Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
daffy
Madridista

2014.08.14. 22:51:52

Tim írta: Pld.megmondjátok-e a barátnőtöknek,hogy nyuszikám ez egy borzalmas menet volt,vagy hogy ez a nadrág siralmasan áll rajtad? Nem beszélve a munkahelyi ügyekről ugyebár..
"Az a helyzet főnök hogy nincs kész a meló,mert egész éjjel züllöttem,és most is csak sejtem hogy hol is vagyok."
Ezeket simán. Én bántóan őszinte tudok lenni és szó szerint. Aki nem kíváncsi az őszinte véleményemre,az ne kérdezze.
Egyébként természetesen sokszor nem,pl hogy mitől van olyan büdös vagy ki pisilt a csapba. De ez magától értetődő.
Tim
Mezei fórumozó

2014.08.14. 22:42:21

MR. TROMORT777 írta: A baj ezzel csak az, hogy egy kis csikóról is nagyot lehet ám esni.
Álszentség? Nyugi, Dr. House óta tudjuk, hogy mindenki hazudik. :^o
Ej,ha tudnád hányszor szívtam meg a hülyeségem miatt :oops: De csak nem tanulok belőle.

Viszont ha már szóba került az "evribodri láj",valljátok be igaz lelketekre,minden körülmények közt igazat mondtok? Pld.megmondjátok-e a barátnőtöknek,hogy nyuszikám ez egy borzalmas menet volt,vagy hogy ez a nadrág siralmasan áll rajtad? Nem beszélve a munkahelyi ügyekről ugyebár..
"Az a helyzet főnök hogy nincs kész a meló,mert egész éjjel züllöttem,és most is csak sejtem hogy hol is vagyok."

Én ezek után nem is mondok semmit,de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Természetesen ezt nem azért firtatom hogy esetlegesen bagatelizáljam a saját gazemberségem,csak a kíváncsiság vezérel.
Kép
MR. TROMORT777

2014.08.14. 22:22:51

Tim írta:
Minden tiszteletem azoké akik,mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk midig igazat mondanak.
Nagyon jellemes vonásnak tartom,az álszentséget viszont kevésbé. Sajnos nekem münchausen szindrómám van,mire észbe kapok már le is írtam valami valótlanságot,amit próbálok kétségbe esve helyrehozni...Csak remélni tudom hogy ezzel az akciómmal senkit nem zaklattam fel túlságosan. De ha mégis,akkor azoktól őszintén,szívből bocsánatot kérek.
Azt már le sem merem írni hogy még alkoholt is szoktam inni,néha későn járok haza,és a buszon sem mindig adom át a helyem..Tisztában vagyok vele hogy ezzel is rossz példát mutatok.
Mentségemre szóljon hogy ilyenkor nincs rajtam moderátori karszalag.
A baj ezzel csak az, hogy egy kis csikóról is nagyot lehet ám esni.
Álszentség? Nyugi, Dr. House óta tudjuk, hogy mindenki hazudik. :^o
Tim
Mezei fórumozó

2014.08.14. 22:09:25

MR. TROMORT777 írta:Tim!

Teljesen nem az én dolgom. Nem is az adott helyzetről alkotnék véleményt. Hanem arról, hogy a hazugság az hazugság, mégha kegyes is. Ezzel, hogy megadod magadnak azt, hogy Te kegyesen hazudhadsz másoknak, hogy megvédd őket vagy az adott embert - a téma lényegtelen ebben az esetben - Te felsőbbrendűnek véled magad...
Minden tiszteletem azoké akik,mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk midig igazat mondanak.
Nagyon jellemes vonásnak tartom,az álszentséget viszont kevésbé. Sajnos nekem münchausen szindrómám van,mire észbe kapok már le is írtam valami valótlanságot,amit próbálok kétségbe esve helyrehozni...Csak remélni tudom hogy ezzel az akciómmal senkit nem zaklattam fel túlságosan. De ha mégis,akkor azoktól őszintén,szívből bocsánatot kérek.
Azt már le sem merem írni hogy még alkoholt is szoktam inni,néha későn járok haza,és a buszon sem mindig adom át a helyem..Tisztában vagyok vele hogy ezzel is rossz példát mutatok.
Mentségemre szóljon hogy ilyenkor nincs rajtam moderátori karszalag.
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.14. 21:25:25

