Hámesz?visca el barca írta:mondjuk én örülök ha eladják, egy normalis cserével kevesebb. egész kp-ra lesz két emberük, isco meg illara, előre megy egy szem jesé. ez se olyan félelmetes kispad...
Barça vs. Real - El Clásico
-
- aka Game90
Manchester United will pay a British transfer record fee of £63.9m for Angel Di Maria. [Sky Sports]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Leon
- Director del Fútbol
Még el sem kezdődött a szezon de a Real hozzáállása dolgokhoz eddig nagyon tetszik:
- elbukják a szuperkupát egy lerabolt Atletico ellen (tudom így,hogy vesztettek ez a kupa már nem is számít kupának
)
- eladják az egyik legjobb játékosukat (tudom így,hogy Di Maria le akar lépni már egyáltalán nem is olyan jó játékos,épp olyan kutyaütő mint Özil
)
Csak így tovább!
- elbukják a szuperkupát egy lerabolt Atletico ellen (tudom így,hogy vesztettek ez a kupa már nem is számít kupának

- eladják az egyik legjobb játékosukat (tudom így,hogy Di Maria le akar lépni már egyáltalán nem is olyan jó játékos,épp olyan kutyaütő mint Özil

Csak így tovább!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
3 millió körül keres(ett) dm, és ha minden igaz akkor a vezetőség megadta volna az 5 milliót, de azt nem fogadta el.
nem is tudom mire fel ez a fizetésemelés meg egyéb hercehurca. nem rég újították meg a szerződését és 2018-ig érvényes. a kiválóra sikeredett tavasza után megkapta a kupák utáni prémiumokat, ahogy a többiek.
btw, én nem örülök, h elmegy.
na mind1
nem is tudom mire fel ez a fizetésemelés meg egyéb hercehurca. nem rég újították meg a szerződését és 2018-ig érvényes. a kiválóra sikeredett tavasza után megkapta a kupák utáni prémiumokat, ahogy a többiek.
btw, én nem örülök, h elmegy.
na mind1
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem a mu előnyösebb helyzetben van, hiszen a realnak mindenképpen el kell adnia, mert nem akar maradni. amugy vicc h asszem 1 millioval kért több fizetést és nem adták meg neki (de majd ferni kijavit)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nagyrészt egyetértek, a cesc, (tavalyi) götze, alexis, diego costa az ő szintjepetyka55 írta:Szubjektív ugyan, de akiket kiemeltem nálam simán vannak DM kategória.
csak azt is figyelembe kell venni, hogy az utolsó szezonjában bl döntőt nyert, és nem is kis köze volt hozzá, plusz vébé döntőbe jutott a csapata, ahol szintén a három legfontosabb játékos között volt. simán megkérheti a real az árát, a munak meg kell az ember, simán túl is fizetik kicsit.
plusz közülük diego costa és götze kivásárlási áron ment, nem kérhettek értük többet, alexis meg cesc meg hát tőlünk, ugye diszkont áron

