2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
T. Silva ugye el volt tiltva a németek ellen. A hollandok elleni meccset leszámítva félelmetesen védekeztek, amikor együtt voltak a pályán.bennike123 írta:Chino írta:Bob_Marley írta: Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
és te láttad mind a kettőt?bennike123 írta: Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.Chino írta:Bob_Marley írta:A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gondChino írta:Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
MOF írta:Egyértelmű az idei BL cím. Eddig amikor Messi lőtte a csapat első gólját a szezonban, akkor jött a bajnokság+BL kombó, plusz a legtöbb BL győztes az F csoportban kezdett az eddigi kiírások során
Szerintem pontvesztés nélkül mennek tovább.mess2009 írta:a Real gálázva léphet át a csoportmeccseken..... még szerencséjük is van ! kíváncsi lennék mennyibe van Péreznek?
Sőt... mindig úgy van Real csoportkörben kap erőset és egyeneskiesés szakaszban könnyebbeket, nálunk meg pont fordítva.S.Agüero írta: Azért a Real is kapott már erős csoportot az utóbbi években.![]()
Barca, Dortmund, Sporting, Monaco négyesnek örülnék.
Azért a Real is kapott már erős csoportot az utóbbi években.Boixos1981 írta:Örülnék, ha a legdurvább összejönne, izzadjon meg egyszer a Real isVaratrix írta:Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)
Legdurvább: Real Madrid, PSG, Liverpool, Roma
Legkönnyebb: Porto, Basel, Ajax, BATE
Ibra-nosztalgia: Barcelona, PSG, Ajax, Malmö
Évismétlős: Benfica, PSG, Olympiakosz, Anderlecht
Ibra nosztalgiaén amúgy örülnék annak.
És tutira közvetítené a tv a meccseinketkrisztiantobias írta:A Barca Dortmund Liverpool Róma csoportért én is "drukkolok"
Képesek voltunk a legkisebb csapatoktol is kikapni mostanában a csoportkorben, szóval inkább minél konyebb csoport legyen.
Örülnék, ha a legdurvább összejönne, izzadjon meg egyszer a Real isVaratrix írta:Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)
Legdurvább: Real Madrid, PSG, Liverpool, Roma
Legkönnyebb: Porto, Basel, Ajax, BATE
Ibra-nosztalgia: Barcelona, PSG, Ajax, Malmö
Évismétlős: Benfica, PSG, Olympiakosz, Anderlecht
Ibra nosztalgiaén amúgy örülnék annak.