Rivaldo11 írta:Szép álom Boateng. A vb-n tanári volt végig, elképzelhetetlennek tartom, hogy megváljon tőle Pep. Inkább valami reális lehetőség után kellene nézni, de nagyon gyorsan...
Zubiékat ismerve, ez teljességgel kizárt. Még augusztus végén is a nem eladó Marquinhos lesz a fő célpont.
Az a gond, hogy nincs B terv, mert ha lenne a "jól értesült" katalán lapok folyamatosan írnának róla, ahogy az Mathieu, Suarez, Bravo vagy Rakitic esetében heteken keresztül történt. De most hallunk ilyenről? Nem.
Ugyan időről-időre bedobnak egy-egy új nevet (Agger, Vertonghen, Vermaelen), de semmi több, ezek inkább csak etetésnek tűnnek.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Zubiék, Marquinhoshoz hasonló karakterű játékost nem találnak a piacon (Mangala).
Ma ugyan a média bedobta Boateng nevét, aki a brazil alternatívája lehetne, sőt..., de ő szerintem a Bayernből mozdíthatatlan.
Szóval nem látom ki lesz az az "új Marquinhos".
Alcantara írta:fanbarca írta:Kicsit már kezd elegem lenni ebből a Mangalazásból. Annyian kívánjátok ide, holott alig látta őt valaki is játszani.
Végre valaki, aki rajtam kívül leírta már ezt. Tényleg unalmas már, hogy egyes emberek napi kommentjeiben, minden alkalommal leírják, hogy "Mangala kell ide".
Megmondták nem hozzák, sok az ára és ennyi! A bizonyításról meg annyit, a VB-n Varane-Koscielny páros játszott, vagy Koscielny helyett Sakho az egyenes kiesésben. Na, kb. ennyit a "világsztárról".
Talán a francia szövetségi kapitány tudja, amit itt néhányan nem.
Mert aztán Marquinhos nem kerül sokba ugye, meg marhára bizonyította, hogy a Barcában a helye. Igaz ő végig játszotta a VB-t. Ja nem, még a brazil keretben sem volt benne. Na, akkor ennyit erről a "világsztárról".
Amennyire Marquinhos a reflektorfényben van a vezetésnél, annyira Mangala is lehetne. Semmivel nem rosszabb védő.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"