Kash, amúgy ki ez a nő az avádon? Elég csúnyácska szegénykém......
Még egy ilyen megjegyzés és jön egy keleti hullám :lol: :twisted:
Kép
MR. TROMORT777

2014.08.14. 21:07:06

Tim!

Teljesen nem az én dolgom. Nem is az adott helyzetről alkotnék véleményt. Hanem arról, hogy a hazugság az hazugság, mégha kegyes is. Ezzel, hogy megadod magadnak azt, hogy Te kegyesen hazudhadsz másoknak, hogy megvédd őket vagy az adott embert - a téma lényegtelen ebben az esetben - Te felsőbbrendűnek véled magad. Tény, moderátor szerepkörben tetszelegsz, de semmilyen rang nem teszi jogossá, hogy saját kényelmedre állíts valótlant, beállítva magad bárkinek is aki több mint egy átlag ember. Ez nagyon nem szép.

Ha pedig egy moderátor így viselkedik akkor mit várhatunk egy mezei fórumozótól...
Tim
Mezei fórumozó

2014.08.14. 19:57:02

visca el barca írta:visszatérve GT-hez,

"Egyébként fogalmam sincs, ki találta ki ezt a skandináv diákmelós sztorit, de meglehetősen nagy böszmeség"

szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot, GT-nek meg meg gondolom családi gondjai akadtak, kitartást mester!
Az a helyzet hogy akkor kettős cél vezérelt.
Elsődlegesen az,hogy mindenkit megnyugtassak (mert biztos voltam benne hogy úgyis felbukkan előbb-utóbb.) Mivel ismerem már a díszes társaságot,tudtam hogy senki nem fog kérdezősködni hogy igaz-e. A titkos tervem az volt hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból.
Mert ha GT olvassa amit írtam úgyis megcáfolja majd. Nem tette,így nem jött be a számításom,ezt elismerem.

Azt viszont el kell ismernetek hogy igenis rengeteget emeltem a színvonalon az évek alatt..Mármint a fórumén természetesen. Csak hát hogy is fogalmazzam meg..amíg én kiskanállal hordom a kristálytiszta forrásvizet a medencébe,addig ti nekifutásból,trambulinról pössöntitek tele. Így aztán nem olyan látványos az eredmény. Egyébként engedjétek meg,hogy felhívjam a figyelmeteket arra a tényre hogy az élet rövid,és nagyon-nagyon-nagyon kevés dolog van amit érdemes komolyan venni. Remélem értitek hogy értem.
Többször írtam már hogy a fórum olyan amilyenné ti alakítjátok,ha értelmes beszélgetések helyett csak egymásra acsarogtok,azzal mindenkinek elveszitek a kedvét a fórumozástól.
A magam részéről nincsenek előítéleteim senkivel szemben,tehát nem érdekel a regisztráció ideje,pláne a hozzászólások száma,amennyiben képes az illető értelmesen,érdekesen írni.
Persze a "hithű szamurájokkal" én sem tudok mit kezdeni. Pld. kijelenti hogy XY jó igazolás volt,és aki nem így gondolja az idióta...Itt merőben felesleges bármilyen párbeszédbe bonyolódni.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.14. 17:21:38

Matyi...Valamit magyarázz meg nekem, ha nem itt, PM-ben is megfelel :arrow: Mi ez a Nutellás meg kutyás sztori? Folyton ezzel heccelnek téged, és fogalmam sincs, hogy miért. :D Mikor elkezdtem fórumozni, ez már akkor téma volt:Tte, a kutya és a Nutella...Magyarázd el kérlek, hogy hogy is van ez a történet.
Ezt csak az értheti, aki már régóta itt van. Ez egy igazi mesterhármas. :mrgreen:
Régen még a rangom is ehhez kapcsolódott, aztán felnőttem. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.14. 13:34:57

