Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azpilicueta-cahill-luiz-ivanovic. ők se nagy pislogtak egymásra....de írhatnék még 102 csapatot ahol 4 különböző nemzetiségű védő van és működik a dolog.Mental_Theo írta:4 különböző ember 4 külön nemzetből, akik majd csak pislognak egymásra a pályán...
Piqué melle kell egy tesztoszteronbomba, aki parancsol, és akkor ő is visszafejlődik Piqenbauer módba.Mental_Theo írta:GYerekek, azért ne szóljuk már le ennyire Piquét. Azért mert az utóbbi időben nem bizonyít annyira, még mindig
megvannak a kvalitásai hogy újra az egyik legjobb védő legyen.
Suarez eddig hol volt? 30 éves "sztárok" úsznak be a köztudatba úgy, hogy előtte alig
lehetett a nevüket hallani. Másodvirágzásukat élik sokan 30 felett is.
Azért mert nem volt semmi tűz a csapatban, attól a tudás még ott van mindenkiben. Ne küldjünk már el mindenkit,
mert akkor ki fog védekezni? egy teljesen új védelemmel mit akartok?
4 különböző ember 4 külön nemzetből, akik majd csak pislognak egymásra a pályán...
Mathieu végső soron 4. számú védőnek még el is mehetne, tekintve, hogy más nagy csapatnál sincs klasszis 4. számú középhátvéd, a Real-nál pl. Nacho, a PSG-nél Camara, a Chelsea-nél Zouma, a Bayern-nél Badstuber, stb. A középhátvédeknél az a probléma, hogy normális esetben nekünk a kezdőbe (is) kellene valaki. Azon lehet vitatkozni, hogy Bartra vagy Piqué mellé. Mindenesetre Mathieu nem csak kényszermegoldás, hanem a kezdő szintet sem üti meg (nálunk, mert pl. a Sevilla-ban, Valencia-ban igen).Barcafan339 írta: Sajnos tényleg menni fog a jelenállás szerint. Elvileg Cuadrado pénteken aláír és Mathieu holnap. Leaglábbis szinte biztos, hogy nem utazik el a csapattal, ami azt jelenti, hogy....A Cuadrado-s cuccot pedig több helyen is olvastam már ma.
Sajnos tényleg menni fog a jelenállás szerint. Elvileg Cuadrado pénteken aláír és Mathieu holnap. Leaglábbis szinte biztos, hogy nem utazik el a csapattal, ami azt jelenti, hogy....A Cuadrado-s cuccot pedig több helyen is olvastam már ma.palesz77 írta:Xavi elméletileg közölte LE-vel is, hogy távozni szeretne New Yorkba, még csütörtökig le akarja zárni a klub az átigazolását. Már szinte csak átigazolási összegéről tárgyalnak - mégis lesz olyan?![]()
vagy megvesszük még rúúúúnit meg cavanit. ha akkor se nyerünk semmit jöhet vissza zlatan, meg fánpörszi (ujabb 200 millért), aztán 3 évvel később jöhetnek az ujabb csatárok.Poor011 írta:Gondolok itt arra, hogy egy sikertelen 14/15-ös szezon után, szerintem a Neymar - Suárez - Messi trióból valaki elhagyja a csapatot.![]()
Tévedés. Nem a fizetése lesz 19 millió, hanem ennyiért veszik meg a Dortmund-tól. Mondjuk ezzel én még várnék, de ha a hír igaz, akkor az újfent bizonyítja, hogy nálunk abszolút nem értik a dolgukat az igazolásokkal foglalkozó "szakemberek".Barcafan339 írta:A Sport.es szerint Hummels még héten aláír a MUhoz és áron alúl adja el a BVB...Valami 19 milliós fizetése lesz, gondolom nem ezért választotta/választja a MUt..biztosan nemLevezetésnek jó.
Ő a tökéletes megoldás KH posztra...gyerekek ez már komolytalan, hogy egyáltalán ilyen nevek felmerülnek, sajnos.Varatrix írta:A mundo szerint már Blind az első számú opció.
Bár én úgy érzem csak nyomást helyeznek a Valenciára...
Az MU legalább meg akarja venni és nem szórakozik, mint a Barca, hogy csak "B" terv egy Hummels szintű KH, holott pont ő kellene nekünk a védelembe, de nekünk jobban kell Mathieu...felfoghatatlan. Mondjuk azt nem értem, hogy a BVB miért adná el áron alul, de nekünk már rég le kellett volna igazolni Suarez előtt, mert a védelem megeresőtése kéne, hogy legyen a prioritás, minden mással szemben.Barcafan339 írta:A Sport.es szerint Hummels még héten aláír a MUhoz és áron alúl adja el a BVB...Valami 19 milliós fizetése lesz, gondolom nem ezért választotta/választja a MUt..biztosan nemLevezetésnek jó.
Biztos én vagyok vak, de ezt a 19 milliós fizetést nem látom a cikkben sehol... inkább azt látom, hogy "közel 20 millióért" fog átigazolni, szóval ismételten gratulálhatunk zseniális öltönyös csövesünknek (értsd: zubi), hogy még mindig nincs védő, közben hülyítik a sociokat politikushoz méltó ígérgetésekkel...Barcafan339 írta:A Sport.es szerint Hummels még héten aláír a MUhoz és áron alúl adja el a BVB...Valami 19 milliós fizetése lesz, gondolom nem ezért választotta/választja a MUt..biztosan nemLevezetésnek jó.
