palesz77 írta:
Amúgy egyetértek az írásoddal, én is hasonlóan látom a dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy rámegyünk-e most valami nevesebb védőre - Benatia, Vertonghen -, vagy esetleg folytatjuk a Marquinhos sagát, vagy ülünk a babérjainkon, hogy megoldottuk a védőkérdést.. Alves pedig sajnos szerintem 99%, hogy marad, de szimplán azért, mert senkinek sem kell. Ekkora fizetési igények mellett, ilyen nyújtott játékkal szinte lehetetlen lenne eladni, reméljük a PSG megőrül, és leigazolják, de sajna sok esélyt nem látok rá..
Jelenleg ezt az Alvest max akkor igazolja le valaki ha felbonjták a szerződését és közös megegyezéssel elmehet. Akkor TALÁN kellhet valakinek. De hogy egy eurocentet sem fog senki letenni érte az ő fizetési igényeivel az FIX. Láthattuk a VB-n is, hogy a brazil védelemből milyen szinten lefelé lógott ki. Marcelo sem volt csúcsspíler, de Alvesre köröket vert. Mert bár védekezésben nem annyira hatékony Marci sem, de Alvesnél talán hatékonyságról sem beszélhetünk. Alves előre felé munkája pedig össze sem hasonlítható Marciéval. A világ legjobb jobbhátvédje volt 4-5 évig biztos. Mára viszont közröhej. Komoly csapatba nem fog kelleni. Max a Monaco rárabolhat mint Abidalra ha szerződés bontás lesz vele. De ennyi.