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Az, hogy csere jelen állás szerint sokat nem jelent. Tavaly kiugró szezonja volt, plusz a vébéje is jól sikerült, szóval egyértelmű, hogy magas az ára. Akkor számítana az általad említett cserés dolog, ha például a tavalyi szezont végig padozta volna.zola8787 írta: Megvédem veb-et, nem ér egy cserejátékos ennyit. Igen tudom képesség alapján nem kellene annak lennie, de a Realnál jelen pillanatban egy jó csere, így nem ér ennyit, kész.
Amúgy kicsit én is soknak tartom az árát, de szerintem bőven jó lesz ő a MU-ban.
Ha már igazolások, akkor Cesc "aprópénzért" elengedése irreálisabb számomra, mint mondjuk az argentin kb. 60 milliós vételára.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Szubjektív ugyan, de akiket kiemeltem nálam simán vannak DM kategória.kristop írta:harmincért, meg negyvenért írom kik váltottak klubot idén:
griezmann, markovic, lallana, cesc, lukaku, herrera, shaw, alexis, diego costa, mangala
tavaly meg:
illaramendi, soldado, lamela, isco, fellaini, willian, higuain, götze, fernandinho
harmincért, meg negyvenért írom kik váltottak klubot idén:
griezmann, markovic, lallana, cesc, lukaku, herrera, shaw, alexis, diego costa, mangala
tavaly meg:
illaramendi, soldado, lamela, isco, fellaini, willian, higuain, götze, fernandinho
innen cesc volt, aki bőven ár alatt ment el, ő nem ezekhez a nevek közé kéne, hogy tartozzon. de rajta és még talán egykét arcon kívül látszik, hogy di maria pont, hogy a mai árak mellett ér hatvanat. nála nagyobb játékos nem lejáró szerződéssel csak suárez volt, aki klubot váltott most, ő drágább is volt, tavaly pedig ilyen neymar, cavani, falcao névsor mellé lehetne beilleszteni vagy bale mögé, de oda még egy plusz negyven milliót is rakni kell.
tavaly meg:
innen cesc volt, aki bőven ár alatt ment el, ő nem ezekhez a nevek közé kéne, hogy tartozzon. de rajta és még talán egykét arcon kívül látszik, hogy di maria pont, hogy a mai árak mellett ér hatvanat. nála nagyobb játékos nem lejáró szerződéssel csak suárez volt, aki klubot váltott most, ő drágább is volt, tavaly pedig ilyen neymar, cavani, falcao névsor mellé lehetne beilleszteni vagy bale mögé, de oda még egy plusz negyven milliót is rakni kell.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mondjuk én örülök ha eladják, egy normalis cserével kevesebb. egész kp-ra lesz két emberük, isco meg illara, előre megy egy szem jesé. ez se olyan félelmetes kispad...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Megvédem veb-et, nem ér egy cserejátékos ennyit. Igen tudom képesség alapján nem kellene annak lennie, de a Realnál jelen pillanatban egy jó csere, így nem ér ennyit, kész.MOF írta:Ez azért elég nagy túlzás... 50-60 millió a minimum érte.visca el barca írta:a real 95 miiliot kér a mútól di mariaértalaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40
Közben Ancelotti megerősítette, hogy a délelőtti edzésen elköszönt a csapattól, így biztosra vehető a távozása.
-
- aka Game90
Azta.hank1ee írta:top 10 játékos szvsz per pillanat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Így van, szerintem is alsó hangon 50-60, pláne a mai piacon, top 10 játékos szvsz per pillanat. A Real nem becsülte meg őt eléggé. Di María ritka egyéniség, Manchesterben nagy szükség lesz egy ilyenre.MOF írta:Ez azért elég nagy túlzás... 50-60 millió a minimum érte.visca el barca írta:a real 95 miiliot kér a mútól di mariaértalaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40
Közben Ancelotti megerősítette, hogy a délelőtti edzésen elköszönt a csapattól, így biztosra vehető a távozása.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
a legdurvább, hogy már olyan közöny uralkodik ezzel kapcsolatban mindenhol, szinte nem is kommentálja senki, úgy se lesz semmi belőle. most érted, megütötte, aztán ököllel arcon csapta egy focimeccs közben? mindegy, a következő meccsen úgyis játszani fog, vagy maximum eltiltják a következő szuperkupáról. simeone? ő megkocogtatta a negyedik játékvezető fejét kétszer, na ő vagy hat meccsre el lesz meszelve a bajnokságban 

Ez azért elég nagy túlzás... 50-60 millió a minimum érte.visca el barca írta:a real 95 miiliot kér a mútól di mariaértalaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40
- visca el barca
- Presidente del Barça
a real 95 miiliot kér a mútól di mariaért
alaphangon isegy 30 millios játékos, mai árak melett max 40 

először 2 csapatról volt szó, akikkel gondok lehettek, de nem lett belőle semmi, majd emlékeim szerint volt még másik 2 csapatról is szó, de ők is rendben lettek végül.Chino írta:
ferni, a Castilla akkor mégsem indulhat a másodosztályban? nem úgy volt, hogy megüresedett egy hely anyagi okok miatt és akkor mégis bent maradhat? vagy én tudom rosszul?
szóval nagyon úgy tűnik, hogy a harmadosztályban lesznek, főleg, hogy szűk 2 óra múlva, ma déltől lesz az első forduló

egy jó kis Atletico B - Real B.
madridista
-
- Entrenador del Barça
Ez derék mozdulatsor. Szinte már "adta volna magát", hogy az épp földre rogyó Godint mondjuk még szájba is rúgja.... Mem is értem miért nem zárta le méltóképpen...StickyFingaz írta:http://www.mundodeportivo.com/20140823/ ... 55646.html

