visca el barca írta:nézőpont kérdése. mu akarta, akkor rossz nem lehet, viszont wenger egy nokedli smallingért akarta becserélni...
a masodik dologhoz meg annyit, ha bárki is azt hiszi, hogy majd piqué ki fog maradni néz majd nagyokat... őt sajnálom legjobban h nem adtuk el...
Wenger nem akarta eladni, Vermaelen akart távozni, miután nem került be a kezdőcsapatba. Mertesacker és Koscielny mellett pedig nem olyan nagy dolog kimaradni a csapatból, mindkét védő több, mint kiváló teljesítményre képes. Nem használnék nagy szavakat, hogy klasszisok, mert nem láttam őket sem sokat játszani, de biztos, hogy nem rajtuk múlt az, hogy az elmúlt két években ennyi trófeát nyert az Arsenal. A Smallingos cserét illetően pedig van egy sejtésem, hogy Wenger azért kérte őt, mert tudta, hogy így az MU eláll majd az üzlettől, hiszen Wenger nem akarta riválisnak eladni Vermaelent.
Többször is olvastam már tőled, hogy Piqué egészen biztosan kezdeni fog, nem értem, miért vagy ilyen negatív Luis Enriquével szemben. Többen is elmondták róla, hogy hihetetlen sokat követel a játékosaitól, és hogy nagyon karakteres edző. Én megint csak azzal tudok érvelni, amit megírtam már pár hónapja egy cikkben: Totti és De Rossi személyét maga mellé állította Rómában, pedig általában ez a két játékos rúgatja ki az edzőt, ha nem jönnek ki vele. Totti a karakter és egyéniség nélküli edzőket egészen biztosan nem tiszteli.
A másik ilyen téma, ami miatt kritika éri Enriquét, hogy nem rúgta ki azonnal Alvest, és hogy ezért nem karakteres, megy a haverkodás. Ez hülyeség. Nem teheti ki azonnal, mert akkor Montoyával és azzal az Adrianóval futunk neki az idénynek jobbhátvédben, aki hetente lesérül, valamint akire a baloldalon is számítani kell Alba mögött. Ezt a képet árnyalta Mathieu, aki balon is tud játszani, de akkor meg itt jön a képbe az, hogy Montoya egyáltalán nem biztos, hogy világklasszis szinten tudja majd pótolni Alvest. Egészen addig nem teheti meg, hogy lemond a brazilról nyilvánosan, amíg nem érkezik a helyére valaki. Erről szól az egész, nem haverkodásról.
.