Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez meg olyan hozzáállás, mint az "adjuk el Piquet, és vegyük meg XY-t". Bele kell törődni, hogy itt lesz(nek) jövőre, és azért 8 középpályás 3 posztra elég fölösleges lenne.. Csak Rafinhaék elől venné el a perceket Song, úgyhogy jobb ha megy.La Pulga írta:Inkább ő, mint Oldalpassz Roberto
Mondjuk szerintem jelzés értékű volt a mostani meccsen is, hogy LE Bartrát tovább hagyta játszani, mint Piquet, egyelőre nekem úgy tűnik, hogy tényleg a teljesítmény számít elsősorban Luchonál.. Nem csodálkoznék, ha a kezdeti bénázások után - már ha lesz ilyenvisca el barca írta:a masodik dologhoz meg annyit, ha bárki is azt hiszi, hogy majd piqué ki fog maradni néz majd nagyokat... őt sajnálom legjobban h nem adtuk el...
nézőpont kérdése. mu akarta, akkor rossz nem lehet, viszont wenger egy nokedli smallingért akarta becserélni...B. Tamás írta:Én sem láttam Vermaelent sokat játszani, de ha Van Gaal le akarta igazolni, akkor nem fogtunk mellé a képességeit illetően. Az persze más kérdés, hogy ezt ki is hozza-e majd Barcelonában.
Versenyhelyzet lesz a védelem tengelyében, amire évek óta nem volt példa. Véget ér a nyaralás Piqué számára.
Szerinted őt meg kellene tartani? Abban meg a vezetőség a ludas.Gali írta:Legalábbis a Milannak.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... an-3438473 Még egy jó hír.
A deal on the loan of Barcelona midfielder Alex Song (26) to Italian club AC Milan is close. One-year loan plus buy option in 2015. [sport]
Na, megint egy kölcsön. Jövőre meg kapunk érte egy kis borravalót. A Milannal üzletet kötni felér egy öngyilkossággal.
Akkor kész a csapat?
Legalábbis a Milannak.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... an-3438473 Még egy jó hír.
EuroBarca twitter szerint 1 évre kölcsönbe menne, utána pedig opciós joga lenne a Milannak rá.. Hogy ez miért nem lep meg..?La Pulga írta:Ja, csak a Milan annyira le van égve, hogy biztosan nem fog érte normális árat fizetni
Ja, csak a Milan annyira le van égve, hogy biztosan nem fog érte normális árat fizetniKubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... an-3438473 Még egy jó hír.
Sikerült a 12 milliót lealkudnunk 19-re
visca el barca írta:te kis pénzügyi igazgatósztem a fejeseken kivul senki nem tudja mennyi lovetta maradt...
Igazából annyi hülyeséget közölnek le, hogy a nagy számok törvénye alapján néhánynak be kell jönnie..Gali írta:Nem tudom honnan veszik az infót, de úgy tűnik a füles Vermaelen leigazolását illetően bejött.
Persze, ezt értem, de ha ők leigazolják Benatiat, Cuadradot meg elhappolják adott esetben az orrunk elől, akkor szerintem bőven jobban jönnek ki a "háborúból", mint mi - meg mint akkor, ha Vermaelent leigazolták volna..Kubla9 írta:Azért érdekes hogy ők is pont ugyanazokra a játékosokra utaznak mint mi,ezt a csatát akkor is mi nyertük,és a Cuadrado is hozzánk igazol akkor azt is bukták.Akkor ki is szívott nagyobbat???
Azért érdekes hogy ők is pont ugyanazokra a játékosokra utaznak mint mi,ezt a csatát akkor is mi nyertük,és a Cuadrado is hozzánk igazol akkor azt is bukták.Akkor ki is szívott nagyobbat???palesz77 írta:Hát, nem tudom ez mekkora győzelem..Kubla9 írta: 19M,nem is olyan sok szerintem. Akkor ezt a csatát megnyertük a vörösökkel szemben,már ha igaz a hír.12,5-ért indult, a MU beajánlott 19-et, mi rögtön felemeltük annyira. Magyarul felnyomták az árát, utána meg ők rámennek Benatiára.. Nagy gőzelem..
Na mindegy, ha beválik, akkor nem sok a 19 se érte, ha meg nem, akkor a 12,5 is sok lett volna. Így viszont "csak" 40 milliónk maradt Cuadradora..Rosszat érzek.. Sajnos itt nem lesz elég az, hogy a kolumbiai - elméletileg - hozzánk szeretne jönni, mert a Fio kétlem, hogy sokat engedne, így meg borulhat az üzlet..
te kis pénzügyi igazgatópalesz77 írta:Na mindegy, ha beválik, akkor nem sok a 19 se érte, ha meg nem, akkor a 12,5 is sok lett volna. Így viszont "csak" 40 milliónk maradt Cuadradora..Rosszat érzek.. Sajnos itt nem lesz elég az, hogy a kolumbiai - elméletileg - hozzánk szeretne jönni, mert a Fio kétlem, hogy sokat engedne, így meg borulhat az üzlet..
Hát, nem tudom ez mekkora győzelem..Kubla9 írta: 19M,nem is olyan sok szerintem. Akkor ezt a csatát megnyertük a vörösökkel szemben,már ha igaz a hír.
Most már a sport.es és a mundodeportivo is lehozta, hogy elvileg megvan a megállapodás. 5 évre írna alá, 19 milliót fizetünk érte, és a hétvégén már jöhetne orvosi vizsgálatra.Zsoma írta:http://news.arseblog.com/2014/08/arsena ... aelen-fee/ Állítólag 15M font és 5 éves szerződés...
És rámozdultak Benatiara.PCsabi írta:Manchester Utd have ended all interest in signing Thomas Vermaelen, after refusing to consider a swap deal with Arsenal. [Sky Sports]
Az elején 12,5 millió euróról volt szó, nem közel 20-ról... Nem tudom mit művelnek Zubiék, sőt, most már le is tojom, de vagy a belgát vagy Aggert hozzák már végre. Ne az utolsó pillanatba essen be, jó lenne ha időben bekapcsolódna a felkészülésbe. Töketlen banda...PCsabi írta:David Ornstein @bbcsport_david
#AFC & #FCB agree fee around £15m for Vermaelen. Terms & medical over weekend. #MUFC ended interest after refusing player swap #bbcsportsday
Azért 20 millió eurót érte is kifizettünk...az elején 12-ről volt szó.De azért inkább Vermaért fizessünk 20-at mint Blindért 15-öt.PCsabi írta:David Ornstein @bbcsport_david
#AFC & #FCB agree fee around £15m for Vermaelen. Terms & medical over weekend. #MUFC ended interest after refusing player swap #bbcsportsday