Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.08.29. 00:21:21

Chino írta:
Bob_Marley írta:A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.
Ez meg most egy jóval erősebb PSG még annál is. Én idén a négybe várom őket.
A továbbjutás nyilván alapvető, de hogy első vagy második helyen sikerül hát erre nem mernék tippelni most.
bennike123
Jugador del Barça

2014.08.29. 00:11:00

Chino írta:
Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.
A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.28. 23:28:12

Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.
A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.08.28. 22:53:26

Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.28. 22:49:39

A Pool jelentősen meggyengült, egyetlen játékos elmenetele miatt.
A sok új igazolás tovább gyengítette őket, teljesen kiveszett a játékukból az,amiben erősek voltak.
Pellegrini tökéletesen lekottázta őket a hétvégén.

Carlo meg ennél is jobban érti ezt a szakmát, úgyhogy nagy veszély nincs a Madridra ezen a téren.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.28. 22:38:51

dAve09 írta:Azért a Liverpool nekik fog akkora gondot jelenti,mint nekünk a PSG.
Nem hinném. Ez a PSG most szerintem benne van a 4 legjobb csapat között.
dAve09
Barça C

2014.08.28. 22:26:27

Azért a Liverpool nekik fog akkora gondot jelenti,mint nekünk a PSG.
Ter Stegen-Montoya/Cuadrado,Vermaelen,Bartra,Alba/Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.

Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
messideco
Presidente del Barça

2014.08.28. 21:57:00

A párizsi pontvesztés benne van, de tovább hozni kell a meccseket :)
Kép
"And my heart will leave you never."
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.08.28. 19:48:30

MOF írta:Egyértelmű az idei BL cím. Eddig amikor Messi lőtte a csapat első gólját a szezonban, akkor jött a bajnokság+BL kombó, plusz a legtöbb BL győztes az F csoportban kezdett az eddigi kiírások során :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Nem semmi, amit leírtál!

Örülök a csoportnak, élvezetes és nem könnyű meccsek következnek. A B csoport nagyon durva ...
més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.08.28. 19:45:03

mess2009 írta:a Real gálázva léphet át a csoportmeccseken..... még szerencséjük is van ! kíváncsi lennék mennyibe van Péreznek? :lol:
Szerintem pontvesztés nélkül mennek tovább.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.28. 19:15:32

a Real gálázva léphet át a csoportmeccseken..... még szerencséjük is van ! kíváncsi lennék mennyibe van Péreznek? :lol:
MOF
Barça B

2014.08.28. 19:08:56

Nem rossz csoport ez. Jobban örültem volna olyan csapatoknak a PSG és az Ajax helyett, akikkel nem játszottunk az elmúlt években, de így is jó.

Egyértelmű az idei BL cím. Eddig amikor Messi lőtte a csapat első gólját a szezonban, akkor jött a bajnokság+BL kombó, plusz a legtöbb BL győztes az F csoportban kezdett az eddigi kiírások során :mrgreen:
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.08.28. 18:49:40

Jó kis csoport ez. Az Ajax-Apoel kettős nem jelenthet gondot, a PSG-nek pedig örülök. Meg kell harcolni a csoport első helyéért és legalább plusz két alkalmunk lesz egy nagyobb erőpróbára ősszel, ahol felmérhetjük a tényleges erejét az LE-féle csapatnak.

Ami még szimpla megérzés: A ciprusiak szerintem meg fogják szerezni a 3. helyet az Ajax előtt.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.28. 16:07:52

S.Agüero írta: Azért a Real is kapott már erős csoportot az utóbbi években. :)

Barca, Dortmund, Sporting, Monaco négyesnek örülnék.
Sőt... mindig úgy van Real csoportkörben kap erőset és egyeneskiesés szakaszban könnyebbeket, nálunk meg pont fordítva. :)

Liverpool v Romára kíváncsi lennék ellenünk.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.28. 15:30:21

Boixos1981 írta:
Varatrix írta:Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)

Legdurvább: Real Madrid, PSG, Liverpool, Roma
Legkönnyebb: Porto, Basel, Ajax, BATE
Ibra-nosztalgia: Barcelona, PSG, Ajax, Malmö
Évismétlős: Benfica, PSG, Olympiakosz, Anderlecht

Ibra nosztalgia :mrgreen: én amúgy örülnék annak.
Örülnék, ha a legdurvább összejönne, izzadjon meg egyszer a Real is :D
Azért a Real is kapott már erős csoportot az utóbbi években. :)

Barca, Dortmund, Sporting, Monaco négyesnek örülnék.
Rixmond
Barça B

2014.08.28. 15:25:50

2. kalapból PSG-t szeretném elkerülni
3. kalapból jöhet bárki
4. kalapból meg legyen Maribor 1-2 óra autózás és ott is vagyok :D
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.28. 15:17:51

krisztiantobias írta:A Barca Dortmund Liverpool Róma csoportért én is "drukkolok" :)

Képesek voltunk a legkisebb csapatoktol is kikapni mostanában a csoportkorben, szóval inkább minél konyebb csoport legyen.
És tutira közvetítené a tv a meccseinket :D
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.28. 14:53:20

Nem sok olyan eshetőség lehet, ami akár a mi, akár a Real csoportelsőségét veszélyeztetné. Bejöhet egy-egy nehezebb meccs de hat meccs alapján szerintem papírforma. Persze nincs kőbe vésve és megviccelhetnek nagycsapatokat is, de szerintem a csoportkörnek inkább az a tétje, hogy ki legyen a Bl gólkirálya. Nem nagyon bánnék egy könnyebb csoportot, mert figyelni kell a ligára is és mondjuk egy City oda-vissza vágó betehet, illetve kiscsapatok ellen a fiataljaink is több lehetőséget kaphatnak. Egy Bate ellen akár Munir is végigjátszhat egy meccset.
Forca Barca!!!!
Boixos1981
Barça B

