Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.07. 12:39:52

palesz77 írta: Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga? :mrgreen: Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?

Többször leírtam már Agger kapcsán, de akkor újra. :wink:

Azzal kezdem, hogy az állítólagos Pool fan ahonnan az egyik "tuti" infó származik, kicsit meg van tévedve vagy szökő évente követi a Pool meccseit.
Egyrészt valóban sérülés érte az utóbbi szezonban, de az, hogy másfél év kell a formába lendüléshez stb.. talán inkább nem minősíteném, ki-ki döntse el az infó komolyságát maga szerint.

Nagyon jó játékos volt sokáig a Poolban, az egyik vezér a védelmeben, abszolút magabiztos, fejjel tökéletes a PL-ben.
Az utóbbi egy-másfél évben a formája kezd hullámzó, ill. gyengébb lenni, pedig a Pool éppen most ebben az időszakban kezdett erősödni.

Tavaszra kikerült az alapcsapatból, egyrészt sérülés, másrészt az ingadozó formája miatt. Sokat lemond, hogy az a Sakho szorította ki, akinek a PL-ben hajmeresztő hibái vannak sokszor.
Az önbizalmának nyilván nem tett jót ez a csere sem.

A védelem vezére a Poolban már régóta Skrtel. Mivel ő szlovák nemzetiségű, nem annyira felkapott, futtatott gyerek. Én neki örültem volna a legjobban, Piqué és az összes többi felköthette volna a gatyát, ha versenyezni kívánt volna vele.

Egy szó mint száz,Agger kifelé megy, formája enyhén szólva is lefelé ível. Abszolút nem mondható gyorsnak, de nem is lassú. Én nem lennék nyugodt, ha őt hoznák, szerintem Matyi sokkal jobb játékos nála. Két évvel ezelőtt össze sem hasonlítottam volna kettőjüket, annyira Agger javára billent volna a mérleg nyelve, de mostanra ez megváltozott.

Nehéz okosnak lenni előre, ha hozzák nem tudom mennyit fog játszani, szerintem lutri őt idehozni. Vermaalent nem szoktam nézni, bár őt nem is látnám már két éve nagyon, ahogy olvasom, ebben nem tudnék véleményt formálni objektíven.

Persze az is lehet, hogy LE csodát tesz vele és megtáltosodik a kezei alatt újra Agger. :lol:
Utóbbiban hiszek a legkevésbé.
krisztiantobias
Barça B

2014.08.07. 12:23:06

palesz77 írta:Luis Enrique: "Alves? He's a player from our squad, and a good one too. I'm delighted he's at Barça. We didn't talk about his future." (Gali hsz-éből az Alves topicban)

Azért így kicsit másképp hangzik a dolog szerintem. Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy Cuadradot akarja, de ha esetleg nem jön össze, akkor jó lesz Alves is.

Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga? :mrgreen: Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
Gondolom spanyolul nyilatkozott, szóval az angol fordítás nem tuti. Lehet az oldal készítői spanyolról fordítottak
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.07. 12:19:49

messideco írta: Esetleg a liverpoolos haveroktól érdeklődöm Agger felől, kíváncsi vagyok, hogy ők milyennek látják.
Pool fan haverom a következőképp jellemezte szó szerint idézem: "Nagyon jó, nagyon ügyes elég, gyors tanári de valaki ránéz egy félévre lesérül utána másfél évig formán kívül van, aztán mire elkezd menni neki, valaki megint ránéz és újra lesérül minimum egy fél évre, így sose lesz kezdőbe való sehol sem."
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.07. 11:29:32

mess2009 írta:na, LE megmondta a frankót! Alvesnek örül.....nem tudom miről ment itt a diskurzus két hónapig :) ?!
Luis Enrique: "Alves? He's a player from our squad, and a good one too. I'm delighted he's at Barça. We didn't talk about his future." (Gali hsz-éből az Alves topicban)

Azért így kicsit másképp hangzik a dolog szerintem. Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy Cuadradot akarja, de ha esetleg nem jön össze, akkor jó lesz Alves is.

Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga? :mrgreen: Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.07. 11:13:39

na, LE megmondta a frankót! Alvesnek örül.....nem tudom miről ment itt a diskurzus két hónapig :) ?!
messideco
Presidente del Barça

2014.08.07. 10:52:07

Agger vagy Vermaelen jönni fog, úgy érzem :) Mindkettő jó védő, bár nem Hummels-kategória.

A Vermaelen-Piqué páros szerintem alapból ugrik, mindkét játékos előszeretettel tör előre az ellenfél térfelére, ez még sok gondot okozhat majd.

Esetleg a liverpoolos haveroktól érdeklődöm Agger felől, kíváncsi vagyok, hogy ők milyennek látják.

Van fény az alagút végén :D
Kép
"And my heart will leave you never."
palesz77

2014.08.07. 10:40:42

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ne-2355239

Neki jobban örülnék, mint Vermaelennek. De egyelőre csak pletyó.
Épp erről akartam linkelni, hogy távozását kérte, és a lapok szerint mi lehetünk a befutók - habár elméletileg ő már kiesett a pikszisünkből..
Agger milyen gyors? Azt tudom, hogy ő is 29 éves már, és folyton sérült, de ő is Pique gyorsaságú védő?
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.08.07. 10:33:15

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ne-2355239

Pont most olvastam végig és gondoltam be linkelem ,de most már mindegy. :mrgreen:
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.07. 10:23:44

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ne-2355239" target="_blank

Gali
Capitá del Barça

2014.08.07. 09:42:30

palesz77 írta:A kommentátor említette, hogy nemes vezetőink ma este ülnek/ültek le tárgyalni a Fio elnökével Cuadradoról.. Tud erről valaki valamit? Vajon igaz a hír?
Engem speciel nagyon boldoggá tenne a dolog.. :D
Barcelona officials travelled to London yesterday trying to close a deal on Arsenal centre back Thomas Vermaelen. Man Utd also pushing. [md]
Ment egy küldöttség tárgyalni, csak nem Firenzébe (Della Valle házon kívül van), hanem Londonba. Bár lehet, hogy már elkéstek ezzel az utazással, ugyanis a Sky Sports információja szerint, a MU kész 19M eurót ajánlani Vermaelenért és a védő is a Unitedet preferálja. Most már az oddsok terén is a MU van a poleban.
Majd jön Agger és ezzel meg van oldva a védelem megújítása.

Ami meg Cuadradot illeti, állítólag pénteken fog tárgyalni az elnökkel, utána valószínűleg okosabbak leszünk.
Cuadrado is expected to meet with Fiorentina president Della Valle on Friday to discuss future. Barcelona among interested clubs. [via md]

Tehát most két fronton megy a Barca-MU párviadal.
A Sky Bet szerint jelenleg az állás 1:1.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
palesz77

2014.08.06. 23:09:58

A kommentátor említette, hogy nemes vezetőink ma este ülnek/ültek le tárgyalni a Fio elnökével Cuadradoról.. Tud erről valaki valamit? Vajon igaz a hír?
Engem speciel nagyon boldoggá tenne a dolog.. :D
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.06. 18:46:34

én tökre reménykedek benne, hogy azért vermaelen lesz a negyedik védőnk, mert cuadradora fordítjuk a maradék pénzt. mert mióta már nem verminátor, azóta bartrában jobban bíznék, mint benne.

ami a mu mellett szólhat, náluk tuti a posztja a kolumbiainak (kőbe vésett 352), tökéletesen illene oda. és elvileg többet is fizetnének neki.

ami mellettünk az a bl, spanyol ajkú csapat és az utóbbi években azért sokkal jobb csapat voltunk.

a felállás vele meg egyértelműen az Aaron3991 féle csapat lenne, más nem nagyon működhetne. és így tényleg középcsatár félét játszhatna suarez és neymar is, nem kint a szélen, mert azt cuadrado és alba simán megoldja. ezt nyomtuk a nice ellen is az első félidőben.
Aaron3991 írta:Alap:
................................MAtS
Alves...........Pique.....................Mathieu........Alba
............................Mascherano
...................Rakitic
..........................................Iniesta
........................Messi
...............Suarez.................Neymar

