Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem, de jöhet sérülés, ujabb eltiltás bármi (lehet ezt sem törlik) 1-2 ember kiesik, és ua. a tré lesz mint tavaly.Barcaman1993 írta:Gondolom Suárez a padra jött...visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk
Gondolom Suárez a padra jött...visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk
igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunkmessideco írta:Mekkora atom csapatunk lesz:
ter Stegen - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi,Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
![]()
Gyúrjunk rá a 75%-os labdabirtoklásra.
https://www.youtube.com/watch?v=9AajslFuProS.Agüero írta:A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret.
Teljesen eletkeptelen ez a felallas. Ha Ini marad ki senki se szervez ha Alba a baloldal atjarohaz. Lusta vagyok sokat irni ezert egy regebbi hozzaszolasommal valaszolnek:ZBarca írta:Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Elővigyázatosságból a combsérülés miatt. Nem mindenki CR, hogy sérülten is játszik, aztán majd a portugál is megnézheti magát, ha a karrierjét vagy a lábát teszi ezzel tönkre...Feast4 írta:Ja egy kis off ha már védelem: http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/05 ... _merkozest" target="_blank
A két legidősebb játékosunk kimarad. Jó vétel volt mindenképp! Szép munka!
Én is valami ilyesmire gondoltam, csak kizártank tartom, hogy Ini kimaradna. Így Albának nem lesz viszont hely. Bartra helyet sajna Vermaelen lesz nagyon úgy fest. De ez a védelem megint harmat gyenge. Meg Rakitic nálam kicsit előrébb lenne egyfajta mélységi irányítóként. Nagyok kíváncsi leszek. A 4-3-3 egy vkpval Bussival látjuk, hogy már nem működik. valamin variálni kell.ZBarca írta:Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Iniesta lesz a csk, mivel Xavi aligha lesz alapember, szóval neki mindenképp kell szerepelnie. Marad a 4-3-3 szerintem, csak másabb lesz a támadásoknál, Messi és Neymar majd középre húz, Cuadrado és Alba meg a szélekről adogatja a lasztit. Elől centerben meg Suarez.ZBarca írta:Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
De jó lesz!S.Agüero írta:A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret.
Cuadrado csak is LE választottja lenne , gondolom taktikai szempontból.shutterisland írta:én nem tudom, egy abate vagy mondjuk piszczek esetében az lehetne a gond, hogy nem akarnak nálunk játszani ?
mert kizártnak tartom, hogy ha megpróbálnánk megvenni őket, akkor a milan vagy a dortmund ne bólintana rá egy olyan összegre (mondjuk 35-40 milla) amiről cuadrado esetében szó van.
ha figyelembe vesszük, hogy ezek a játékosok például amúgy is jobbhátvédek, nem jobb szélsők, mint a kolumbiai, akkor még jobb választásnak is tűnnének.
nem értem, miért futnak mindig a rossz szekér után.
Szuper. Remélem Zubiék ennek hallatára nem lépnek semmit majd, és megvárják, hogy mi lesz az ügyből..
Vagy Cuadrado jön, vagy senki, ebbe 99%-ig biztos vagyok.. Ha a kolumbiait nem tudjuk megszerezni, akkor jönni fog a nyilatkozat, hogy körbenéztünk a piacon, de megfelelő áron nem találtunk senkit, és a pénzes klubokkal nem tudjuk felvenni a versenyt. De mivel itt van Alves, ezért nincs is gáz..S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, keresünk-e másik jobbhátvédet. Egy Danilot megpróbálhatnánk, fele annyiba kerülne...
https://twitter.com/FichajeGoleador/sta ... 85/photo/1" target="_blankpalesz77 írta:És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte?Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.![]()
Sose értettem, hogy egy ajánlattevésbe min kell gondolkozni napokig/hetekig. Ha akarjuk Cuadradot, akkor rakjunk le a Fio asztalára 35 milliót kezdetnek, aztán kezdődjenek a tárgyalások.. Augusztus van már, biztos 20-szor átbeszélték LE-vel, hogy kell-e vagy sem, nem értem ilyenkor még min kell rágódni. Remélem nem az lesz, hogy Zubiék addig töketlenkednek, amíg a MU pikk-pakk lezavarja a tárgyalásokat, aztán viszik, mi meg maradunk Alvessel..
És mi még gondolkozunk azon, hogy hamarosan majd ajánlatot tegyünk érte?Erxy írta:Cuadradoért a Manchester Uniteddel kell versenyeznünk, egyelőre úgy néz ki, hogy ők vannak lépéselőnyben. A játékosnak magasabb fizut kínálnak és az olasz ügyekre rálátó Gianluca di Marzio szerint hamarosan ajánlatot is tesznek érte.
Nem tudom, hogy be fog-e válni. De tény, hogy a klubja el akarja küldeni és azért szeretné, hogy a Barcaba menjen, hogy ne az angol riválist erősítse. Tehát itt lehet dönteni - ellentétben a reménytelen esetek eröltetésével.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140805/ ... 18360.html 12 milliot ajanlottunk Vermalenert nem rossz johet,cuadradoval egyutt.http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... en-3432305" target="_blank
Ugyanezt megerősíti a rac1 is. Hozzáteszik, hogy most Cuadrado leigazolására fókuszálnak. Felkészül: Vermaelen.Erxy írta:Na, a Cadena SER értesülése szerint végleg letettünk Marquinhos megszerzéséről, mivel a PSG nem hajlandó tárgyalni róla. Több ajánlatot nem teszünk érte.
Elvileg ma beszél(t) LE-vel, amúgy a legújabb hírek szerint az Interrel való összeboronálása kamu volt. Bízom benne, hogy távozik, és elhozzuk Cuadradot. Ő elméletileg minket preferálna, még annak ellenére is, hogy a MU-nál többet kapna, úgyhogy jó lenne, ha lépnénk is az ügyben. Már ha tényleg akarjuk..Kubla9 írta:Alvesről van esetleg valami hír? Megy vagy marad?