Rumig írta:Ha már szóba került a másik oldal, vki pls világosítson fel, h míg régebben ezalatt a madridistát kellett érteni, miért lett újabban a madridom az első számú? Én azt hittem, csak megváltozott a neve, de most megnéztem és létezik még a madridista is.
vmi balhé volt a tulaj és cikkirok között, aztán mindenki aki közremukodott, fogta a motyoját és átment a madridomhoz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.08.14. 13:27:34

visca el barca írta:visszatérve GT-hez,

"Egyébként fogalmam sincs, ki találta ki ezt a skandináv diákmelós sztorit, de meglehetősen nagy böszmeség"

szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot, GT-nek meg meg gondolom családi gondjai akadtak, kitartást mester!
Egyébként az ilyen füllentésekbe (ha jól emlékszem nem ez volt az első a kollégának) csak én nem látom mi a jó? Nem is viccesek, a fórum színvonalát pedig biztos nem emelik, legalábbis én így gondolom. :roll:
Rumig
Entrenador del Barça

2014.08.14. 13:21:00

Ha már szóba került a másik oldal, vki pls világosítson fel, h míg régebben ezalatt a madridistát kellett érteni, miért lett újabban a madridom az első számú? Én azt hittem, csak megváltozott a neve, de most megnéztem és létezik még a madridista is.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.14. 13:14:52

Kash írta:Matyi...Valamit magyarázz meg nekem, ha nem itt, PM-ben is megfelel :arrow: Mi ez a Nutellás meg kutyás sztori? Folyton ezzel heccelnek téged, és fogalmam sincs, hogy miért. :D Mikor elkezdtem fórumozni, ez már akkor téma volt:Tte, a kutya és a Nutella...Magyarázd el kérlek, hogy hogy is van ez a történet. :D
sztem nem akarja felszakitani a régi sebeket, uhogy inkább ne firtasd... :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.14. 13:09:36

S.Agüero írta:Fiatalabbaknak : Én is túléltem, ti is túlélitek. :mrgreen: Sokat lehet fejlődni a fórumozásban egyébként. Az elején én is írogattam a sok hülyeséget(ma már nem :D), aztán jöttek is a kitiltások, majd megtaláljátok az arany középutat. :D

Más : Hihetetlen, mennyi mocsok, rohadék ember van... :roll: http://www.erdekesvilag.hu/a-vilag-lege ... allatkert/" target="_blank
Én még mai napig sem tudtam teljes mértékben beilleszkedni ebbe a fórum közösségbe, de folyamatosan teszek azért, hogy elfogadjatok. :wink: :D
szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot
:D :D :D :D :twisted:

Más:
Matyi...Valamit magyarázz meg nekem, ha nem itt, PM-ben is megfelel :arrow: Mi ez a Nutellás meg kutyás sztori? Folyton ezzel heccelnek téged, és fogalmam sincs, hogy miért. :D Mikor elkezdtem fórumozni, ez már akkor téma volt:Tte, a kutya és a Nutella...Magyarázd el kérlek, hogy hogy is van ez a történet. :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.14. 12:37:27

visszatérve GT-hez,

Kép
kanty
Llegenda del Barça

2014.08.14. 12:20:56

Lehet, hogy sokak szerint k.öcsögség, de én is csak bizonyos emberek hsz-eit olvasom, legalábbis a legtöbb esetben. Egyszerűen azért, mert tudom, hogy ha nem is értek velük egyet, vagy olyanokat írnak, amivel vitatkozni volna kedvem (nem mindig teszem), legalább olyan tartalmak ezek, amivel érdemes foglalkozni.
Persze ez nem a legjobb hozzáállás, mert amikor én fórumozni kezdtem, akkor én is elég érdekes stílusban (főleg magára az írásra gondolok) nyomtam, de ezzel úgy érzem nem ártok a fórumnak, a saját életemet pedig "megkönnyítem".
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.14. 12:13:33

danianevem írta:
Ez egy teszt volt....
Gondolom banolták is az illetőt...