Tamadasnal:
..............Pique.........Mascherano.......Mathieu
...........................Rakitic
Alves...............................Iniesta..................Alba
.........................Messi
..................Suarez..................Neymar
és itt aztán lehetne variálni is. ugye alapból alves helyett cuadrado.
piqué cseréje bartra, de nyugodtan kezdhetne helyette is. és ugyanez érvényes mascherano - busquets, mathieu - vermaelen, alba - adriano, rakitic - xavi párosokra is. ha meg elől nincs valaki, akkor messi feljebb lép, helyére iniesta mögötte meg busquets - xavi, vagy akár rafinha is. szerintem nagyon jó kis keret lenne, sok lehetőséggel benne.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2014.08.06. 17:53:17

Gali írta:Megnéztem a másik lehetséges igazolásunk, Cuadrado esélyeit is.
Itt is jobban áll a Barca, mint a United, bár lényegesen szorosabb a verseny.
Amennyiben a Barca lesz a befutó 2,25-ös, ha a MU 3 szoros nyeremény illeti a fogadót.
Vermaelenben én is biztos vagyok, de remélem itt valamit jól megéreztek a fogadók, és tényleg nálunk köt ki végül. [-o< Eszerint a Fio elnöke azt nyilatkozta, hogy a Barca és a MU nyomása miatt nehéz lesz meggyőzni Cuadradot a maradásról. Remélem Zubiék csak az idegeimmel játszanak, és titkolják az újságírók elől, hogy jól haladnak a tárgyalások..
Gali
Capitá del Barça

2014.08.06. 17:42:25

Egy kis játék a számokkal.
A Sky Bet szinte biztosra veszi, hogy Vermaelen a Barca játékosa lesz, ugyanis az odds rendkívül alacsony, 1 fontra 1,36 fontot fizetnek. Ugyanez a szorzó, hogy a védő a MU játékosa lesz 3 szoros, azaz 1 fontra 3 fontot kap a fogadó.

Megnéztem a másik lehetséges igazolásunk, Cuadrado esélyeit is.
Itt is jobban áll a Barca, mint a United, bár lényegesen szorosabb a verseny.
Amennyiben a Barca lesz a befutó 2,25-ös, ha a MU 3 szoros nyeremény illeti a fogadót.

Végül egy meglepetés.
Hummels esetében is a Barca a favorit 2 szeres szorzóval, míg a United a második, az odds 2,50.
Nem tudom milyen indok alapján tartják a Barcát a legesélyesebbnek, mert az utóbbi hetek hírei alapján Hummels leigazolására semmi esélyt nem látok.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
palesz77

2014.08.06. 17:30:27

roby122 írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... eust,74702

Ha ez igaz , már pedig valószínűsíthető , akkor mindenképpen kell kötni vele egy előszerződést!
A Bildtől származik az infot, a sport365 közölte le.. Hát mit ne mondjak, nem kezelném kész tényként na.. :mrgreen: Eddig amúgy 35 millió volt az az ár. :roll:
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.06. 17:19:59

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... eust,74702" target="_blank

Ha ez igaz , már pedig valószínűsíthető , akkor mindenképpen kell kötni vele egy előszerződést!
Res
Jugador d'estrella

2014.08.06. 17:00:27

Aaron3991 írta:
ZBarca írta:
Feast4 írta: Alap:

Tamadasnal:

Teljesen egyetértek. Néhány játékosnak még lenne is megfelelő helyettese (ld. Masch és Busi). A gond inkább ott lesz ahol nincs a cserepadon hasonló kaliberű játékos az adott posztra.
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.06. 13:35:32

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk :lol:
Gondolom Suárez a padra jött...

