visca el barca írta:visszatérve GT-hez,
"Egyébként fogalmam sincs, ki találta ki ezt a skandináv diákmelós sztorit, de meglehetősen nagy böszmeség"
szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot, GT-nek meg meg gondolom családi gondjai akadtak, kitartást mester!
Az a helyzet hogy akkor kettős cél vezérelt.
Elsődlegesen az,hogy mindenkit megnyugtassak (mert biztos voltam benne hogy úgyis felbukkan előbb-utóbb.) Mivel ismerem már a díszes társaságot,tudtam hogy senki nem fog kérdezősködni hogy igaz-e. A titkos tervem az volt hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból.
Mert ha GT olvassa amit írtam úgyis megcáfolja majd. Nem tette,így nem jött be a számításom,ezt elismerem.
Azt viszont el kell ismernetek hogy igenis rengeteget emeltem a színvonalon az évek alatt..Mármint a fórumén természetesen. Csak hát hogy is fogalmazzam meg..amíg én kiskanállal hordom a kristálytiszta forrásvizet a medencébe,addig ti nekifutásból,trambulinról pössöntitek tele. Így aztán nem olyan látványos az eredmény. Egyébként engedjétek meg,hogy felhívjam a figyelmeteket arra a tényre hogy az élet rövid,és nagyon-nagyon-nagyon kevés dolog van amit érdemes komolyan venni. Remélem értitek hogy értem.
Többször írtam már hogy a fórum olyan amilyenné ti alakítjátok,ha értelmes beszélgetések helyett csak egymásra acsarogtok,azzal mindenkinek elveszitek a kedvét a fórumozástól.
A magam részéről nincsenek előítéleteim senkivel szemben,tehát nem érdekel a regisztráció ideje,pláne a hozzászólások száma,amennyiben képes az illető értelmesen,érdekesen írni.
Persze a "hithű szamurájokkal" én sem tudok mit kezdeni. Pld. kijelenti hogy XY jó igazolás volt,és aki nem így gondolja az idióta...Itt merőben felesleges bármilyen párbeszédbe bonyolódni.