Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta: Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga?Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
Gondolom spanyolul nyilatkozott, szóval az angol fordítás nem tuti. Lehet az oldal készítői spanyolról fordítottakpalesz77 írta:Luis Enrique: "Alves? He's a player from our squad, and a good one too. I'm delighted he's at Barça. We didn't talk about his future." (Gali hsz-éből az Alves topicban)
Azért így kicsit másképp hangzik a dolog szerintem. Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy Cuadradot akarja, de ha esetleg nem jön össze, akkor jó lesz Alves is.
Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga?Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
Pool fan haverom a következőképp jellemezte szó szerint idézem: "Nagyon jó, nagyon ügyes elég, gyors tanári de valaki ránéz egy félévre lesérül utána másfél évig formán kívül van, aztán mire elkezd menni neki, valaki megint ránéz és újra lesérül minimum egy fél évre, így sose lesz kezdőbe való sehol sem."messideco írta: Esetleg a liverpoolos haveroktól érdeklődöm Agger felől, kíváncsi vagyok, hogy ők milyennek látják.
Luis Enrique: "Alves? He's a player from our squad, and a good one too. I'm delighted he's at Barça. We didn't talk about his future." (Gali hsz-éből az Alves topicban)mess2009 írta:na, LE megmondta a frankót! Alvesnek örül.....nem tudom miről ment itt a diskurzus két hónapig?!
Épp erről akartam linkelni, hogy távozását kérte, és a lapok szerint mi lehetünk a befutók - habár elméletileg ő már kiesett a pikszisünkből..bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ne-2355239
Neki jobban örülnék, mint Vermaelennek. De egyelőre csak pletyó.
Pont most olvastam végig és gondoltam be linkelem ,de most már mindegy.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ne-2355239
Neki jobban örülnék, mint Vermaelennek. De egyelőre csak pletyó.
Barcelona officials travelled to London yesterday trying to close a deal on Arsenal centre back Thomas Vermaelen. Man Utd also pushing. [md]palesz77 írta:A kommentátor említette, hogy nemes vezetőink ma este ülnek/ültek le tárgyalni a Fio elnökével Cuadradoról.. Tud erről valaki valamit? Vajon igaz a hír?
Engem speciel nagyon boldoggá tenne a dolog..
és itt aztán lehetne variálni is. ugye alapból alves helyett cuadrado.Aaron3991 írta:Alap:
................................MAtS
Alves...........Pique.....................Mathieu........Alba
............................Mascherano
...................Rakitic
..........................................Iniesta
........................Messi
...............Suarez.................Neymar
Tamadasnal:
..............Pique.........Mascherano.......Mathieu
...........................Rakitic
Alves...............................Iniesta..................Alba
.........................Messi
..................Suarez..................Neymar
Vermaelenben én is biztos vagyok, de remélem itt valamit jól megéreztek a fogadók, és tényleg nálunk köt ki végül.Gali írta:Megnéztem a másik lehetséges igazolásunk, Cuadrado esélyeit is.
Itt is jobban áll a Barca, mint a United, bár lényegesen szorosabb a verseny.
Amennyiben a Barca lesz a befutó 2,25-ös, ha a MU 3 szoros nyeremény illeti a fogadót.
A Bildtől származik az infot, a sport365 közölte le.. Hát mit ne mondjak, nem kezelném kész tényként na..roby122 írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... eust,74702
Ha ez igaz , már pedig valószínűsíthető , akkor mindenképpen kell kötni vele egy előszerződést!
Teljesen egyetértek. Néhány játékosnak még lenne is megfelelő helyettese (ld. Masch és Busi). A gond inkább ott lesz ahol nincs a cserepadon hasonló kaliberű játékos az adott posztra.Aaron3991 írta:ZBarca írta:Feast4 írta: Alap:
Alves...........Pique.....................Mathieu........Alba
............................Mascherano
...................Rakitic
..........................................Iniesta
........................Messi
...............Suarez.................Neymar
Tamadasnal:
..............Pique.........Mascherano.......Mathieu
...........................Rakitic
Alves...............................Iniesta..................Alba
.........................Messi
..................Suarez..................Neymar
Barcaman1993 írta:Gondolom Suárez a padra jött...visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk
nem, de jöhet sérülés, ujabb eltiltás bármi (lehet ezt sem törlik) 1-2 ember kiesik, és ua. a tré lesz mint tavaly.Barcaman1993 írta:Gondolom Suárez a padra jött...visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk
Gondolom Suárez a padra jött...visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk
igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunkmessideco írta:Mekkora atom csapatunk lesz:
ter Stegen - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi,Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
![]()
Gyúrjunk rá a 75%-os labdabirtoklásra.
https://www.youtube.com/watch?v=9AajslFuProS.Agüero írta:A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret.
Teljesen eletkeptelen ez a felallas. Ha Ini marad ki senki se szervez ha Alba a baloldal atjarohaz. Lusta vagyok sokat irni ezert egy regebbi hozzaszolasommal valaszolnek:ZBarca írta:Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Elővigyázatosságból a combsérülés miatt. Nem mindenki CR, hogy sérülten is játszik, aztán majd a portugál is megnézheti magát, ha a karrierjét vagy a lábát teszi ezzel tönkre...Feast4 írta:Ja egy kis off ha már védelem: http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/05 ... _merkozest" target="_blank
A két legidősebb játékosunk kimarad. Jó vétel volt mindenképp! Szép munka!