Barca Igazolások
-
- Jugador d'estrella
A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Azért hoznák, hogy befogjuk a szánkat, mert ők teljesítették kívánságainkat és hoztak védőt...Petr írta:Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide.

De jöjjön Vermaelen, inkább ő, mint csillióért Marquinhos, vagy kényszerből egy vkp-ból legyen védő. Aztán ki tudja, Piquét lehet kiszorítja majd

-
- Entrenador del Barça
Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide. Hasonló színvonalú védő már érkezett Mathieu személyében, teljesen feleslegesnek érzem az ide hozatalát csupán azért, mert ő a 'kisebbik rossz'.PCsabi írta:Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
Ha a 3 évvel ezelőtti védő lenne szó nélkül aláírnám, de így nem.
- MatyiG
- Adminisztrátor
SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.
Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.
Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
-
- aka Game90
Arsenal szerintem úgy van vele, hogy inkább nekünk adná el Vermaelen-t, mint a ManUnited-nek.
+ ő lenne a leggyorsabb középső védőnk
+ passzolás, hosszú indítások
+ fejpárbajok
- bármikor benne van egy hiba
Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
+ ő lenne a leggyorsabb középső védőnk
+ passzolás, hosszú indítások
+ fejpárbajok
- bármikor benne van egy hiba
Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nem-nem, Vermaelenre gondoltam. 

Szerintem - nem akarok okoskodni - Roli csak átfutott rajta, és Vertonghenre gondolt. Bocs, ha mégsem így lenne.S.Agüero írta:Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.soadroli írta:Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.![]()
Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.soadroli írta:Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.![]()
Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az azért komoly lenne, ha Mathieu majdnem 2-szer annyiba kerülne..S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.

Ha meg még Alvest is eladnánk 6 millióért, akkor maradna kb 53 milliónk Cuadradora - már ha tényleg 60 van jelenleg -, azt is simán lerendezhetnénk rövid időn belül. De szép is lenne, ha jövő hétvégére kész lenne a keret..

-
- Barça B
Inkább jöjjön ő, mint hogy megint az legyen, hogy elvakultan csak Marquinhost akarják, mint tavaly Silvát, aki úgysem fog jönni, és ha nem jon, akkor meg neki kell vagnunk a mostani 3 védővel a szezonnak, amit nagyon nem szeretnék.S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Az egy-egy elleni párharcok többségét megnyerte, ez vitathatatlan, de az is, hogy inkább szélre vitte a labdát, mintsem a kapu felé. Talán Farkas Norbert mondott valami hasonlót az egyik Barca B közvetítésen, amivel teljesen egyet is értek: nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos...meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Azt meg nem tudom, hogy mennyire lehet kinőni a cselezés "mániát". Deulofeu esetéből kiindulva, nem lesz egy gyors menet.
Aki nálam az 1-2 éves gondolatra igaz: Halilovic. Megvan benne a lendület, ami miatt Messit is imádtuk, nagyon technikás a srác, a végén is jó döntéseket hoz, csak kicsit pontatlanul. Utóbbin meg 1-2 évnyi Barca B-s pallérozódás után már nagyságrendekkel lehet javítani.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.palesz77 írta:meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
- palesz77
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Oda Del Bosque miatt nem tudja senki beverekedni magát mostanában sajnos..danianevem írta:A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.

Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Eriksen elég sok poszton megfordult a Tottenhamben, szerintem simán jó lenne a 4-3-3-hoz. Jól tud ritmust váltani, középen megindulni a labdával, és nem mellesleg elég jól dönt a kapu előtt is.
Ráadásul a dán az Ajaxban azért hasonló elvek mentén nevelkedett, mint amit a Barcelona is próbál beleverni a fiatalok fejébe.
Koke is remek spíler, de ő szinte csak bal oldalon játszott, meg a tiki-takától elég eltérő játékstílusban. A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.
A Daily Mirror az angol Blikk, ezért is írtam a Cuadradós ügyet is.
Ráadásul a dán az Ajaxban azért hasonló elvek mentén nevelkedett, mint amit a Barcelona is próbál beleverni a fiatalok fejébe.
Koke is remek spíler, de ő szinte csak bal oldalon játszott, meg a tiki-takától elég eltérő játékstílusban. A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.
A Daily Mirror az angol Blikk, ezért is írtam a Cuadradós ügyet is.
- palesz77
Mondjuk én eredetileg azt akartam volna inkább,hogy Cesc maradjon, de így, hogy elment, én is remélem, hogy idővel nálunk köt ki. Bár lehet felesleges lenne - Halilovic, Denis Suárez és Rafinha is oda kopogtat -, de akkor is örülnék neki..StickyFingaz írta:Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit.

Na én meg pont az ő helyét nem látom..danianevem írta:Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.

Koket meg ott játszatnám, ahol a válogatottban is tolja - Ausztrália vagy Chile ellen pl. Azzal jó lenne ide is szerintem. De mondom, vele elfogult vagyok..
Innentől már nem is kell komolyan venni szerintem, az a lap..danianevem írta:Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Alvesnél elég fontos tényező a sztárgázsi is, ha ragaszkodik a fizetéséhez (miért ne tenné), akkor bizony a transzfer díjából csíphetnek le. Kivéve persze, ha itt akarjuk tartani, és nézni, ahogy egyre elhalványodik dicsősége a hullámzó, de egyre inkább gyengülő teljesítménye miatt...roby122 írta:... Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett!
Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt.

-
- Capitá del Barça
Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit.palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett!

- palesz77
Cuadrado szerintem jönni fog, és Alvesért a 6 millió is áldás lenne jelenleg. Örüljünk, hogy van aki elvinné pénzért, ekkora fizetési igények mellett..roby122 írta:Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Koke azt nyilatkozta, hogy azért nem igazolt el idén, mert az Atleticonál akart még maradni a klub legjobb éveiben. De emellett megjegyezte, hogy nagyon nehéz volt nekünk nemet mondania..
Jövőre jöhet is Xavi helyett!

S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót.
Ennyiért kéne elmennie Afellaynak kb.
Ha Alves már vagy 6 éve alapember , (oké , hogy lejár a szerződése és 31 éves) ér 6,2 milliót akkor Song aki egész évben a padot koptatta akkor ezek szerint kb. ő is ennyit érhet.
Montoya megint megsérül akkor ki fog játszani a helyén ? Adriano , aki szintén sérülésekkel szokott bajlódni , mellesleg neki Albat is kéne helyettesítenie , mivel ő sem bírja végig a szezont.
Mathieut meg nem Alba helyére vettük szerintem , tegnap ez eléggé látszott. Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
- visca el barca
- Presidente del Barça
pont jó lenne, hozzá lehetne a cuadrado lovéhoz csapni és akkor nem kell alkudozni hetekig...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ennél többet nem igazán ér az idén mutatottak alapján. Meg most kell eladni, mert jövőre lejár a szerződése és akkor nem kapunk semmit se érte, meg ha megmarad az igazolási tiltás akkor meg nem is tudunk majd igazolni a helyére.S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
-
- Jugador del Barça
Szerintem Dani Alves maradhat ,Song és Afellay mehet.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal.
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
-------------Barca---------------