Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt nem erről van szó. Nem várom el Pedrotól, vagy Munirtól azt, hogy úgy játszanak, mint Messi, vagy Neymar. Azt viszont elvárom, hogy a kapus mellett-fölött a ziccerben tudják elrúgni a labdát. Azt hiszem ehhez nem kell világklasszisnak lenni. Munir, ha csak a 100%-os gólhelyzeteit berúgja, akkor ma 4-5 góllal zár.Gali írta:Az tény, hogy ma is lőhettünk volna legalább egy ötöst, de nézzük meg hogy Messi mellett kik alkották a csatársort.
Az tény, hogy ma is lőhettünk volna legalább egy ötöst, de nézzük meg hogy Messi mellett kik alkották a csatársort.Barcaman1993 írta: Akkor mi nem tetszik? Teljesen gólképtelen a brigád. A helyzeteink meg vannak, de be is kéne lőni őket. A 3 meccsen 15 gólt simán lőhettünk volna, annyi helyzetünk volt. Erre a 3-ból 2 meccset csak az utolsó pillanatokban sikerült behúznunk.
szerintem is. szinte egész meccsen nyíltan játszottak, nagyon ritkán húzódtak be, de mégse tudtak olyan hatalmas zavart okozni, hiába próbáltak támadni. mondjuk mi se tudtuk annyira kihasználni a helyzeteinket.visca el barca írta:azért ebben nagy szerepe volt a bilbaonak, aki azért ha nem is tul aktivan, de próbalt tamadni. ilyen csapatok ellen mindig jobban megy...
Igaz! Viszont, amikor rendeződött a védelmük, akkor az esetek nagy többségében nem éreztem azt a fajta tanácstalanságot és körülményes labdajáratást, ami nem is olyan rég jellemezte a csapatot.visca el barca írta:azért ebben nagy szerepe volt a bilbaonak, aki azért ha nem is tul aktivan, de próbalt tamadni. ilyen csapatok ellen mindig jobban megy...
azért ebben nagy szerepe volt a bilbaonak, aki azért ha nem is tul aktivan, de próbalt tamadni. ilyen csapatok ellen mindig jobban megy...Barcaman14 írta:Az első két fordulóban nem teljesen voltam elégedett, de ma nyomokban sem emlékeztetett a játékunk a tavalyira. Végre intenzíven járattuk a labdát és meg is lett az eredménye. Rengetegszer sikerült megbontani a védelmüket, egyedül a helyzetkihasználást lehet felróni.
A letámadásunk is tökéletesen működött ma, túl sokszor nem jutottak el a kapunkig.
Minimum ilyen teljesítmény kell hosszútávon és nem lesz gond.
Így van. Az első 2 meccs után pl. nem volt még a kapunkat eltaláló lövés sem. Nekem is ez tetszik leginkább, hogy kidolgozott támadást nem tudtak még végig vinni ellenünk, és kisegítik egymást. Volt olyan is, amikor Iniesta zárt vissza Alba helyére, pedig ő eddig nem erről volt híres.kristop írta:a védelmünket minden egyes meccs előtt szidjuk, de valahogy csak nem sikerül gólt kapnunk. ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy iszonyatosan megy most csapatszinten ez, az ellenfeleknek eddig csak ilyen ad hoc jellegű helyzeteik voltak, kidolgozni nem nagyon bírnak soha semmit.
Nem kötekedni szeretnék, de szerintem ma csak a Munir-Pedro duó volt gólképtelen és mikor Ney pályára lépett, Messinek volt "játszótársa".Barcaman1993 írta:Akkor mi nem tetszik? Teljesen gólképtelen a brigád. A helyzeteink meg vannak, de be is kéne lőni őket. A 3 meccsen 15 gólt simán lőhettünk volna, annyi helyzetünk volt. Erre a 3-ból 2 meccset csak az utolsó pillanatokban sikerült behúznunk.
Mit szívsz mess2009, mert az biztos, h ütős. Szerintem meg pont, h jobb lett a védelem mert nem volt lyuk a helyén és visszazárt amikor kellett. Sokkal inkább látnám őt a kezdőben mint Alvest.visca el barca írta:szégyen hogy idén 3 meccsen eddig 0 gólt kaptunk. "montolya" meg pont h jó volt ma.mess2009 írta:na ez fa....a! a védelem Montolya révén gyengébb a tavalyi átlagnál
szégyen hogy idén 3 meccsen eddig 0 gólt kaptunk. "montolya" meg pont h jó volt ma.mess2009 írta:na ez fa....a! a védelem Montolya révén gyengébb a tavalyi átlagnál