2014.08.28. 14:36:05

Varatrix írta:Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)

Örülnék, ha a legdurvább összejönne, izzadjon meg egyszer a Real is :D
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.28. 14:26:03

Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.28. 08:44:18

Egy dologban kell javítanom magamat: City és Pool egyszerre nem jöhet a szabály miatt.
krisztiantobias
Barça B

2014.08.28. 08:25:54

A Barca Dortmund Liverpool Róma csoportért én is "drukkolok" :)

Képesek voltunk a legkisebb csapatoktol is kikapni mostanában a csoportkorben, szóval inkább minél konyebb csoport legyen.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.28. 06:34:38

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... nt-2359591" target="_blank

Elvileg összejöhet egy ilyen kis csoport nekünk:

Barca, Dortmund/PSG/City,Liverpool,Roma :roll:

Legalább nem lennének unalmas meccsek a csoportkörben! :lol:
messideco
Presidente del Barça

2014.08.26. 15:49:13

BL csoportkör-sorsolás:
Augusztus 28., csütörtök, 18.00 (Tv: Digi Sport1, Sport1, Eurosport) :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Normandia
Director del Fútbol

2014.04.12. 08:59:15

Ronaldinho&Barca írta:Furcsa egy meccs volt ez, nem akartuk a győzelmet, nem akartunk tovább jutni. Egy értelmes támadás kombinációnk nem volt, a védelmünk pedig Mascheranoval egy rémálom, minden tiszteletem az övé, de borzasztó.. persze mikor volt ő védő, az a másik. Valaha a legstabilabb védelmünk volt, Puyol, Milito, Piquével társulva, most pedig egy sas kabaré. Xavi, Iniesta és Neymar küzdött csak, ők talán akarták azt, amire mindenki más 'mit is' ?, alibizett. Bár a brazil is olyan helyzeteket puskázott el, de rajta mindig érzem, miért is megy ki a pályára. 2-3 éve egy ilyen atleticot mint a huzat lefocizunk, tegnap pedig nem találtuk az ellenszert. Fogalmunk nem volt mit kéne csinálni. Alapvető passzokra nem voltunk képesek, ami a játékunk első lépcsőfoka már mióta. Nem volt egy kapitány a csapatba, aki hátulról oda kiabál, hogy ne töketlenkedjetek, meg kell nyerni ezt a rohadt meccset srácok!" Talán ezt hiányzik igazán ebből a Barcából, a Kapitány, aki masszív stabilitást ad hátul, és űzi hajtja a társait. Túlságosan el voltunk kényeztetve, Pep alatt olyan focit kaptunk, korszakos foci, közelébe nem jártunk tegnap. Baromi jól össze rakták ezt az atleticot, le a kalappal, Villát látva, tettem fel a kérdést magamba, hozzánk meg nem fért be? Jó gárda, motivált, csapatként küzdeni, a legnagyobb sikerek igazi kulcsa, amit nem lehet pénzért meg venni, de könyörgöm, mi a Barcelona vagyunk, és nagyjából esélyünk nem volt, ahogy padunk sincs, Tata ide-oda, de a t*két vakarta a gól után, hogy hány kalács két kalács.
Az, hogy mi a Barcelona vagyunk nem jelent semmit. Sőt, annyit jelent, hogy mindenki rajtunk keresztül akar felkapaszkodni, ha más meccsen nem is, de ellenünk mindegyik meg akarja mutatni, hogy mennyire jók is. Ez köszönhető a közelebbi múltnak, ahol minden el lett érve, amit csapat elérhet és hát ki ne szeretne elérni jó eredményt egy ilyen csapat ellen.
Az nem Tata hibája, hogy vékony a kispad, bár azért sokan örülnének egy ilyen kispadnak az vitathatatlan, hogy legalább két védőt igazolnunk kellene. Abban igazad van, hogy nincsen egy igazi csapatkapitány, aki belülről irányítja (szóban) a Barcát, mint volt Puyol. Villa az Atleticoban sem kezdő, sok meccsen nem is játszik, vagy csak csere, de hát ki ellen mutassa meg, hogy hiba volt lapátra tenni, mint volt csapata ellen.
A Barca játékosok ugyan azt tudják mint 2 éve, nem felejtettek el focizni, de a stílus az kiismerhető, már nem hat az újdonság erejével, sőt legtöbbször a siker gátja. Ez a stílus addig működik, míg tökéletesen művelik, úgy is mondhatnám, hogy közel 100%-os teljesítmény esetében még ma is a leghatékonyabb játékstílus, de ehhez alanyok is kellenek. Itt a mai Barca problémája, hogy nagyon kevésszer pörögnek azon a szinten, amit a stílus megkövetel. A szint tartása nélkül pedig lassúnak, körülményesnek, unalmasnak tűnik a játék. Tehát amikor azt írod, hogy fogalmuk sincsen, hogy mit kellene tenni, akkor szerintem erről beszélsz. A tanácstalanság abból adódik, hogy nincsenek kereszt és mélységi beindulások, ezért maradnak a hátra és oldalsó passzok. Messi jelenlegi játéka, felfogása számomra talány. Hol jól játszik, hol meg csapnivalóan. Nem értem, hogy ennek mi az oka. Nyilván nem felejtett el focizni, de ez a hullámzása a teljesítményének nagyon befolyásolja a csapat teljesítményét is. Neymar igyekszik, látszik rajta, hogy akar, de ez még mindig kevés.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Válasz küldése