Ennél a hihetetlen domináló hozzáértésnél még ez sem lepne meg! :-"
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.06. 12:09:05

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk :lol:
nem, de jöhet sérülés, ujabb eltiltás bármi (lehet ezt sem törlik) 1-2 ember kiesik, és ua. a tré lesz mint tavaly.

alvest meg evidens h nem kuldte el, gondolom ő is "tisza lappal" indul mint mindenki. beívelésekre felkészülni....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.06. 11:53:48

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.06. 11:39:35

messideco írta:Mekkora atom csapatunk lesz:
ter Stegen - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi,Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar

=D> =D> Gyúrjunk rá a 75%-os labdabirtoklásra. [-o<
igen, amugy simán lehet h jövőre is ez lesz a fő csapatunk :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2014.08.06. 11:20:39

S.Agüero írta:A SPORT szerint Alves marad, Vermaelen jön, és kész a keret. =D>
https://www.youtube.com/watch?v=9AajslFuPro :twisted:

Nem is mondok semmit inkább, ha tényleg így lesz, akkor csak gratulálni tudok Zubiéknak.. =D> Az lesz a legszebb, ha jövőre nem igazolhatunk, és Alves meg elmegy, mi meg maradunk Montoyával egyedül. Komolyan felhúzza az agyam, hogy már a VB előtt le lehetett volna zárni, ha nagyon akarjuk, de ha nem is, akkor amint megjött a nyaralásból rögtön küldhettük volna érte a csekket.. De nem, Zubiék még vártak, mert hát Alvessel dumcsizni kell egyet, meg még utána se lépnek semmit, mert 2 hónappal az átigazolási szezon kezdete után még elemezni kell a piacot.. Áááh, mindegy, hagyom is, komolyan felhúztam most magam ezeken a híreken - mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám.. :D

Közbe Van Gaal rövid nyilatkozatából egyértelműen kivehető, hogy kell nekik a kolumbiai. Byebye Cuadrado..
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.08.06. 11:03:43

ZBarca írta:
Feast4 írta:Amúgy egyre inkább azt hiszem, hogy 3 védős két vkp-s rendszert akar játszatni.
Kép

Én ezt így tudnám elképzelni. Ezzel csak az a baj, hogy Ininek nem lenne meg a biztos helye és nem biztos, hogy beválna Rakitic vkp-ként (már ha ott játszana).
Teljesen eletkeptelen ez a felallas. Ha Ini marad ki senki se szervez ha Alba a baloldal atjarohaz. Lusta vagyok sokat irni ezert egy regebbi hozzaszolasommal valaszolnek:
Ahogy telik az ido egyre inkabb azt erzem h 4-3-3 lesz ami tamadasnal 3-5-2 vedekezesnel pedig akar 5-3-2 is lehet. Ebben pedig a kulcs Mascherano. Sokan vizualisak ( en is) ugyh inkabb mutatom mint magyarazom (jelenlegi emberekkel)
Alap:

Tamadasnal:

Vedekezesnel az alap vagy ha nagyon meleg a szitu akkor 5-3-2.( ezt nem csinalom meg kulon a ket szelso visszazar es akkor meg is van)
Szerintem oriasi variacios lehetoseg van ebben. Mindig lehet az aktualis csapathoz igazodni. A jatekosaink pedig meglennenek hozza egy esetleges Marquinhos igazolassal ill ennel az Alves Cuadrado csere is ertelmet nyerne.Tolodassal mindenhol meglehet csinalni a haromszogeket es ennel azt se lehet felroni hogy nem lenne szele a csapatnak illetve nem lenne eleg offenziv vagy esetleg deffenziv.
messideco
Presidente del Barça

2014.08.06. 10:48:32

Mekkora atom csapatunk lesz:
ter Stegen - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi,Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar

=D> =D> Gyúrjunk rá a 75%-os labdabirtoklásra. [-o<
Kép
"And my heart will leave you never."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.06. 10:32:24

Feast4 írta:Ja egy kis off ha már védelem: http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/05 ... _merkozest" target="_blank

A két legidősebb játékosunk kimarad. Jó vétel volt mindenképp! Szép munka! =D>
Elővigyázatosságból a combsérülés miatt. Nem mindenki CR, hogy sérülten is játszik, aztán majd a portugál is megnézheti magát, ha a karrierjét vagy a lábát teszi ezzel tönkre...
Válasz küldése