Roppant kiváncsi vagyok, hogy ennek lesz-e következménye...
- noname
- Llegenda del Barça
Miért van az, hogy akármit csinálnak a Real játékosok, nem kapnak eltiltást utólag érte. Ramos is most kb egy 5-6 meccses eltiltást kéne töltsön, Ronaldo hasonlóan.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy a lefizetésre szánt pénzt hogyan dolgozzák fel a könyvelők.
Ráadásul ez megy már évek óta. Ha Real játékost tiltanak el, akkor jó eséllyel felülbírálják, ha rosszul megy a játék, akkor az azért van, mert minket segítenek a bírók. Most a Fifa egy mondvacsinált okkal tilt el minket az igazolásoktól, pedig kétlem h náluk minden okés. Ugyanaz az anti Neymar kampánnyal. Nem sikerült elhozniuk, hát velük szarakodnak.
Undorító az egész Real Madrid, mind intézmény és mint csapat. Mióta Perez az elnök megint, azóta visszataszítóbbnál visszataszítóbb cselekedetek váltják egymást az egyértelmű lefizetésektől kezdve a megengedett brutalitásig. Persze a vak szurkolók ezt "nem látják". Mit nem adnék, ha csak egyszer megkapná a real azt, amit érdemel. Vizsgáljanak ki mindent 20 évre visszamenőleg és kb az 5. osztályból kezdhetnének újra mindent.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy a lefizetésre szánt pénzt hogyan dolgozzák fel a könyvelők.

Ráadásul ez megy már évek óta. Ha Real játékost tiltanak el, akkor jó eséllyel felülbírálják, ha rosszul megy a játék, akkor az azért van, mert minket segítenek a bírók. Most a Fifa egy mondvacsinált okkal tilt el minket az igazolásoktól, pedig kétlem h náluk minden okés. Ugyanaz az anti Neymar kampánnyal. Nem sikerült elhozniuk, hát velük szarakodnak.
Undorító az egész Real Madrid, mind intézmény és mint csapat. Mióta Perez az elnök megint, azóta visszataszítóbbnál visszataszítóbb cselekedetek váltják egymást az egyértelmű lefizetésektől kezdve a megengedett brutalitásig. Persze a vak szurkolók ezt "nem látják". Mit nem adnék, ha csak egyszer megkapná a real azt, amit érdemel. Vizsgáljanak ki mindent 20 évre visszamenőleg és kb az 5. osztályból kezdhetnének újra mindent.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2014.08.24. 09:11:23-kor.
A Fifa egy szégyen
Én ezt kizártnak tartom, valószínű, hogy összeollózott jelenet lehet. Egy gáncs nélküli lovag ilyenre nem vetemedik.StickyFingaz írta:http://www.mundodeportivo.com/20140823/ ... 55646.html
Ronaldo tesztelte Godin koponyájának a keménységét...Ha Messi nem fog kezet egy kisfiúval,akkor azon a túloldalon napokig csámcsognak,Ezt bezzeg meg sem említették.És még mi vagyunk az elfogultak.

-
- Capitá del Barça
http://www.mundodeportivo.com/20140823/ ... 55646.html" target="_blank
Ronaldo tesztelte Godin koponyájának a keménységét...Ha Messi nem fog kezet egy kisfiúval,akkor azon a túloldalon napokig csámcsognak,Ezt bezzeg meg sem említették.
És még mi vagyunk az elfogultak. 
Ronaldo tesztelte Godin koponyájának a keménységét...Ha Messi nem fog kezet egy kisfiúval,akkor azon a túloldalon napokig csámcsognak,Ezt bezzeg meg sem említették.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2358847
Hát szegényebb lesz vele a spanyol foci az biztos, nagyon nagy játékosnak tartom.
Hát szegényebb lesz vele a spanyol foci az biztos, nagyon nagy játékosnak tartom.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
hatkupás szezonra lett volna esélyük, eu szk, spanyol szk, klub vb, bl, bajnokság, kupa. ez hat. (14/15-ös szezon, azaz az előttünk álló esetében
)
hatkupás évre nem, max ötre lett volna esélyük, de most már csak négy lesz nekik, ha megnyerik a klub vb-t decemberben (és minden bizonnyal megnyerik)

hatkupás évre nem, max ötre lett volna esélyük, de most már csak négy lesz nekik, ha megnyerik a klub vb-t decemberben (és minden bizonnyal megnyerik)

egyébként milyen hatkupás szezonról beszélnek nálatok sokan? arra már a meccs előtt se volt esély, nemhogy most utána. vagy ez valami belsős vicc?ferninho írta:...

