Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cuadrado csak is LE választottja lenne , gondolom taktikai szempontból.shutterisland írta:én nem tudom, egy abate vagy mondjuk piszczek esetében az lehetne a gond, hogy nem akarnak nálunk játszani ?
mert kizártnak tartom, hogy ha megpróbálnánk megvenni őket, akkor a milan vagy a dortmund ne bólintana rá egy olyan összegre (mondjuk 35-40 milla) amiről cuadrado esetében szó van.
ha figyelembe vesszük, hogy ezek a játékosok például amúgy is jobbhátvédek, nem jobb szélsők, mint a kolumbiai, akkor még jobb választásnak is tűnnének.
nem értem, miért futnak mindig a rossz szekér után.
Szuper. Remélem Zubiék ennek hallatára nem lépnek semmit majd, és megvárják, hogy mi lesz az ügyből..
Vagy Cuadrado jön, vagy senki, ebbe 99%-ig biztos vagyok.. Ha a kolumbiait nem tudjuk megszerezni, akkor jönni fog a nyilatkozat, hogy körbenéztünk a piacon, de megfelelő áron nem találtunk senkit, és a pénzes klubokkal nem tudjuk felvenni a versenyt. De mivel itt van Alves, ezért nincs is gáz..S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, keresünk-e másik jobbhátvédet. Egy Danilot megpróbálhatnánk, fele annyiba kerülne...
https://twitter.com/FichajeGoleador/sta ... 85/photo/1" target="_blankpalesz77 írta:És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte?Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.![]()
Sose értettem, hogy egy ajánlattevésbe min kell gondolkozni napokig/hetekig. Ha akarjuk Cuadradot, akkor rakjunk le a Fio asztalára 35 milliót kezdetnek, aztán kezdődjenek a tárgyalások.. Augusztus van már, biztos 20-szor átbeszélték LE-vel, hogy kell-e vagy sem, nem értem ilyenkor még min kell rágódni. Remélem nem az lesz, hogy Zubiék addig töketlenkednek, amíg a MU pikk-pakk lezavarja a tárgyalásokat, aztán viszik, mi meg maradunk Alvessel..
És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte?Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.
Nem tudom, hogy be fog-e válni. De tény, hogy a klubja el akarja küldeni és azért szeretné, hogy a Barcaba menjen, hogy ne az angol riválist erősítse. Tehát itt lehet dönteni - ellentétben a reménytelen esetek eröltetésével.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140805/ ... 18360.html 12 milliot ajanlottunk Vermalenert nem rossz johet,cuadradoval egyutt.http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... en-3432305" target="_blank
Ugyanezt megerősíti a rac1 is. Hozzáteszik, hogy most Cuadrado leigazolására fókuszálnak. Felkészül: Vermaelen.Erxy írta:Na, a Cadena SER értesülése szerint végleg letettünk Marquinhos megszerzéséről, mivel a PSG nem hajlandó tárgyalni róla. Több ajánlatot nem teszünk érte.
Elvileg ma beszél(t) LE-vel, amúgy a legújabb hírek szerint az Interrel való összeboronálása kamu volt. Bízom benne, hogy távozik, és elhozzuk Cuadradot. Ő elméletileg minket preferálna, még annak ellenére is, hogy a MU-nál többet kapna, úgyhogy jó lenne, ha lépnénk is az ügyben. Már ha tényleg akarjuk..Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?
Liverpoolról meg Interről cikkeznek a pletykalapok, nem tudni, mekkora a valóságtartalma. Alves sztárgázsit kérne, már lassan közepesnek sem nevezhető teljesítményért...Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?
Arról lehet olvasni hogy Vermaelen-t inkább nekünk adná Wenger mint a vörösöknek.Mondjuk ezen nem is csodálkozom,nem szívesen erősíteni meg az egyik legnagyobb riválisát. A kérdés most az hogy ő hova szeretne igazolni. Ő a 2.játékos akiért velük kell megküzdenünk.Erxy írta:Na, a Cadena SER értesülése szerint végleg letettünk Marquinhos megszerzéséről, mivel a PSG nem hajlandó tárgyalni róla. Több ajánlatot nem teszünk érte.
HA hinni lehet a korábbi híreknek, akkor Marquinhos alternatívái a következők: Vertonghen, Agger, Vermaelen. Így, hogy lemondtunk a brazilról nem lepődnék meg, ha valamelyikük ügyében hamarosan előrelépés lenne..
Ha jól tudom "csak" elővásárlási jogunk van rájuk.La Pulga írta:Tudja valaki mi lett azzal 3 sráccal akiket bevontunk a Neymar üzletbe?
Rém gyenge mostanában Alves, de azért remélem, ezt nem szó szerint így fogja közölni vele.AndrisBarca írta:Luis Enrique vezetőedző hamarosan közli Dani Alvessel, hogy mehet, ahová akar.
Amennyiben tudnál prezentálni egy olyan idézetet tőlem, amiben én itt Marquinhost követelem vagy csak egyszer is leírom a nevét, hogy ide jöjjön, meghajolok előtted.Gali írta:Mert aztán Marquinhos nem kerül sokba ugye, meg marhára bizonyította, hogy a Barcában a helye. Igaz ő végig játszotta a VB-t. Ja nem, még a brazil keretben sem volt benne. Na, akkor ennyit erről a "világsztárról".
Amennyire Marquinhos a reflektorfényben van a vezetésnél, annyira Mangala is lehetne. Semmivel nem rosszabb védő.