Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://twitter.com/FichajeGoleador/sta ... 85/photo/1" target="_blankpalesz77 írta:És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte?Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.![]()
Sose értettem, hogy egy ajánlattevésbe min kell gondolkozni napokig/hetekig. Ha akarjuk Cuadradot, akkor rakjunk le a Fio asztalára 35 milliót kezdetnek, aztán kezdődjenek a tárgyalások.. Augusztus van már, biztos 20-szor átbeszélték LE-vel, hogy kell-e vagy sem, nem értem ilyenkor még min kell rágódni. Remélem nem az lesz, hogy Zubiék addig töketlenkednek, amíg a MU pikk-pakk lezavarja a tárgyalásokat, aztán viszik, mi meg maradunk Alvessel..
És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte?Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.
Nem tudom, hogy be fog-e válni. De tény, hogy a klubja el akarja küldeni és azért szeretné, hogy a Barcaba menjen, hogy ne az angol riválist erősítse. Tehát itt lehet dönteni - ellentétben a reménytelen esetek eröltetésével.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140805/ ... 18360.html 12 milliot ajanlottunk Vermalenert nem rossz johet,cuadradoval egyutt.http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... en-3432305" target="_blank
Ugyanezt megerősíti a rac1 is. Hozzáteszik, hogy most Cuadrado leigazolására fókuszálnak. Felkészül: Vermaelen.Erxy írta:Na, a Cadena SER értesülése szerint végleg letettünk Marquinhos megszerzéséről, mivel a PSG nem hajlandó tárgyalni róla. Több ajánlatot nem teszünk érte.
Elvileg ma beszél(t) LE-vel, amúgy a legújabb hírek szerint az Interrel való összeboronálása kamu volt. Bízom benne, hogy távozik, és elhozzuk Cuadradot. Ő elméletileg minket preferálna, még annak ellenére is, hogy a MU-nál többet kapna, úgyhogy jó lenne, ha lépnénk is az ügyben. Már ha tényleg akarjuk..Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?
Liverpoolról meg Interről cikkeznek a pletykalapok, nem tudni, mekkora a valóságtartalma. Alves sztárgázsit kérne, már lassan közepesnek sem nevezhető teljesítményért...Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?
Arról lehet olvasni hogy Vermaelen-t inkább nekünk adná Wenger mint a vörösöknek.Mondjuk ezen nem is csodálkozom,nem szívesen erősíteni meg az egyik legnagyobb riválisát. A kérdés most az hogy ő hova szeretne igazolni. Ő a 2.játékos akiért velük kell megküzdenünk.Erxy írta:Na, a Cadena SER értesülése szerint végleg letettünk Marquinhos megszerzéséről, mivel a PSG nem hajlandó tárgyalni róla. Több ajánlatot nem teszünk érte.
HA hinni lehet a korábbi híreknek, akkor Marquinhos alternatívái a következők: Vertonghen, Agger, Vermaelen. Így, hogy lemondtunk a brazilról nem lepődnék meg, ha valamelyikük ügyében hamarosan előrelépés lenne..
Ha jól tudom "csak" elővásárlási jogunk van rájuk.La Pulga írta:Tudja valaki mi lett azzal 3 sráccal akiket bevontunk a Neymar üzletbe?
Rém gyenge mostanában Alves, de azért remélem, ezt nem szó szerint így fogja közölni vele.AndrisBarca írta:Luis Enrique vezetőedző hamarosan közli Dani Alvessel, hogy mehet, ahová akar.
Amennyiben tudnál prezentálni egy olyan idézetet tőlem, amiben én itt Marquinhost követelem vagy csak egyszer is leírom a nevét, hogy ide jöjjön, meghajolok előtted.Gali írta:Mert aztán Marquinhos nem kerül sokba ugye, meg marhára bizonyította, hogy a Barcában a helye. Igaz ő végig játszotta a VB-t. Ja nem, még a brazil keretben sem volt benne. Na, akkor ennyit erről a "világsztárról".
Amennyire Marquinhos a reflektorfényben van a vezetésnél, annyira Mangala is lehetne. Semmivel nem rosszabb védő.
Zubiékat ismerve, ez teljességgel kizárt. Még augusztus végén is a nem eladó Marquinhos lesz a fő célpont.Rivaldo11 írta:Szép álom Boateng. A vb-n tanári volt végig, elképzelhetetlennek tartom, hogy megváljon tőle Pep. Inkább valami reális lehetőség után kellene nézni, de nagyon gyorsan...
Mert aztán Marquinhos nem kerül sokba ugye, meg marhára bizonyította, hogy a Barcában a helye. Igaz ő végig játszotta a VB-t. Ja nem, még a brazil keretben sem volt benne. Na, akkor ennyit erről a "világsztárról".Alcantara írta:Végre valaki, aki rajtam kívül leírta már ezt. Tényleg unalmas már, hogy egyes emberek napi kommentjeiben, minden alkalommal leírják, hogy "Mangala kell ide".fanbarca írta:Kicsit már kezd elegem lenni ebből a Mangalazásból. Annyian kívánjátok ide, holott alig látta őt valaki is játszani.
Megmondták nem hozzák, sok az ára és ennyi! A bizonyításról meg annyit, a VB-n Varane-Koscielny páros játszott, vagy Koscielny helyett Sakho az egyenes kiesésben. Na, kb. ennyit a "világsztárról".
Talán a francia szövetségi kapitány tudja, amit itt néhányan nem.
Végre valaki, aki rajtam kívül leírta már ezt. Tényleg unalmas már, hogy egyes emberek napi kommentjeiben, minden alkalommal leírják, hogy "Mangala kell ide".fanbarca írta:Kicsit már kezd elegem lenni ebből a Mangalazásból. Annyian kívánjátok ide, holott alig látta őt valaki is játszani.