2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.Chino írta:Bob_Marley írta:A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gondChino írta:Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
MOF írta:Egyértelmű az idei BL cím. Eddig amikor Messi lőtte a csapat első gólját a szezonban, akkor jött a bajnokság+BL kombó, plusz a legtöbb BL győztes az F csoportban kezdett az eddigi kiírások során
Szerintem pontvesztés nélkül mennek tovább.mess2009 írta:a Real gálázva léphet át a csoportmeccseken..... még szerencséjük is van ! kíváncsi lennék mennyibe van Péreznek?
Sőt... mindig úgy van Real csoportkörben kap erőset és egyeneskiesés szakaszban könnyebbeket, nálunk meg pont fordítva.S.Agüero írta: Azért a Real is kapott már erős csoportot az utóbbi években.![]()
Barca, Dortmund, Sporting, Monaco négyesnek örülnék.
Azért a Real is kapott már erős csoportot az utóbbi években.Boixos1981 írta:Örülnék, ha a legdurvább összejönne, izzadjon meg egyszer a Real isVaratrix írta:Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)
Legdurvább: Real Madrid, PSG, Liverpool, Roma
Legkönnyebb: Porto, Basel, Ajax, BATE
Ibra-nosztalgia: Barcelona, PSG, Ajax, Malmö
Évismétlős: Benfica, PSG, Olympiakosz, Anderlecht
Ibra nosztalgiaén amúgy örülnék annak.
És tutira közvetítené a tv a meccseinketkrisztiantobias írta:A Barca Dortmund Liverpool Róma csoportért én is "drukkolok"
Képesek voltunk a legkisebb csapatoktol is kikapni mostanában a csoportkorben, szóval inkább minél konyebb csoport legyen.
Örülnék, ha a legdurvább összejönne, izzadjon meg egyszer a Real isVaratrix írta:Variációk a BL-sorsolásra (SH-szubjektív):(sporthirado)
Legdurvább: Real Madrid, PSG, Liverpool, Roma
Legkönnyebb: Porto, Basel, Ajax, BATE
Ibra-nosztalgia: Barcelona, PSG, Ajax, Malmö
Évismétlős: Benfica, PSG, Olympiakosz, Anderlecht
Ibra nosztalgiaén amúgy örülnék annak.
Az, hogy mi a Barcelona vagyunk nem jelent semmit. Sőt, annyit jelent, hogy mindenki rajtunk keresztül akar felkapaszkodni, ha más meccsen nem is, de ellenünk mindegyik meg akarja mutatni, hogy mennyire jók is. Ez köszönhető a közelebbi múltnak, ahol minden el lett érve, amit csapat elérhet és hát ki ne szeretne elérni jó eredményt egy ilyen csapat ellen.Ronaldinho&Barca írta:Furcsa egy meccs volt ez, nem akartuk a győzelmet, nem akartunk tovább jutni. Egy értelmes támadás kombinációnk nem volt, a védelmünk pedig Mascheranoval egy rémálom, minden tiszteletem az övé, de borzasztó.. persze mikor volt ő védő, az a másik. Valaha a legstabilabb védelmünk volt, Puyol, Milito, Piquével társulva, most pedig egy sas kabaré. Xavi, Iniesta és Neymar küzdött csak, ők talán akarták azt, amire mindenki más 'mit is' ?, alibizett. Bár a brazil is olyan helyzeteket puskázott el, de rajta mindig érzem, miért is megy ki a pályára. 2-3 éve egy ilyen atleticot mint a huzat lefocizunk, tegnap pedig nem találtuk az ellenszert. Fogalmunk nem volt mit kéne csinálni. Alapvető passzokra nem voltunk képesek, ami a játékunk első lépcsőfoka már mióta. Nem volt egy kapitány a csapatba, aki hátulról oda kiabál, hogy ne töketlenkedjetek, meg kell nyerni ezt a rohadt meccset srácok!" Talán ezt hiányzik igazán ebből a Barcából, a Kapitány, aki masszív stabilitást ad hátul, és űzi hajtja a társait. Túlságosan el voltunk kényeztetve, Pep alatt olyan focit kaptunk, korszakos foci, közelébe nem jártunk tegnap. Baromi jól össze rakták ezt az atleticot, le a kalappal, Villát látva, tettem fel a kérdést magamba, hozzánk meg nem fért be? Jó gárda, motivált, csapatként küzdeni, a legnagyobb sikerek igazi kulcsa, amit nem lehet pénzért meg venni, de könyörgöm, mi a Barcelona vagyunk, és nagyjából esélyünk nem volt, ahogy padunk sincs, Tata ide-oda, de a t*két vakarta a gól után, hogy hány kalács két kalács.