Hadd osszak meg veletek egy kis élménybeszámolót...
Tegnap életemben először volt szerencsém a Camp Nou-ból végignézni egy Barça meccset, és azóta is a hatása alatt állok. Hatalmas hangulat volt, már előző nap látni lehetett hogy fontos meccsre készül a város.Kellemes meglepetés volt a baráti hangulat a Bilbao-Barça rajongók közt, a helyiek tájékoztattak is, hogy a két szurkolótábor igenis tiszteli egymást.Hál'istennek a meccsben meg nem kellett csalódni, véleményemet nyilván befolyásolja az egész hangulata, de szerintem nagyon jó meccs volt a tegnapi, az eddigi bajnokik közül a tegnap tetszett a legjobban a játékunk, ugyanakkor az ellenfél is meccsben volt.
Örültem hogy
Montoya kezdett, úgy látom itt a fórumon az ő tegnapi játéka osztja meg leginkább a véleményeket. Szerintem igenis jól játszott, voltak igen fontos és jó belépői, igaz a beadásoknál nem tudott túllépni a kollégája szintjén.
Mascherano egy-két megmozdulást leszámítva magabiztosnak tűnt az első félidőben,
Piqué már annyira nem, egyszerűen nem tudott mit kezdeni, ha lendületből vezették rá a lasztit, na meg Aduriz helyzeténél
Mathieu jól megmentette a bőrét. Utóbbi meg nagyon tetszett, magabiztos volt, rendre lezárta a területeket amiket
Jordi Alba hagyott maga mögött a támadásoknál, meg emlékeim szerint egyszer-kétszer Montoyának is besegített a jobboldalon. Sokakkal ellentétben viszont nekem
Sergio játéka nem tetszett...persze a meccs kulcsmomentuma volt az ő labdaszerzése, amiből aztán az első gól lett, de sokszor úgy láttam hogy nem szűr elég jól, botladozgatott, gyakran simán át tudott rajta robogni a Bilbao középpályája. Én még továbbra is megnézném Masch-ot vkp-ként, bár nem tudom hogy az hogy hatna ki a támadójátékra.
Rakitic az eddigi meccseken megszokottat hozta, talán a szokásosnál kicsit több labdavesztéssel.
Messi meglátásom szerint kezd beleszokni a klasszikus 10-es pozícióba, főleg amikor
Neymar beállt, és volt kivel zsugázni, ment igazán neki a játék. A brazil meg hozta a kötelezőt, a két helyzetét beverte, nem is kell tovább firtatni.
Luís Enrique meg úgy tűnik, élvezheti a szurkolók bizalmát...a híres nagy rimusok között az ő neve volt az egyik legtöbbet skandált dolog.