Gratula az matracosoknak!
Annak ellenére, hogy szanaszét faragták egymást, szerintem igazán jó kis meccs volt ez a második. Túl sok jelentősége igazából nincs a kupának, ezt be kell látni, viszont egy trófea soha nem jön rosszul. Inkább arra volt ez jó, hogy felmérjük, ki-milyen szinten áll, ki hogy játszik. Madridi részről Hámesz, Coentrao kiemelkedő volt, talán még Kroos-t mondanám, a többi átlag, Alonso meg Bale kifejezetten rossz.
A matracosok meg csinálják azt, amit már jó pár éve, csak egyre magasabb szinten: robotolnak. Ezek az igazi zsoldos katonák, nem a szívük hajtja őket. Griezzmann nevét is megjegyezhetjük ebben az évben, hatalmas játékos lehet még belőle. Ugyanúgy mint Kokéból, meg még pár játékosból. Cholo hatalmas figura, simán elmehetne matracos b-középbe is. (Meg merném kockáztatni, hogy a lelátón többet mozgott a főnök, mint Messi egy meccsen.
) Azt vettem észre a játékukban, hogy szépen keverik a Chelsea féle buszozást a Barca féle rövidpasszokkal, persze az arányok nem ugyanazok, de sok kis egyérintős, gyors, labdakihozatal. Abban különböznek tőlünk, hogy rohadt hamar felérnek a pálya másik felére, nem töketlenkedik el, mint nálunk, ami hatalmas erény.
Ha Simeone nyilatkozatát vesszük alapul (3. hely a cél), akkor lehet, hogy hosszútávon tényleg nem lesznek ütősek, viszont 1-1 meccsen, ha jól robotolnak simán odaérhetnek megint egy nagyobb trófea közelébe.

Annak ellenére, hogy szanaszét faragták egymást, szerintem igazán jó kis meccs volt ez a második. Túl sok jelentősége igazából nincs a kupának, ezt be kell látni, viszont egy trófea soha nem jön rosszul. Inkább arra volt ez jó, hogy felmérjük, ki-milyen szinten áll, ki hogy játszik. Madridi részről Hámesz, Coentrao kiemelkedő volt, talán még Kroos-t mondanám, a többi átlag, Alonso meg Bale kifejezetten rossz.
A matracosok meg csinálják azt, amit már jó pár éve, csak egyre magasabb szinten: robotolnak. Ezek az igazi zsoldos katonák, nem a szívük hajtja őket. Griezzmann nevét is megjegyezhetjük ebben az évben, hatalmas játékos lehet még belőle. Ugyanúgy mint Kokéból, meg még pár játékosból. Cholo hatalmas figura, simán elmehetne matracos b-középbe is. (Meg merném kockáztatni, hogy a lelátón többet mozgott a főnök, mint Messi egy meccsen.

Ha Simeone nyilatkozatát vesszük alapul (3. hely a cél), akkor lehet, hogy hosszútávon tényleg nem lesznek ütősek, viszont 1-1 meccsen, ha jól robotolnak simán odaérhetnek megint egy nagyobb trófea közelébe.

- danianevem
- Entrenador del Barça
A mostani vb újdonsült sztárja, feltörekvő tehetség, akinek exponenciálisan nő a marketingértéke. Szakmailag már megkérdőjelezhető, de mint írtad is, ez már az ő gondjuk.Chino írta:Ezért sem értem például James leigazolását. Mondjuk ebben 90%, hogy Perez keze van, az aktuális sztárt megveszi. Kétlem, hogy Carlo kívánsága lett volna.
Én sem hiszem, hogy egy egész szezont el lehet bírni klasszikus vkp (Xabi már kérdéses, Illaramendi még nem igazán bizonyított, Khedira meg eligazolna) nélkül, de ez is még elválik. Mondjuk a középpályás védekezést tekintve az eddigi meccseink alapján a mi kp-nk sem irigylésre méltó, a kontráknál a már sokszor látott hibák elő-elő kerültek...Chino írta:Egy James-Modric-Kroos kp például ebben a tekintetben iszonyatosan gyenge, főleg, hogy az első hármas se a védekezésről híres. Gondolom ezért van Xabi erőltetve, Kroos valamilyen szinten tud hasonló feladatot ellátni, de hogy nem az alternatívája az biztos.
Nekem van egy olyan sanda gyanú, hogy ha Di Maria megy érkezni fog egy nagyobb hal még Madridba, ami kompenzálhatja az argentin távozását.
Akarták ők, csak így könnyebb megemészteni...Chino írta:Az pedig hülyeség, hogy a Real nem akarta annyira a kupát.
Elé nem lenne egyszerű igazolni, egyrészt nem sok klasszis mozdítható, meg taktikailag a francia a legjobb opció... Pótlásra meg gondolom klasszikus 9-es hiányában Jesé és Rodriguez, de mintha nyáron Iscóval is játszatott volna csatárt Ancelotti.Chino írta:Azt az egyet nem értem, hogy középre miért nem hoztak embert Benzema mellé/elé. Gyakorlatilag nincs alternatívája.
Falcao már nem sérült, még nem 100%-os, de már gólja is van, a Zebrákhoz meg aligha megy, legalábbis egy okot sem tudnék felsorolni amellett...