Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.06. 12:09:05

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk :lol:
Gondolom Suárez a padra jött...
nem, de jöhet sérülés, ujabb eltiltás bármi (lehet ezt sem törlik) 1-2 ember kiesik, és ua. a tré lesz mint tavaly.

alvest meg evidens h nem kuldte el, gondolom ő is "tisza lappal" indul mint mindenki. beívelésekre felkészülni....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.06. 11:53:48

visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk :lol:
Gondolom Suárez a padra jött...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.06. 11:39:35

messideco írta:Mekkora atom csapatunk lesz:
ter Stegen - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi,Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar

=D> =D> Gyúrjunk rá a 75%-os labdabirtoklásra. [-o<
igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.06. 11:20:39

S.Agüero írta:A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret. =D>
https://www.youtube.com/watch?v=9AajslFuPro :twisted:

Nem is mondok semmit inkább, ha tényleg így lesz, akkor csak gratulálni tudok Zubiéknak.. =D> Az lesz a legszebb, ha jövőre nem igazolhatunk, és Alves meg elmegy, mi meg maradunk Montoyával egyedül. Komolyan felhúzza az agyam, hogy már a VB előtt le lehetett volna zárni, ha nagyon akarjuk, de ha nem is, akkor amint megjött a nyaralásból rögtön küldhettük volna érte a csekket.. De nem, Zubiék még vártak, mert hát Alvessel dumcsizni kell egyet, meg még utána se lépnek semmit, mert 2 hónappal az átigazolási szezon kezdete után még elemezni kell a piacot.. Áááh, mindegy, hagyom is, komolyan felhúztam most magam ezeken a híreken - mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám.. :D

Közbe Van Gaal rövid nyilatkozatából egyértelműen kivehető, hogy kell nekik a kolumbiai. Byebye Cuadrado..
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.08.06. 11:03:43

ZBarca írta:
Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
Kép

Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Teljesen eletkeptelen ez a felallas. Ha Ini marad ki senki se szervez ha Alba a baloldal atjarohaz. Lusta vagyok sokat irni ezert egy regebbi hozzaszolasommal valaszolnek:
Ahogy telik az ido egyre inkabb azt erzem h 4-3-3 lesz ami tamadasnal 3-5-2 vedekezesnel pedig akar 5-3-2 is lehet. Ebben pedig a kulcs Mascherano. Sokan vizualisak ( en is) ugyh inkabb mutatom mint magyarazom (jelenlegi emberekkel)
Alap:
................................MAtS
Alves...........Pique.....................Mathieu........Alba
............................Mascherano
...................Rakitic
..........................................Iniesta
........................Messi
...............Suarez.................Neymar

Tamadasnal:

................................MAtS
..............Pique.........Mascherano.......Mathieu
...........................Rakitic
Alves...............................Iniesta..................Alba
.........................Messi
..................Suarez..................Neymar

Vedekezesnel az alap vagy ha nagyon meleg a szitu akkor 5-3-2.( ezt nem csinalom meg kulon a ket szelso visszazar es akkor meg is van)
Szerintem oriasi variacios lehetoseg van ebben. Mindig lehet az aktualis csapathoz igazodni. A jatekosaink pedig meglennenek hozza egy esetleges Marquinhos igazolassal ill ennel az Alves Cuadrado csere is ertelmet nyerne.Tolodassal mindenhol meglehet csinalni a haromszogeket es ennel azt se lehet felroni hogy nem lenne szele a csapatnak illetve nem lenne eleg offenziv vagy esetleg deffenziv.
messideco
Presidente del Barça

2014.08.06. 10:48:32

Mekkora atom csapatunk lesz:
ter Stegen - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi,Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar

=D> =D> Gyúrjunk rá a 75%-os labdabirtoklásra. [-o<
Kép
"And my heart will leave you never."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.06. 10:32:24

Feast4 írta:Ja egy kis off ha már védelem: http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/05 ... _merkozest" target="_blank

A két legidősebb játékosunk kimarad. Jó vétel volt mindenképp! Szép munka! =D>
Elővigyázatosságból a combsérülés miatt. Nem mindenki CR, hogy sérülten is játszik, aztán majd a portugál is megnézheti magát, ha a karrierjét vagy a lábát teszi ezzel tönkre...
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.06. 10:26:56

ZBarca írta:
Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
Kép

Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Én is valami ilyesmire gondoltam, csak kizártank tartom, hogy Ini kimaradna. Így Albának nem lesz viszont hely. Bartra helyet sajna Vermaelen lesz nagyon úgy fest. De ez a védelem megint harmat gyenge. Meg Rakitic nálam kicsit előrébb lenne egyfajta mélységi irányítóként. Nagyok kíváncsi leszek. A 4-3-3 egy vkpval Bussival látjuk, hogy már nem működik. valamin variálni kell.

