan "lomha", mint egy +190-es védő általában.LG írta: Miért a német válogatott, vagy Dortmund statikus futballt játszik? Nem. Hummels nagyon is hozzá van szokva ahhoz, hogy kontráknál nehéz szituációkat oldjon meg. A Pep érában a Puyol-Pique páros nagyon jól működött, pedig egyik sem volt gyors (akkor már Puyol sem).
A VB döntő engem még inkább megerősített abban, hogy a Hummels-Pique duó elég rizikós lenne, a nem épp a csúcson levő fizikai állapotában levő Messi szanaszét futotta a németet azon a meccsen, bele se merek gondolni, hogy mi lenne kettőjükkel, ha igazán lendületes az ellenfelünk, és kettejüknek kéne megállítani a kontrákat.. Hummels szerintem csak akkor lenne jó itt, ha egy gyorsan mozgó védőtárs lenne mellette, nem Pique. Ezért még Marquinhost is jobb ötletnek tartom 'mr.waka-waka' mellé, ő a felépítése miatt szinte tökéletes választás lenne, egyedül a kora ami bajos, meg az, hogy egyelőre nem vezéralkat, ami nekünk kéne. De őt meg nem is engedik ugye, úgyhogy felejtős.. Nem tudom ki lenne amúgy a tökéletes választás ezek alapján.. Mangala talán, vagy Vertonghen - őt nem tudom mennyire fürge.
Rodrigo Caiot meg akkor kell leigazolni, ha a Roma is figyeli. De akkor mindenképp csapjunk le rá, a farkasoknak jó szeme van az utóbbi időben a védőkhöz, mint az Atleticonak a csatárokhoz..

Értem, de nem csak rá értettem, hanem úgy általában a felmerülő nevekre, pl. Marquinhosra.Erxy írta:ha jönne akkor a B csapatba kerülne. nem vele akarják megoldani a védő problémákat.. de amúgy is csak megnézték pár meccsen a scoutok.LG írta:Nem értem, hogy egy ilyen fontos igazolást miért 20 éves zsákbamacskákkal akarunk megoldani. Nekünk nem olyan ember kell, aki mondjuk 3 év múlva klasszis lehet, hanem olyan, aki már most az. 2-3 éve ha hoztak volna egy fiatal tehetséges védőt, hogy szépen lassan átvegye Puyol helyét, az okos dolog lett volna, de ezzel már kicsit elkéstek.
ha jönne akkor a B csapatba kerülne. nem vele akarják megoldani a védő problémákat.. de amúgy is csak megnézték pár meccsen a scoutok.LG írta:Nem értem, hogy egy ilyen fontos igazolást miért 20 éves zsákbamacskákkal akarunk megoldani. Nekünk nem olyan ember kell, aki mondjuk 3 év múlva klasszis lehet, hanem olyan, aki már most az. 2-3 éve ha hoztak volna egy fiatal tehetséges védőt, hogy szépen lassan átvegye Puyol helyét, az okos dolog lett volna, de ezzel már kicsit elkéstek.

Miért a német válogatott, vagy Dortmund statikus futballt játszik? Nem. Hummels nagyon is hozzá van szokva ahhoz, hogy kontráknál nehéz szituációkat oldjon meg. A Pep érában a Puyol-Pique páros nagyon jól működött, pedig egyik sem volt gyors (akkor már Puyol sem).Na már most itt mozgékony, gyors védőkre van szükség aki a kontrák ütemét fel tudja venni és lezárni a szöget, megfékezni a támadást. Hummels egy kiváló védő, igazi vezér, de ő sokkal statikusabb játékhoz való szerintem. Olyan kell aki villámgyorsan ki tud lépni. De ő nem ehhez van szokva, mert nem is így kell játszani. De sajnos nem látnám, hogy ez annyira az ő stílusa lenne. Bár nyílván megoldaná többségében. De nem ide való szerintem.
Nem értem, hogy egy ilyen fontos igazolást miért 20 éves zsákbamacskákkal akarunk megoldani. Nekünk nem olyan ember kell, aki mondjuk 3 év múlva klasszis lehet, hanem olyan, aki már most az. 2-3 éve ha hoztak volna egy fiatal tehetséges védőt, hogy szépen lassan átvegye Puyol helyét, az okos dolog lett volna, de ezzel már kicsit elkéstek.MD: Érdeklődünk Rodrigo Caio iránt....brazil,20 éves,jól tud indítani, elől a szögeleteknél veszélyes. És 1,82m. 2M lenne ára. Állítólag jobb, mint Marquinhos...De akkor is ez most komoly?