Amúgy nekem az a legérdekesebb (nem vagyok regisztrálva, csak olvasom a madridom fórumot) hogy annyiszor utalgatunk egymásra, meg megy a duma hogy mindenki hülye az ellen oldalról kivéve azt a tizen x nevet aki nem. Mindeközben gyakorlatilag szerintem egy adott szituációban tök jól meglennénk egymás mellett. Nekem pl be sem ugrik hogy van e Barcás ismerősöm...

Mindkét oldalon ugyanazt vélem a legnagyobb hibának, ha idejön egy hülye gyerek aki madridista, akkor egyenesen következik hogy minden madridista hülye. (vagy fordítva, értelemszerűen)

Lassan annyira el vagyunk foglalva hogy mi folyik a másik oldalon, hogy kéne egy közös fórum, hozzá kb 200 moderátor aki PL, meg Seria A szurkoló. :mrgreen:

A komment vadászra meg van egy igen egyszerű megoldás, ne számoljuk, de kevesen vallanák be maguknak hogy igenis vajazza a kis lelkét a szám a nick név mellett.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.14. 11:42:26

Ha már így a fórumozás, illetve annak etikettje is szóba került, akkor talán ezt érdemes lenne elolvasni. Elég nyers kritikát fogalmazott meg a másik oldalon egy frissen regelt tag, nem tudom mekkora szerepet játszhatott nála a trollkodás:
Ez egy teszt volt. Azt gondoltam, hogy nem agydonorok társasága van itt; mindez kiderül a kisiskolás primitívségű helytelen írásból, az alpári stílusból. De a legalacsonyabb műveltségű emberek közt is láttam, olvastam okos, átgondoltnak tűnő megfogalmazást. Itt nem. Egy rakás, belterjes, basáskodó, indokolatlanul fölényeskedő shrekkkfej gyűlt össze, akiknek nemcsak köze nincs a labdarúgáshoz, hanem általában értékrendje, minimális moralitása sincs. (Tisztelet a kivételnek.) Itt szarakodik egész nap, mert a silány életébe a frusztráción kívül semmi sincs. Tiltogat, warnozik. Kis pitiáner hülye gyerekek játéka ez. Benzema élete? Kellene a fenének; az élet értékmérője nem a luxus, a pénz. Benzema elvtársnak van öt éve, aztán egy lecsúszott, kábítószeres csődtömeg lesz belőle, aki elveri minden pénzét, mert olyan sötét, mint a vakond belső zsebe, s hozzá képest a giliszta is gerincdonor. Talán valahol szertáros lesz, esetleg csapatkísérő segédmunkás ötvenes éveiben. Évek óta beszélgetek spanyol madridistákkal, ott kedvesség, intelligencia, barátság a jellemző. Itt cinizmus, aluliskolázottság, műveletlenség, nagyképűség; ez az oldal a szellemi szegénylegénység pöcegödre.
Saját tapasztalataim alapján van némi valóságalapja a dolognak, rengetegen gyűjtögetik a hsz-eket különösebb tartalom nélkül, és valóban pár ember tényként kezeli a szubjektív megítélését, de ez azért elég durva gondolatmenet volt... A teljesség kedvéért: volt egy hsz-e, ahol az eurobarca szintjéhez való lesüllyedést említette meg. :evil:
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.13. 23:56:08

Fiatalabbaknak : Én is túléltem, ti is túlélitek. :mrgreen: Sokat lehet fejlődni a fórumozásban egyébként. Az elején én is írogattam a sok hülyeséget(ma már nem :D), aztán jöttek is a kitiltások, majd megtaláljátok az arany középutat. :D

