Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 12:23:33

visca el barca írta:
Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.
Most nem akarok hülyeséget mondani, de minimum egy éve középpályán játszik, a Fiorentina középpályája nagyon meggyengült, és akkor rakták fel mert marha gyors és jól ad be. És azóta nem is nagyon volt hátul.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.04. 12:01:42

Zabaletat nem hiszem , hogy elengedné a City. Richardsot eddig se nagyon játszatták és Sagnara sem fogják építeni a játékot. Pedig örülnék neki , ha Zabaleta jönne , de hát ez még mind attól fog függni , hogy Alves megy vagy marad.
Vermaelen meg egyértelmű ,jöjjön. Kell még egy hátvéd , mert ha Piqué vagy Mathieu véletlen kidőlne , abba bele se merek gondolni. Esetleg az üzletbe bevonhatnánk Songot , az Arsenalnak úgyis kell egy VKP , csak akkor megint az lenne , hogy mi fizetnénk rá milliókat. :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.04. 11:46:39

Feast4 írta:...
baas11 írta:...
Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.

Zabaletat én is jobb jobbhátvédnek tartom mint Cuadradot, de ha ennyire offenzív szerepet szán LE a szélső védőinknek, akkor a kolumbiai szerintem tényleg jó választás lenne. Az argentin inkább defenzív jellegű jobbhátvéd - remélem értitek mit akarok mondani -, LE elképzeléseihez annyira nem passzolna szerintem.

Vermaelen meg tőlem aztán jöhet, csak akkor az első Arsenalos éveiben mutatott játékot hozza magával, ne az utolsó évekbeli formáját.. Akkor még tényleg komoly erősítés is lenne. 12,5 millió meg jó üzlet lenne.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2014.08.04. 11:38:50

A piacon lévő és megszerezhető játékosok közül Vermaleen nem lenne rossz vétel, mind az ára, mind a játéktudása miatt sem. Oké, hogy kiszorították az Arsenalból, de azért ha egy védelem összeáll, azt ritkán bontják meg, akkor is inkább kényszerből. Vermaleen tudomásom szerint sérült volt, addig pedig kezdő. Ez után összeállt egy védelem, amit Wenger nem bontott meg. Örülnék én is, ha összeállna egy védelem, amit nem szívesen bontanánk meg. Lehet fel kell építenie magát, de ennyiért nem lenne rossz. Éppen annyira zsákbamacska ő, mint bárki más, akit vennénk. Én megpróbálnám ezt a 12,5 milliót is csökkenteni akár Alvessel, akár Affelayal, akár Songgal. Lehet érdekelné Wengert egyik-másik. Amúgy nem tudom Cuadrado mennyire állná meg a helyét jobb védőként - mondjuk annyira mint Alves az utóbbi 2-3 évben tuti - , de én örülnék egy Zabalétának is Alves helyett. Ő jó jobb oldali védő, akinek annyira nem erőssége a támadás segítése, de nem lenne rossz
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.04. 11:32:12

Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.08.04. 11:51:01-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.04. 11:20:17

Ha Xavi átlátta a helyzetét és összeszedte magát, akkor lehet-e ugyanezt remélni Piquétől, Busquetstől , Iniestatól és talán Alvestől is? Mert ahogy most állnak...
baas11
Entrenador del Barça

2014.08.04. 10:17:51

S.Agüero írta:SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.

Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.

Zabaleta szerintem nagyon jó lenne (de ezt hol olvastad ?),már ha jobb Hátvédban gondolkodunk....Cuadradot továbbra sem tudom igazán hova tenni, amolyan luxus csere...cselezni baromi jól tud de védekezni ..passz !
-
Vermaleen___ajjaj , egy újabb Arsenalos ???!!??!hááát....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 10:09:40

barcafacan írta:A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.

Ezzel teljesen egyet értek, csak az a baj, ha megvesszük Vermaelen sem. Ha az Arsenalba kevés ide miért lesz elég? Marquinhos meg ennyi pénzt nem ér! Ha ennyire meg akartuk venni tavaly kellett volna a Rómától nem akkor is sajnálni a pénzt! Most már erre sajna ihatunk hideg vizet. Mascheranot meg halálos vétek berakni védekezni. Szóval jelen állás szerint vén egy Matyi középen és egy tapasztalatlan Bartra. Ez így megint kevés lesz! Pique egyszerűen... na hagyjuk, ha meg Matyi megsérül beesett az eső? És továbbra se hiszem, hogy ő a megoldás a gondjainkra! Mi vagyunk mi a Milán, hogy nyugdíjasklubbot nyissunk?