Erre én is reagálnék. Véleményem szerint nagyon is sok különbség van védő és védő között. Nekünk nem a 16os úra, védő fal típusú védőre van szükségünk. A Barca játákának alapja, a maximálisan feltolt védelem ami akár jó 40méterre helyezkedik el a kapujától. Na már most itt mozgékony, gyors védőkre van szükség aki a kontrák ütemét fel tudja venni és lezárni a szöget, megfékezni a támadást. Hummels egy kiváló védő, igazi vezér, de ő sokkal statikusabb játékhoz való szerintem. Olyan kell aki villámgyorsan ki tud lépni. De ő nem ehhez van szokva, mert nem is így kell játszani. De sajnos nem látnám, hogy ez annyira az ő stílusa lenne. Bár nyílván megoldaná többségében. De nem ide való szerintem.crixus írta: Szerintem ebben egyáltalán nincs igazad. Az pedig röhej, hogy Hummels nem illik a játékunkba. Nem egy szervező középpályásról vagy támadóról beszélünk, hanem tulajdonképpen legalapvetőbb posztról. Csatárból pl. van 100 féle a klasszikus centertől a hamis 9-es ig, a középhátvéd viszont "csak egyféle" van: középhátvéd. Ha szélső hátvédénél szempont, hogy a támadásokat segítse, akár eggyel feljebb lehessen tolni, megértem. A középhátvédeknél viszont szó sincs ilyesmiről.
Ahhoz, hogy ebbe a játékrendszerbe valaki be tudjon illeszkedni egy alapvető technikai képzettség kell, illetve, hogy jó legyen a rövid passzos játékban hátul is - ott is szoktunk sokszor hajmeresztő kényszerítőket bemutatni. Nem kell követelménynek lennie, hogy valaki szélsőt is tudjon játszani. Hummels, Vertonghen pedig ezeknek a követelményeknek megfelelnek, a belga tudtommal akár bal szélre is kitehető. Mindkettő vezéregyéniség is ráadásul, ami nagyon hiányzik hátulról. Az pedig botrány, hogy egy középszerű idős szélsőt kergetünk, alternatívának pedig egy ugyancsak szélső poszton bevethető emberkét néztünk ki.
Nagyon nehéz ez a védő kérdés. Nem látok senki olyat aki igazán jó megoldás lehetne. Blind engem nem győzött meg, pár Ajax meccset látva. Illetve a VB-n jól muzsikált de azért más szerepkör volt az a majd 5 védős rendszer. Nem csodálom, hogy a vezetőség Mathieu-t ennyire próbálta megszerezni. Rövid távra tökéletes tartaléknak tűnik és akkor lehetne mellé venni egy igazán fiatalt is. Vagy kipróbálni egy Hummels szerű nagy ágyút aki meg szerintem hatalmas nagy kockázat. Nem az igazi egyik sem.
Én remélem hogy igaz és lesz is belőle valami!Miért is ne válhatna be hány olyan csapat van akik a semmiből igazolnak olyan játékost mint pl Marquinhos és be is válnak nem csak sztárigazolásokba kell gondolkodni.Barcafan339 írta:MD: Érdeklődünk Rodrigo Caio iránt....brazil,20 éves,jól tud indítani, elől a szögeleteknél veszélyes. És 1,82m. 2M lenne ára. Állítólag jobb, mint Marquinhos...De akkor is ez most komoly?
palesz77 írta:Azt akartam írni, véletlen írtam balt..hank1ee írta:Rafinha a támadók között elsősorban jobb szélen bevethető, de biztosan tud balszélsőt is játszani. Szerintem a középpálya támadó harmadában fog majd szerepet kapni eleinte.De ja, jobbszélsőként szokott még játszani, mert bal lábas és befelé húz általában. Amúgy szerintem is elsősorban középpályásként fog rá számítani, csak ha úgy hozza a szükség, akkor veti be ott elől, kb mint Iniestát tavaly Tata..
Közbe meg olyat olvastam a túloldalon, hogy a PSG eladni kényszerül játékosokat, hogy Di Mariat meg tudják venni. Jópofa lenne, ha a Realnak "köszönhetnénk", hogy le tudjuk igazolni Marquinhost végül..
Ha a PSg nek tényleg el kell adni pár játékost akkor az biztos , hogy nem a védelemből lesz.
Így is Luiz és Silva mögött csak Camara és Marquinhos van. Nem fogják nekünk eladni a világért se. Ahhoz akkor nekik megint csak igazolni kéne egy védőt.
Középpályáról vagy támadósorból adhatnak el valakit/ket. Verratti , Pastore valamint mostanság Cavani neve is felmerült.
-
- Barça B
MD: Érdeklődünk Rodrigo Caio iránt....brazil,20 éves,jól tud indítani, elől a szögeleteknél veszélyes. És 1,82m. 2M lenne ára. Állítólag jobb, mint Marquinhos...De akkor is ez most komoly?