Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most nem akarok hülyeséget mondani, de minimum egy éve középpályán játszik, a Fiorentina középpályája nagyon meggyengült, és akkor rakták fel mert marha gyors és jól ad be. És azóta nem is nagyon volt hátul.visca el barca írta:honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
Feast4 írta:...
Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.baas11 írta:...
honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
S.Agüero írta:SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.
Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
barcafacan írta:A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.
Azért hoznák, hogy befogjuk a szánkat, mert ők teljesítették kívánságainkat és hoztak védőt...Petr írta:Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide.
Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide. Hasonló színvonalú védő már érkezett Mathieu személyében, teljesen feleslegesnek érzem az ide hozatalát csupán azért, mert ő a 'kisebbik rossz'.PCsabi írta:Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
Szerintem - nem akarok okoskodni - Roli csak átfutott rajta, és Vertonghenre gondolt. Bocs, ha mégsem így lenne.S.Agüero írta:Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.soadroli írta:Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.![]()
Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.soadroli írta:Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.![]()
Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Az azért komoly lenne, ha Mathieu majdnem 2-szer annyiba kerülne..S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Inkább jöjjön ő, mint hogy megint az legyen, hogy elvakultan csak Marquinhost akarják, mint tavaly Silvát, aki úgysem fog jönni, és ha nem jon, akkor meg neki kell vagnunk a mostani 3 védővel a szezonnak, amit nagyon nem szeretnék.S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Az egy-egy elleni párharcok többségét megnyerte, ez vitathatatlan, de az is, hogy inkább szélre vitte a labdát, mintsem a kapu felé. Talán Farkas Norbert mondott valami hasonlót az egyik Barca B közvetítésen, amivel teljesen egyet is értek: nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos...meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.palesz77 írta:meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Oda Del Bosque miatt nem tudja senki beverekedni magát mostanában sajnos..danianevem írta:A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.