Ja egy kis off ha már védelem: http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/05 ... _merkozest" target="_blank

A két legidősebb játékosunk kimarad. Jó vétel volt mindenképp! Szép munka! =D>
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.06. 10:18:23

ZBarca írta:Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Iniesta lesz a csk, mivel Xavi aligha lesz alapember, szóval neki mindenképp kell szerepelnie. Marad a 4-3-3 szerintem, csak másabb lesz a támadásoknál, Messi és Neymar majd középre húz, Cuadrado és Alba meg a szélekről adogatja a lasztit. Elől centerben meg Suarez.
Egyedül annyival leszünk előrébb, hogy Rakitic jobban kiveszi majd a részét a védekezésből, mint tette azt Xavi, ja meg a kolumbiai beadásai veszélyesek lehetnek. De félő, hogy a kontráknál gyenge pontnak számító Busquets kirobbanthatatlan marad majd... :cry:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.06. 10:13:04

Kép

Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.06. 09:57:46

S.Agüero írta:A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret. =D>
De jó lesz! :D #-o

Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni. De kíváncsi leszek ha mindenki meglesz, hogy áll fel.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.06. 02:56:01

A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret. =D>
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.06. 01:12:02

shutterisland írta:én nem tudom, egy abate vagy mondjuk piszczek esetében az lehetne a gond, hogy nem akarnak nálunk játszani ?
mert kizártnak tartom, hogy ha megpróbálnánk megvenni őket, akkor a milan vagy a dortmund ne bólintana rá egy olyan összegre (mondjuk 35-40 milla) amiről cuadrado esetében szó van.
ha figyelembe vesszük, hogy ezek a játékosok például amúgy is jobbhátvédek, nem jobb szélsők, mint a kolumbiai, akkor még jobb választásnak is tűnnének.

nem értem, miért futnak mindig a rossz szekér után.
Cuadrado csak is LE választottja lenne , gondolom taktikai szempontból.
Egészen biztos , hogy 3 védős rendszert akar játszatni , főleg , hogy jön Vermaelen (ha minden igaz) így nem lennének kevesen KH posztra. Máshova egész egyszerűen nem illene Cuadrado.
Igen egyszerűbb lenne Alves helyett egy pl. Zabaletat megvenni , de valószínűleg LE más célja van.
Láthattuk a Nice elleni meccsen is .
Meg szerintem a jobb szélső posztra jelenleg Cuadradonal ár/érték arányban jobbat nem fogunk találni.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.05. 23:56:25

A Cadena SER szerint azok után, hogy Marquinhos kikerült a képből két védő maradt a kalapban: Vermaelen és Vertonghen. Más opció nincs.

Ha hinni lehet a Sky Sportsnak, és valóban tettünk ajánlatot érte, akkor közülük Vermaelen élvez prioritást, amivel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim.
Mindenesetre jó lenne a lehető leghamarabb lezárni a védőigazolást, mondjuk még a héten. Aztán a nyár hátralévő részében teperhet Cuadradoért Zubi..
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.05. 23:46:12

én nem tudom, egy abate vagy mondjuk piszczek esetében az lehetne a gond, hogy nem akarnak nálunk játszani ?
mert kizártnak tartom, hogy ha megpróbálnánk megvenni őket, akkor a milan vagy a dortmund ne bólintana rá egy olyan összegre (mondjuk 35-40 milla) amiről cuadrado esetében szó van.
ha figyelembe vesszük, hogy ezek a játékosok például amúgy is jobbhátvédek, nem jobb szélsők, mint a kolumbiai, akkor még jobb választásnak is tűnnének.

nem értem, miért futnak mindig a rossz szekér után.
palesz77

2014.08.05. 23:33:23

Szuper. Remélem Zubiék ennek hallatára nem lépnek semmit majd, és megvárják, hogy mi lesz az ügyből.. :roll:
Ha ez igaz, akkor ezek után csak akkor jön, ha tényleg minden álma nálunk játszani. Mondjuk elméletileg minket preferálna kevesebb fizuért is, csak akkor lépnünk is kéne már..
S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, keresünk-e másik jobbhátvédet. Egy Danilot megpróbálhatnánk, fele annyiba kerülne...
Vagy Cuadrado jön, vagy senki, ebbe 99%-ig biztos vagyok.. Ha a kolumbiait nem tudjuk megszerezni, akkor jönni fog a nyilatkozat, hogy körbenéztünk a piacon, de megfelelő áron nem találtunk senkit, és a pénzes klubokkal nem tudjuk felvenni a versenyt. De mivel itt van Alves, ezért nincs is gáz..
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.05. 23:22:49