A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja, ráadásul egy Alexishez hasonló típusú játékos. Akkor mindegy lett volna ha ő marad és hátra tesszük, kb annyi értelme lett volna mint idehozni.
Láttam játszani párszor a Juve meg a Milán ellen védőként... Hát mit nem mondjak nem jó! Előrefut, letámad, de ott marad. Akkora terület marad mögötte, hogy jaj! (Alba is sokszor ilyen most ott fogunk hagyni két oldalt üresen Piquére meg Matyira épített középpályával?) Ezért is próbálták ki támadóbb szerepkörben! Ezért is játszott ott a válogatottban. Azt a posztot szereti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2014.08.04. 10:20:51-kor.
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.04. 08:11:15

A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.04. 07:25:24

Petr írta:Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide.
Azért hoznák, hogy befogjuk a szánkat, mert ők teljesítették kívánságainkat és hoztak védőt... :oops: Ráadásul topbajnokság, topcsapatából, bár ide inkább csak topvédő kellene...

De jöjjön Vermaelen, inkább ő, mint csillióért Marquinhos, vagy kényszerből egy vkp-ból legyen védő. Aztán ki tudja, Piquét lehet kiszorítja majd :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2014.08.04. 01:39:43

PCsabi írta:Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide. Hasonló színvonalú védő már érkezett Mathieu személyében, teljesen feleslegesnek érzem az ide hozatalát csupán azért, mert ő a 'kisebbik rossz'.
Ha a 3 évvel ezelőtti védő lenne szó nélkül aláírnám, de így nem.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.04. 01:21:31

SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.

Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
PCsabi
aka Game90

2014.08.04. 01:09:32

Arsenal szerintem úgy van vele, hogy inkább nekünk adná el Vermaelen-t, mint a ManUnited-nek.

+ ő lenne a leggyorsabb középső védőnk
+ passzolás, hosszú indítások
+ fejpárbajok
- bármikor benne van egy hiba

Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
soadroli
Llegenda del Barça

2014.08.03. 23:28:53

Nem-nem, Vermaelenre gondoltam. :D
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.03. 23:23:21

S.Agüero írta:
soadroli írta:
S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen! :)
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Azért ezt te sem gondoltad komolyan #-o :mrgreen:
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.

Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
Szerintem - nem akarok okoskodni - Roli csak átfutott rajta, és Vertonghenre gondolt. Bocs, ha mégsem így lenne. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 23:12:20

soadroli írta:
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.

Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
soadroli
Llegenda del Barça

2014.08.03. 22:35:51

Kép
palesz77

2014.08.03. 22:27:46

Az azért komoly lenne, ha Mathieu majdnem 2-szer annyiba kerülne.. :D De igazából tökmindegy már, ezt a 12,5 milliót szemrebbenés nélkül aláírnám. Marquinhost nem engedik, Vertonghen már esélytelen, így marad Agger és ő, akkor meg már inkább ő jöjjön. Ez az ár meg a mai piacon bőven jó..

Ha meg még Alvest is eladnánk 6 millióért, akkor maradna kb 53 milliónk Cuadradora - már ha tényleg 60 van jelenleg -, azt is simán lerendezhetnénk rövid időn belül. De szép is lenne, ha jövő hétvégére kész lenne a keret.. :roll: Esélytelen..
Boixos1981
Barça B

2014.08.03. 22:22:04

Inkább jöjjön ő, mint hogy megint az legyen, hogy elvakultan csak Marquinhost akarják, mint tavaly Silvát, aki úgysem fog jönni, és ha nem jon, akkor meg neki kell vagnunk a mostani 3 védővel a szezonnak, amit nagyon nem szeretnék.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 22:11:21

A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen! :)
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 20:11:28

meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Az egy-egy elleni párharcok többségét megnyerte, ez vitathatatlan, de az is, hogy inkább szélre vitte a labdát, mintsem a kapu felé. Talán Farkas Norbert mondott valami hasonlót az egyik Barca B közvetítésen, amivel teljesen egyet is értek: nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos...

Azt meg nem tudom, hogy mennyire lehet kinőni a cselezés "mániát". Deulofeu esetéből kiindulva, nem lesz egy gyors menet.

Aki nálam az 1-2 éves gondolatra igaz: Halilovic. Megvan benne a lendület, ami miatt Messit is imádtuk, nagyon technikás a srác, a végén is jó döntéseket hoz, csak kicsit pontatlanul. Utóbbin meg 1-2 évnyi Barca B-s pallérozódás után már nagyságrendekkel lehet javítani.
meee11
Barça C

2014.08.03. 19:56:39

palesz77 írta:
meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.

A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
palesz77

2014.08.03. 18:01:38

meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.
danianevem írta:A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.
Oda Del Bosque miatt nem tudja senki beverekedni magát mostanában sajnos.. :?
meee11
Barça C

2014.08.03. 17:49:33

Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 15:31:18

Eriksen elég sok poszton megfordult a Tottenhamben, szerintem simán jó lenne a 4-3-3-hoz. Jól tud ritmust váltani, középen megindulni a labdával, és nem mellesleg elég jól dönt a kapu előtt is.
Ráadásul a dán az Ajaxban azért hasonló elvek mentén nevelkedett, mint amit a Barcelona is próbál beleverni a fiatalok fejébe.
Koke is remek spíler, de ő szinte csak bal oldalon játszott, meg a tiki-takától elég eltérő játékstílusban. A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.

A Daily Mirror az angol Blikk, ezért is írtam a Cuadradós ügyet is.
Válasz küldése