Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd, asszem mindenféleképpen jól járnál a többnyelvű portugállal.LG írta:Egyébként én Lipcsei Peti miatt szeretném több nyelven megtanulni a portugál nyelven.
Lehet, hogy vannak néhányan, akik Messi miatt kezdenek spanyolul, de nem hinném, hogy tömegesen lennének ilyenek (meg akkor már inkább magyarul tanulnának Xanyi miatt). Szerintem inkább azért vonzó az emberek számára, mert egzotikus nyelvnek gondolják, + egyre több spanyol ajkú ember van a Földön, gondolom érvényesülni is jó lehet vele.nagyiibarca írta:Én is erre gondoltam rögtön, de ez elég valószínűtlen.ZBarca írta: Hát szerintem ez azt jelenti, hogy Messinek valamennyire befolyása van az emberek felett.(Pl.: miatta vesznek olyan cipőt/pólót amilyet.) Aztán lehet, hogy hülyeség amit írtam, de én ezt tartom a legvalószínűbbnek.
Én is erre gondoltam rögtön, de ez elég valószínűtlen.ZBarca írta: Hát szerintem ez azt jelenti, hogy Messinek valamennyire befolyása van az emberek felett.(Pl.: miatta vesznek olyan cipőt/pólót amilyet.) Aztán lehet, hogy hülyeség amit írtam, de én ezt tartom a legvalószínűbbnek.
Hát szerintem ez azt jelenti, hogy Messinek valamennyire befolyása van az emberek felett.nagyiibarca írta:És kifejtenéd, hogy mi ez a Messi effektus?ZBarca írta:A spanyol megelőzte a németet (és már majdnem a franciát is) az idegen nyelvek rangsorában, melyet az angol oktatásban választanak a tanulók. A 'Telegraph' cikke szerint a jelenség a "Messi effektusnak" köszönhető.
És kifejtenéd, hogy mi ez a Messi effektus?ZBarca írta:A spanyol megelőzte a németet (és már majdnem a franciát is) az idegen nyelvek rangsorában, melyet az angol oktatásban választanak a tanulók. A 'Telegraph' cikke szerint a jelenség a "Messi effektusnak" köszönhető.
De ha névtelenül adományoznának, nem terjedne tovább. A show azért kell hogy terjedjen. Nem tudom jól elmagyarázni, de ez így működik jól ha tetszik ha nem.MQuC írta:Itt a lényeg. Nem majomkodni kell, hanem kitölteni a csekket, vagy átutalni az összeget, ahogyan azt rengetegen meg is teszik rendszeresen. Névtelenül! A többi mind csak show.
Persze, hogy az. De sikeres. És itt ez a lényeg. Pont ezzel, hogy ez ekkora idiótaság éri azt el ami a cél. Nagyon ügyes húzás volt és a sok hülye trendet csinált belőle és így ténylegesen jó célt szolgál. Szerintem a kitalálok sem gondolták, hogy ekkora nagy volumenű dolog lesz ez. Dehát az emberek idióták. Nemes ügy érdekében kihasználni ezt az meg szerintem parádés.Leon írta:Durva,hogy valami hülyegyerek kitalál valami ökörséget (ice bucket)és a többi marha meg megy utána,még,hogy az ember nem a majmoktól származik...![]()
Az ice bucket egyik kitalálója meg is hallt,persze stílusosan vízbe fulladt:![]()
http://www.havasok.hu/cikk/meghalt-a-je ... kitalaloja" target="_blank
Ahogy az angolok is mondanák: He kicked the bucket!![]()
Tudom,hogy ez most kivételesen egy jó ügy érdekében van de akkor is totálmaxgáz!
Látták a nemzet Bálintját edzeni és ezek után már nem volt több kérdészola8787 írta:Szerintetek Bajnertől megkérdezte a vezetőség, hogy mi az isten történik a magyarokkal?
Igen,miután nem thaiföldi az asszony.Tim írta:Azért lássuk be,ha együtt laksz a barátnőddel,akkor a gyanúsítottak száma eléggé leszűkül..daffy írta:..vagy ki pisilt a csapba.
Azért lássuk be,ha együtt laksz a barátnőddel,akkor a gyanúsítottak száma eléggé leszűkül..daffy írta:..vagy ki pisilt a csapba.