Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez több, mint Fabregas árának kétszerese. Már a 60-65 millió eurót is hatalmas túlzásnak éreztem, de ez 75 ill. más források még további 15 millióról is írnak.Leon írta:Szerintem Di Maria kiegyensúlyozottabb jó teljesítményt hozott az elmúlt években mint Fabregas és 10 millióval biztos többet ér,de azért nem kétszer annyit.Mint írtad az 50 millió lenne a reális de mivel az MU-nak a tavaly nagyon rondára sikeredett év után muszáj villantania valamit ezért nem tehetik meg,hogy azon 10-15 millión szórakozzanak és inkább kifizetik.
Engem nem zavar,hogy a Real ennyit kap érte,én annak örülök,hogy elengednek egy ilyen világklasszis játékost és ezzel gyengül a keretük.
Ez már nevetséges. Di Maria árát ha be kéne lőni, akkor olyan 50 millió körül lenne... Én nem is értem, hogy a Unitednél mire gondolnak? Most öszintén. Ennyi pénzért távozott tőlünk Fabregas és Alexis Sanchez. És akkor a minimális összegért (jövendőbeli) távozó Songot nem is mondtam... Ugyanennyi pénzért egy világklasszis csapatot hozhattak volna össze.PCsabi írta:Manchester United will pay a British transfer record fee of £63.9m for Angel Di Maria. [Sky Sports]
Hámesz?visca el barca írta:mondjuk én örülök ha eladják, egy normalis cserével kevesebb. egész kp-ra lesz két emberük, isco meg illara, előre megy egy szem jesé. ez se olyan félelmetes kispad...
nagyrészt egyetértek, a cesc, (tavalyi) götze, alexis, diego costa az ő szintjepetyka55 írta:Szubjektív ugyan, de akiket kiemeltem nálam simán vannak DM kategória.
Az, hogy csere jelen állás szerint sokat nem jelent. Tavaly kiugró szezonja volt, plusz a vébéje is jól sikerült, szóval egyértelmű, hogy magas az ára. Akkor számítana az általad említett cserés dolog, ha például a tavalyi szezont végig padozta volna.zola8787 írta: Megvédem veb-et, nem ér egy cserejátékos ennyit. Igen tudom képesség alapján nem kellene annak lennie, de a Realnál jelen pillanatban egy jó csere, így nem ér ennyit, kész.
Szubjektív ugyan, de akiket kiemeltem nálam simán vannak DM kategória.kristop írta:harmincért, meg negyvenért írom kik váltottak klubot idén:
griezmann, markovic, lallana, cesc, lukaku, herrera, shaw, alexis, diego costa, mangala
tavaly meg:
illaramendi, soldado, lamela, isco, fellaini, willian, higuain, götze, fernandinho
Megvédem veb-et, nem ér egy cserejátékos ennyit. Igen tudom képesség alapján nem kellene annak lennie, de a Realnál jelen pillanatban egy jó csere, így nem ér ennyit, kész.MOF írta:Ez azért elég nagy túlzás... 50-60 millió a minimum érte.visca el barca írta:a real 95 miiliot kér a mútól di mariaértalaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40
Közben Ancelotti megerősítette, hogy a délelőtti edzésen elköszönt a csapattól, így biztosra vehető a távozása.
Azta.hank1ee írta:top 10 játékos szvsz per pillanat.
Így van, szerintem is alsó hangon 50-60, pláne a mai piacon, top 10 játékos szvsz per pillanat. A Real nem becsülte meg őt eléggé. Di María ritka egyéniség, Manchesterben nagy szükség lesz egy ilyenre.MOF írta:Ez azért elég nagy túlzás... 50-60 millió a minimum érte.visca el barca írta:a real 95 miiliot kér a mútól di mariaértalaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40
Közben Ancelotti megerősítette, hogy a délelőtti edzésen elköszönt a csapattól, így biztosra vehető a távozása.
Ez azért elég nagy túlzás... 50-60 millió a minimum érte.visca el barca írta:a real 95 miiliot kér a mútól di mariaértalaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40
először 2 csapatról volt szó, akikkel gondok lehettek, de nem lett belőle semmi, majd emlékeim szerint volt még másik 2 csapatról is szó, de ők is rendben lettek végül.Chino írta:
ferni, a Castilla akkor mégsem indulhat a másodosztályban? nem úgy volt, hogy megüresedett egy hely anyagi okok miatt és akkor mégis bent maradhat? vagy én tudom rosszul?
Ez derék mozdulatsor. Szinte már "adta volna magát", hogy az épp földre rogyó Godint mondjuk még szájba is rúgja.... Mem is értem miért nem zárta le méltóképpen...StickyFingaz írta:http://www.mundodeportivo.com/20140823/ ... 55646.html
Én ezt kizártnak tartom, valószínű, hogy összeollózott jelenet lehet. Egy gáncs nélküli lovag ilyenre nem vetemedik.StickyFingaz írta:http://www.mundodeportivo.com/20140823/ ... 55646.html
Ronaldo tesztelte Godin koponyájának a keménységét...Ha Messi nem fog kezet egy kisfiúval,akkor azon a túloldalon napokig csámcsognak,Ezt bezzeg meg sem említették.És még mi vagyunk az elfogultak.