a védelmünket minden egyes meccs előtt szidjuk, de valahogy csak nem sikerül gólt kapnunk. ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy iszonyatosan megy most csapatszinten ez, az ellenfeleknek eddig csak ilyen ad hoc jellegű helyzeteik voltak, kidolgozni nem nagyon bírnak soha semmit.
elől munir nekem nagyon tetszik, folyamatosan az ellenfél nyakán liheg és emellett mindig helyzetbe kerül. de ez a különbség egy klasszis és tehetség között, ami most neymar és munir között volt. sokat lépünk előre, ha végre kezdhet neymar, talán hamarabb eldöntjük ezeket a meccseket.
alba, montoya tök jó volt mindkettő. (habár montoya játékstílusát még mindig nem bírom, meg ahogy változik a csapat az ő játékával. az első félidőben rakitic kábé jobbszélsőt játszott, de ettől még jó volt)
neymar sok hibával kezdett, utána belelendült és eldöntötte messivel a meccset. messivel mintha szerelmesek lennének egymásba, miután ráéreztek csak egymással voltak hajlandóak játszani (szegény sandro bánatára)
nekem ma csak iniesta volt, aki nem tetszett, plusz szerintem az első félidőben jobbak voltunk, mint a másodikban, de a meccset csak a végén tudtuk eldönteni. a ciprusiak ellen meg megint forgatva lesz a kezdő majd szerintem.