Talán nem lesz annyira feltolva a védekezés, de ilyen középpálya mögött akkor is szükség lesz az effajta védekezésre. Rakitic igazolásával és Mascherano vkp-ként való szerepeltetésével erősödik a középpályánk "izomzata". De még akkor sem az igazi. Iniesta, Messi, Neymar nem képviselnek védekezésben kimagaslót és ha ők már csak kicsit is lassabban zárják le a területeket egy-egy kihagyott helyzet után, akkor már könnyen létszámfölénnyel támadhatják a védelmünket. Remélhetőleg más lesz a játékunk, de az alap koncepció nehezen változhat meg ezzel a kerettel és szerintem nem is lenne szükséges.barcafacan írta:Az edzőmeccsből is látható, hogy LE nem rekordokra törekszik labdatartásból, ezért nem tolja úgy fel a védelmet - tehát ne a korábbi csapatba keressetek védőt. Ezzel szemben nála a hosszú, pontos indításoknak nagy szerepe lesz, ezért ez a képesség felértékelődik. Viszont ha alkalmaz lestaktikát, akkor fontos a középső védő gyorsasága, mert ha a jv- elengedett egy lest, utol kell érni a kiugrott játékost. Fontos továbbá, hogy az ellenfél pontrúgásainál elég magas legyen a védelem, jól helyezkedjen és nyerje a fejpárbajokat.
Ennél találóbbat ide nem is lehetett volna tenni!S.Agüero írta:És tényleg...![]()
Jó lenne már lezárni az ügyet a következő 2 héten belül minimum...
Szerintem Hummels megállná a helyét, szerinted nem, ez szubjektív, ha nem igazoljuk le, akkor ki sem fog derülni. Mindenesetre én 100szor jobb megoldásnak találom őt is és a Benatía, Vertonghen párost is, mint Mathieu-t és (pláne) Blind-et. Előbbi három úgy tartozik az elitbe, hogy nem játszanak top5-ös csapatban, ergo nekik előrelépés lenne a Barca. Tehát elviekben nem hinném, hogy ne akarnának előrelépni, tekintve, hogy egyikük sem 20-21 éves már. Képességeket tekintve messze az elitbe tartoznak, ellenben az általunk kinézett 2 játékossal. Másrészt az általunk kinézettekkel szemben mindhármuknak az eredeti posztjuk középhátvéd, mindhárman pontosan tudják, hogy egy ilyen szerepkörben mikor mit kell csinálni és ezt végre is tudják hajtani. Mathieu már belekóstolt a középhátvéd szerepkörbe, de nem mondhatni, hogy ott a jobb (sőt), Blind pedig még szinte "szűz" ebből a szempontból. Meg sem közelítik azt a szintet, ami ide kell KÖZÉPHÁTVÉD posztra. Blind jó lehetne szélsőnek, de Alba jelenleg kirobbanthatatlan. Ezen felül én Piqué-vel szemben Bartra-t favorizálnám, mellé tudom elképzelni Hummels-t. Piqué első számú csere lehetne, ami tekintve azt, hogy ezen a poszton lehet a legtöbb sárgát összeszedni és az utóbbi években a sérülések is gyakoriak voltak, épp elég játéklehetőséget biztosít majd Senor Shakira-nak. Őszintén szólva egyáltalán nem szolgált rá a teljesítményével arra az utóbbi években, hogy kezdő legyen.MR. TROMORT777 írta:I
Részben igaz és reméljük LE kellően jól megfogja szervezni az egészcsapatos védelmet, továbbá remekül megfogalmaztad, hogy igazából mire van szükség, csak azt nem értem, hogy hol találkozik Hummels ezekkel a kritériumokkal, de ez maradjon az én bajom.
A lényeg, hogy ideje lenne ténylegesen leigazolni valakit, mert az idő fogy és egyre nehezebb lesz tárgyalni is bárkiért. Reméljük, hogy LE segítségével/kérésére a megfelelő ember(ek) jön(nek).
Ezt a kérdést félek megválaszolni.Initom írta:Így egy kicsit más valóban .![]()
Akkor felteszem a kérdést...nem Pique jelenti a gondot?![]()
Azért azt jelezném, hogy nem valószínű - legalábbis eddig úgy néz ki -, hogy hajszálra a Pep-féle taktikát fogjuk alkalmazni. Nem lenne jó ötlet, mert ez a taktika abban a formájában, ahogy alkalmaztuk eddig megbukott. Nyilván ha 40 m körülre van feltolva egy védelem akkor lehet ott BÁRKI a CR-Bale-Benzema trióval szemben, de írhatnám akár Robben-t vagy Ribery-t is, mindegy. A lényeg, hogy annyira gyors középhátvédet nem találunk, aki a leggyorsabb támadókat is lefutja egy kontránál. Mathieu pedig ehhez ráadásul nem is lenne elég jó, még ha a gyorsasága meg is lenne.MR. TROMORT777 írta: ...