Más : Hihetetlen, mennyi mocsok, rohadék ember van... :roll: http://www.erdekesvilag.hu/a-vilag-lege ... allatkert/" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.08.13. 23:26:06

Az igaz, hogy kevesebb hozzászólás érkezik, régebben azért nem csak a foci témák voltak nagyon pörgősek. Persze uborkaszezon van stb, de pl a Forma 1 topik nagyon meghalt (biztos sokakat eltántorít, hogy Lewis jó. :P :D ). Mindig előjön, hogy a régiek kirekesztik az újakat vagy sem. Szerintem alapból ha az ember gondol valamit leírja, nem helyeselni kell rá, ha nem ért vele valaki egyet akkor válaszol. Klikkek azért kivannak alakulva, ez látható. Én személy szerint az ilyenektől mindig tudatosan távol tartom magam, egy ember van akire azt mondom "lebratyiztam", de az hogy valaki 10 hsz-el ír valamit vagy 2000-rel, lényegtelen.

Én örülök annak, hogy alapvetően az oldal továbbra is tart egy szintet, akár a cikkekről beszélünk akár a moderálásról.

Az egész helyzethez meg hozzájön, hogy nevezzük régebbi fórumozók is "megöregedtek", teljesen más habitussal kezeli az ember a dolgokat. A fiatalokban meg ott van a tűz, de ez így is van rendjén, más mag van most mint akár 2-3 éve. Nincs ezzel baj, ha olyan van, a moderátorok azért közbe szoktak lépni.
Személy szerint sajnálom, mint írtam kevésbé pörög a fórum. 1 napi anyagot 30-40 perc alatt áttudok olvasni, de majd ha kezdődik a szezon úgyis beindul. Kirekesztést meg ne érezzen senki, mindenki egyenlő.
A színvonal csökkenést a hsz-k minőségét figyelembe véve aláírom. Érezhetően sokszor van olyan, hogy nem megfelelő forma, nem átolvasott, csapongó stb hsz-k vannak.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.13. 18:51:04

Tromort okfejtése nekem nagyon tetszik, érdemes elolvasni... Dáviddal (shutter) beszélgettem a madridista fórumról, ő egy kihívásnak éli meg az ottani létet Barcásként, ami szintén szimpatikus számomra.

GT-ről annyit, hogy egy végtelenül értelmes és szimpatikus arc, aki nagyon sokat adott hozzá a fórumhoz. Sose találkoztam még vele, de visszajöhetne, mert szó mi szó, hiányzik. :D Fogalmam sincs mi történt vele, de megmondom őszintén, nem is annyira érdekel, mindenkinek megvan a maga baja sajnos, az élet megy tovább egy hatalmas közhellyel élve, főleg, ha a bánat helyébe öröm lép.

Úgy gondolom, fog még ide írni, ha pedig úgy érzi, hogy nem becsülik meg itt eléggé, azt gyorsan felejtse el, ha ezt olvassa! [-X

Na aloha.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Capon
Llegenda del Barça

2014.08.13. 18:09:56

sjay írta:
MR. TROMORT777 írta:...
Adom a véleményedet, és hasonlóan érzek én is. Annyit még hozzátennék, hogy az észrevehető (és mindig is az volt) hogy az újabb tagok kommentjét nem feltételen olvassák el a "nagy öregek". Rengeteg olyan esettel találkoztam már az itteni pár éves pályafutásom alatt, hogy valaki rendkívül értelmes hozzászólást írt, aminek volt igazságtartalma, mégsem válaszolt neki senki, mivel nem a "beavatott kör" tagja. Szerintem ezen kellene/lehetne válaszolni, és így az újabb - fiatalabb tagok is könnyebben megszoknák az atmoszférát, jobb lenne a beilleszkedésük és "magukénak" éreznék a társaságot is.
Ez amiről beszéltek, már volt téma jó pár évvel ezelőtt, talán van az 4-5 év is.
Igazság van benne, bár én most már kevésbé látom ezt, sokkal inkább jellemző volt ez anno.
Most már szinte elvétve láttok olyan fórumozót aki ne pár évvel ezelőtt csatlakozott volna, a régebbiek inaktívak vagy inaktívabbak a fórum meg sokkal elhagyatottabb lett.
Az biztos, hogy sokaknak a kedvét elvették egy életre, mikor már az első hozzászólásánál kiröhögték meg hülyének nézték.
Viszont az is baj, hogy egy csomóan szerintem az új regisztrálók 90 % olyan fórumokról érkezik ide, ahol vérben forgó szemekkel egymás küldik el az anyjukba és már egyből olyan stílusban írnak, hogy az embernek végigolvasni sincs kedve nem hogy reagálni rá. Nyilván ti most nem ezekről az emberekről beszéltek, de ez is egy megfigyelhető tendencia.
Az pedig szerintem senkit ne tántorítson el, ha kevesebb reakció érkezik a hozzászólásaira és nem bólogat hozzá a fél fórum, attól még sokan egyet érthetnek vele.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.13. 17:39:44