Kíváncsi leszek, keresünk-e másik jobbhátvédet. Egy Danilot megpróbálhatnánk, fele annyiba kerülne...
frost86
Jugador del Barça

2014.08.05. 23:04:15

palesz77 írta:
Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.
És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte? :roll:

Sose értettem, hogy egy ajánlattevésbe min kell gondolkozni napokig/hetekig. Ha akarjuk Cuadradot, akkor rakjunk le a Fio asztalára 35 milliót kezdetnek, aztán kezdődjenek a tárgyalások.. Augusztus van már, biztos 20-szor átbeszélték LE-vel, hogy kell-e vagy sem, nem értem ilyenkor még min kell rágódni. Remélem nem az lesz, hogy Zubiék addig töketlenkednek, amíg a MU pikk-pakk lezavarja a tárgyalásokat, aztán viszik, mi meg maradunk Alvessel..
https://twitter.com/FichajeGoleador/sta ... 85/photo/1" target="_blank
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
palesz77

2014.08.05. 21:53:26

Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.
És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte? :roll:

Sose értettem, hogy egy ajánlattevésbe min kell gondolkozni napokig/hetekig. Ha akarjuk Cuadradot, akkor rakjunk le a Fio asztalára 35 milliót kezdetnek, aztán kezdődjenek a tárgyalások.. Augusztus van már, biztos 20-szor átbeszélték LE-vel, hogy kell-e vagy sem, nem értem ilyenkor még min kell rágódni. Remélem nem az lesz, hogy Zubiék addig töketlenkednek, amíg a MU pikk-pakk lezavarja a tárgyalásokat, aztán viszik, mi meg maradunk Alvessel..
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.05. 20:55:49

kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140805/ ... 18360.html 12 milliot ajanlottunk Vermalenert nem rossz johet,cuadradoval egyutt.http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... en-3432305" target="_blank
Nem tudom, hogy be fog-e válni. De tény, hogy a klubja el akarja küldeni és azért szeretné, hogy a Barcaba menjen, hogy ne az angol riválist erősítse. Tehát itt lehet dönteni - ellentétben a reménytelen esetek eröltetésével.
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.08.05. 20:45:42

http://www.mundodeportivo.com/20140805/ ... 18360.html" target="_blank 12 milliot ajanlottunk Vermalenert nem rossz johet,cuadradoval egyutt.http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... en-3432305" target="_blank
Barca Barca Baaarca
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.05. 20:41:05

Erxy írta:Na, a Cadena SER értesülése szerint végleg letettünk Marquinhos megszerzéséről, mivel a PSG nem hajlandó tárgyalni róla. Több ajánlatot nem teszünk érte.
Ugyanezt megerősíti a rac1 is. Hozzáteszik, hogy most Cuadrado leigazolására fókuszálnak. Felkészül: Vermaelen.
Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.
Kép
MR. TROMORT777

2014.08.05. 19:04:23

Én valamiért adnék még egy szezont Afellay-nak, de így, hogy Xavi is marad tényleg nincs esélye játszania akár egy keveset is.

(Off: Henry szerződése most fog lejárni és nem feltétlen fog hosszabbítani, legalábbis eddig kérdéses. Amúgy meg hatalmas nagy tanár az MLS-ben, kár, hogy már nem láthatjuk Európában. )
palesz77

2014.08.05. 18:33:24

Afellay nincs a Napoli elleni keretben sem elméletileg, lehet, hogy a Besiktasba igazol.

Ronaldinho pedig sanszos, hogy Henry csapattársa lesz a New York Red Bullsnál. Lassan érdemes lesz MLS-t is nézni.. :D
Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?
Elvileg ma beszél(t) LE-vel, amúgy a legújabb hírek szerint az Interrel való összeboronálása kamu volt. Bízom benne, hogy távozik, és elhozzuk Cuadradot. Ő elméletileg minket preferálna, még annak ellenére is, hogy a MU-nál többet kapna, úgyhogy jó lenne, ha lépnénk is az ügyben. Már ha tényleg akarjuk..
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.05. 18:32:45

Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?
Elvileg megy, legalábbis remélem.
Válasz küldése