Én meg azt nem értem, hogy hogy bírjátok ott? Annó én is átnéztem, amikor írtátok, hogy járnak át Barcások. Minden második komment elképesztően lekezelő, szánalmas, kötekedő, nem hiszem el, hogy ezek titeket nem zavarnak. Meg amúgy is mi a fenéért kell a legnagyobb rivális fórumát olvasgatni. Nekem ez furcsa.
az évek alatt kiismeri az ember a fórumot, már tudja, hogy kik azok, akik provokálnak, kik azok, akik legjobban rühellik a barcát, kik azok, akik rá fognak szállni egy szubjektív véleményre, kik azok, akiknek lehet skipelni a hozzászólását.

mostanában (szerencsére) kevesebb időm van fórumozni, de egyébként én is jobban favorizálom a köztes témákat.
mert máskülönben sok okos, tapasztalt, széles látókörű arc van ám ott, sok mindent meg lehet tudni és meg lehet tanulni.

aki pedig kibírja azt, hogy levegőnek néz egyes fórumozókat és nem foglalkozik a real vs barca topiccal, azoknak meg különösen jó lehet az a fórum.
messideco
Presidente del Barça

2014.08.13. 17:26:35

Kerülöm a Real vs. Barca topicot, a vb-n azért kellett türelem egy-két dologhoz, de ott is vannak jó arcok meg rosszak is, tudod :) Mint itt is, elsősorban az off topicokban vagyok (hiper)aktív, úgyhogy kevesebb okom van az idegeskedésre. Amúgy egy színvonalas, pörgős fórum szvsz :)
Kép
"And my heart will leave you never."
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.13. 17:23:46

shutterisland írta:ha már fórum, eléggé furcsállom, hogy gt könnyes búcsút vett a madridomtól, onnan, ahol ő egy jófej vendég volt, és innen nem, ahol közimádat tárgya és év fórumozója volt.

ha ez azért van, mert csak ezt a fórumot fogja használni a későbbiekben, akkor nem mondtam semmit, bár ez meglepne.
Én meg azt nem értem, hogy hogy bírjátok ott? Annó én is átnéztem, amikor írtátok, hogy járnak át Barcások. Minden második komment elképesztően lekezelő, szánalmas, kötekedő, nem hiszem el, hogy ezek titeket nem zavarnak. Meg amúgy is mi a fenéért kell a legnagyobb rivális fórumát olvasgatni. Nekem ez furcsa.
messideco
Presidente del Barça

2014.08.13. 17:08:06

shutterisland írta:ha már fórum, eléggé furcsállom, hogy gt könnyes búcsút vett a madridomtól, onnan, ahol ő egy jófej vendég volt, és innen nem, ahol közimádat tárgya és év fórumozója volt.

ha ez azért van, mert csak ezt a fórumot fogja használni a későbbiekben, akkor nem mondtam semmit, bár ez meglepne.
Én is ezen filóztam... Kissé szemét húzás volt ez szvsz, mindegy ő látja jónak.
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése